https://i.hizliresim.com/fV0W9I.png
Printable View
Sayın Kartopu;durum nasıldı?Paylaşımlarınız ekranda görünmüyo..Tşk.ederim.YTD
19 milyon tavanda bekleyen alıcı var...alanlar marbas ve a1 şu ana kadar da aldıkları 87 bin lot civarı...
106 bin oldu satanlar
165 bin satış,17 milyon bekleyen, alanlar a1,marbas,pramit...bence bu gün tavan bozulmaz gibi.
Degil bugun yarın da bu tavanın bozulmayacagina eminim.
Yad.
2 gündür 1 kot alım yaptım alamadım borsada işlem görmüyor mu?
kademeleri yazabilecek arkadaşımız varsa yazabilir mi
devre kesti
Nasıl oldu bu iş ya? 19 milyon lot satıldı mi ki?
silmişler dir alım emirlerini
Buyrun almak isteyene fazlasiyla veriyorlar:)
İlk defa katıldım hayretle izliyordum bu işin mantıgı ne diye tek tek halka arzlar kac tavan gitmiş diye baktım ve rekor bunda heralde 5 de nakavt oldu matriks 8 taşımacılık sirketi tureks bile 6 natural gaz 8
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle öyle olmustur yok yıldız pazar mış yok egsermiş neyse kazanacağımız 200 300 TL idi onu da yapamadık he bu arada gwind dide katılıyorum bakalım o ne olacak :)
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Quarg ve mtrks toparlıyormu ne
Quagr halka arzında şirket patronunu dinlemiştim, yapacağımız yatırımlarla çalışan sayımızı 1500 den 3000 e çıkaracağız demişti programda. Makine parklarının çok yeni ve rekabetçi olduklarından bahsetmişti.
Şimdi bu şirket ile Turex aynı değil benim gözümde. Ama tabi halka arz ederinin de belli bir miktar üstüne çıktı şimdiden. O yüzden herkes kendi hesabını kendi yapmalı. YTD
Ben fırsattan istifade malımı artırdım. Şirketin patronunu ben de dinlemiştim, çok iyi şeyler başaracağına eminim bu şirketin ve yatırımcısını da koruyacak bir politikada konuşmuştu patronu. Şimdi yeni arz olmuş bir şirket diye üstüne oynuyorlar bence. Hiçbir arzda böyle bir sacmalik yaşanmadı su ana kadar! Ben hisseme sahip çıkacağım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben verdim 26 alan hayrını görsün
4 gündür toplanan 200 bin lot iken bugün tavan bozulması garip oldu 🙂
Muhtemelen gwind e girmek için tavanı bozdular. Kalan ve uzun vadeli düşünenler için iyi olmuş olabilir. Çok yükselmeden iyi fiyattan alım fırsatı verdi sonuçta.
Al gülüm ver gülüm ile halkı dökmek gibi sanki
Bedelsiz açıkladı heyt be yiğit !!!
Şirketimizin 15.04.2021 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile,
01.01.2020 - 31.12.2020 hesap dönemine ait sermaye piyasası mevzuatı hükümlerine göre hazırlanan finansal tablolarımızda 144.518.396 TL, yasal kayıtlarımıza göre ise 176.395.622 TL net dönem karı bulunmakta olup, Şirketimizin 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmak üzere tamamı dağıtılabilir net dönem karından olmak üzere toplam 120.000.000 TL'nin bedelsiz pay olarak dağıtılmasının Genel Kurul'a teklifte bulunulmasına ve Kar Dağıtım Tablosunun ekteki gibi düzenlenmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Saygılarımızla
17:55 KAP:
QUA BEY, bedelsiz de hayırlı olsun arkadaşlar
buyuk babalar nıye sattı acaba ıyıce sorulması gereken bır soru oldu
Resmen arkadan yaptılar.
Dün halka arz olan şirket bedelsiz yaptı. Granit iyi firma tutacağım diyordum gaza gelip sattık. Ahh ahh
5 tavanım vardı deyyusun biri açığa basınca 2 si gitti.verdim gitti . 3 tavan bereket versin bizden alanda kazansın.:kmk:
https://www.youtube.com/watch?v=vi5exK0kF3w
Bu hisse yatırım hisse si.
Halka arz az geldi diye üzülürken bugün 195 bin tl lik alım girdim.
Amma iyi oldu haa.
şirketin önü açık bunu turex gibi ler ile kıyaslamayın.
Bak birde üstüne bedelsiz haberi geldi... Ohhh maşallah
adam birde kar payı dağıtıcam diyor.
Fırsatı değerlendirse idiniz....
https://twitter.com/Tradering/status...556564482?s=20
Bugunki baskinin sebebi buymus