Azdan az çoktan çok gider, batan 300 TL olsun [emoji4]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Azdan az çoktan çok gider, batan 300 TL olsun [emoji4]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açığa satışın yasak olduğu bir hissede "virmanlı satış limiti" olan bir kişi elindeki 118K lotun satışı sonrasında, aslında hiç bir yerde karşılığı olmayan 5 x 118K (yaklaşık 600K) lot hisseyi de satıyor.
Bu nasıl saçma bir sistem açığıdır. Böyle aptalca bir şey olabilir mi?
Buna sebep olanlar en ciddi şekilde cezalandırılmalı.
Matriks yüzün den birkaç kere çift emir gönderdim ilk emirde gecikmeli sistem kullanıyorsunuz talebiniz oluşmamıştır
Uyarı veriyor tekrar emir gönder oldu sana iki emir
Kripto kumarsa Turex nedir?
Kripto da piyasa böyle dengelendi diyebilirsin
Ya Turex de diyor musun?
Bu ara kripto reklamcıları çoğaldı. Sağda solda gereksiz şekilde acayibül garayip mesajlar falan. Hayırdır
Ben bu tureksin gideceğine açıkçası artık inanmıyorum. Çünkü arz fiyatına geldi. Bence çekecekler aşağıya
kiler grubu adamı donsuz bırakır
halka arz fiyatının altına indi.
daha iyi zamanı
daha agzımıza sıcacak
taban oldu
Patron açısından bakınca son zamanların en başarılı halka arzı bu olmuş görünüyor. Yani patron şimdiden kara geçti.
4 liranın altına düşeceğini sanmıyorum kısa vadede. Yatırım tavsiyesi değildir, düşebilir de.
Buradaki o.ç kimse aldıkları malum yerlere dokunsun....
TUREX günlük (Meksa Yatırım hisseyi kilitledi bugün, kedinin fareyle oynaması misalı! hop aşağı hop yukarı tarıyor!)
https://www.linkpicture.com/q/eee_4.png
bi kağıt nasıl arz fiyatının altında sürünür ilginç
Halka arzların yüz karası oldu...
YTD
Halka arz furyasini bitiren şirket olarak 2021 tarihinde yerini aldı.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam burda uyarıyı yapmış !SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakiyorum da bu turex tahtasinda piyasa oyuncularinin maliyetlenmeleri normal durmuyor.
hiç olmadıği kadar ciddi bir anormallik var !!!burasinin mutlaka tepki vermesi lazim
ya da arz da baska filmler donmus olabilir mi ? (eşit dagitilmis olmasina ragmen)
12 tl fiyatla arz olan 21.24 tl fiyatla zirvesini gören ve buralarda maliyetlerin başladığı TUREX de su an 10 tl fiyatla işlem görmesi inanılmaz geliyor bana! bu satışlar neyin satışı! ortak satışı ise tam bir halka ırz vakası bu! ARZUM u bile solladı!
Arkadaşlar bayram öncesi nokta atışı yapan bu kanalı mutlaka takip edin.
https://youtu.be/re-BNrwnwFA
Dr. Reka kanalın adı.
Şirketimizin Borsa İstanbul'da işlem gören paylarının fiyatının Şirketimiz faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması sebebiyle pay sahiplerini korumak, pay fiyatımızın istikrarlı olarak gerçek değerine uygun oluşumunu sağlamak ve yatırımcılarımızın Şirketimize olan güvenini korumak amacıyla, II-22.1 sayılı Geri alınan Paylar Tebliği'nin ("Tebliğ") yakın ve ciddi kaybın tespitine ilişkin şartlarına tabi olmaksızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihlerinde yapmış olduğu duyurular çerçevesinde Borsa İstanbul'da paylarımızın işlem gördüğü Ana Pazar'da Şirketimiz tarafından pay geri alım işlemlerinin yapılmasına,
2. Pay geri alımına konu edilebilecek azami pay sayısının 3.000.000 adet (3.000.000,00 TL nominal) olarak belirlenmesine,
3. Pay geri alımı için ayrılacak olan fonun Şirketimizin öz kaynaklarından karşılanmak üzere en fazla 30.000.000,00 TL olarak belirlenmesine,
4. İşbu Yönetim Kurulu Kararı ile Borsa İstanbul'un Şirket paylarının işlem gördüğü Ana Pazar'da gerçekleştirilecek olan pay geri alım işlemleri ile ilgili olarak, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasına ve Şirketimizin yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında gündeme alınarak, Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
TUREX günlük, çoğunlukla yabancıya işlem yapan Global Yatırım en iyi alıcıyken en iyi satıcı oldu şimdi tekrar en iyi alıcı! görünürde robotlar zarar yazıyor !
https://megaimg.net/i/i/5XrzQX.png
Ne salak bi hisse bu , 15 gündür naptığı ile ilgili hiç bir fikrim oluşmadı..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne kadar daha surunecek bu kagit buralarda...
Anlasilan kagit 20 ye geldiginde buralar senlenecek 🤣
Takas bilgilerini atabilecek biri var mi?
Ne 20si kardeş ya arz ettikleri fiyata getirsinler ceketimizi alip topuklayarak kacacagizRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Escar giderken biz hala ayni yerde durmaya devam ediyoruz.. Bakalim daha ne kadar buralarda tutacaklar
Bunun yaninda sirketin gelirlerinin dagilimi konusunda bilgisi olan var mi? Mesala ne kadari okul servislerinden ne kadari turizm ve sirket servislerinden gibi
Bilanco tarihi konusunda bilgisi olan var mi?
TUREX günlük, Anadolu Yatırım 850 bin lot kustu ve hisseyle vedalaştı, belki tahtanın üzerindeki yük azaldı,
https://megaimg.net/i/i/awbmVg.png
TUREX genel takas
https://megaimg.net/i/i/MgDnvX.png
Pazar değişti yarın olumlu etkilenir
KOÇ sun sen KOÇ
Piyasa değeri düşük kalan nadir hisselerden..
Yıllık hasılası kadar piyasa değeri var..!!!