Hisse de yorum yapan kalmamis.Yukari istikrarli bir trend var 10 gundur iyi prim yapti hayirlisi.
Printable View
Hisse de yorum yapan kalmamis.Yukari istikrarli bir trend var 10 gundur iyi prim yapti hayirlisi.
Orta uzun vade devam taki bedelsiz verene kadar .
Tavan da bekleyen 3.4 milyon lot .Halka arzlar da 1_2 tavana corba parasina satan corbacilar da olmayinca isterse uzaya gider :)
Hisse de kimse kalmayinca gaza basti tahtaci.2 gunde 700 milyon tl hacim.Tavan da 3 M lot .Alici cok kuvvetli.Adam uzaya suruyor 2 gundur :) Var bir beklentisi ama hayirlisi.
Penta gibi sonra dan gaza basti evet :) Bilmiyorum bir beklentisi olabilir belkide son 2 gundur yuksek hacimle tavan gidiyor .Uzun zamandir herhangi bir hisse de boyle guclu alimlar gormemistim.Tavan da bekleyen 3.6 milyon lot .Buda 2 ye katladi sayilirhalka arz fiyatini.İyi kazanclar
Onlari piyasa sevmemis olmali :) Ayrica bilancolari pek parlak degil Lotlari da fazla.Lotu az olanlar genelde katliyor .Bunda yabancilar %5 hissesini aldi 19 tl den.Ama yine de yukseliyor.Belki bir beklenti var belki gec kalmis yukselisini yapiyor .Hayirlisi
Amg mercedesi davut
Bioen piyasa degeri krdmd le ayni gibi
Bunun fk si 70 civari 4 e bolersek ceyreklik kari
Krdmd fk si 4.5.. ama son ceyrekleri referans alsak krdmd fk 1.5 bunun 70
Amg mercedesi davut
Kelebegi basiyor devamli bunda kimse olmadigindan uzaya cikartiyor
Sonra orda bir kac sene surecek dusus
Eninde sonunda olacagi o
Kelebek bioen ederinin piyasa ďwgerini 8 de biri..
Fk si 11.89
Borsa yi bu serefsiz adamlardan kurtarmadikca
Asla yatirim yeri olmaz..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40.50 civari vermistim tesekkurler bioen
22 den yerine koyacağım
22 den biraz zor koyarsın. Enerji hisseleri bu kadargözde iken.
Bir daha 25 TL altı fiyatlar bolunene kadar görülmeyebilir.haftaya 1aylik yasak da bitiyor.spk onayida önümüzdeki ay gelebilir.
Yön artık yukarı...
Tam 25 kapattı bakalım size göre altı yok ama palaya göre var mı?
NNNNNoldu ya kim verdi tabana kadar kim aldı tabanda 1 lira ustune kadar???????????
Kağıt 40 tan 20 ye gelmiş kimse bağırmıyor buralarda sanırım herkes payına düşeni almış yenilerde " bana da bana da " diyor ama PALA yenileri biraz uğraştıracak gibi. Baksana sabah bei 2,34 e kağıdı bir bağladı kıpırdatanı yakarım diyor ne aşağı ne yukarı. böyle bir kağıdı 4 kademeye çakmak ustalık ister. Tahtacıyı tebrik etmek lazım. Ben bunları dgklb den bilirim. 1,07 den çağrıla kağıt alıp 0,90
kurüşta aylarca ilmek ilmek işleyip 1,80 e kaldırıp sonra yine 0,90 ardında. 1,80 ve 4,5 liralardan millete hediye yaptılar. CITI deki varlık dikkatimi çekti. Ne kadar da çevreciymişler maşallah CITI ve müşterileri.
Yatırım tavsiye edecek finasal okur yazarlığım yoktur. Masanın berisi de hep şanstır. Masanın başındakiler hep PADİŞAHTIR Demokrasi anlayışları biraz zayıftır.
Ben bunları dgklb den biliriiiiiim. Kendi kağıtlarını ÇÖÖÖÖP ederler. Al işte kar açıkladı kağıdı bastı aşağı an itibariyle 21,36. Akla hayale gelmedik hile ve hurdalar bunlarda. Mobilyası tarihi karını yapıyor ekside . Enerjisi de ekside.
Herkese sabır ve bol şans.
Dert yanayım dedim biraz Yatırım tavsiyesi değildir.
Güne güzel alımlarla başladı.. hayırlısı bakalım, ilerleyen dönemler inşallah güzel olur. Çünkü yüksek maliyetli ve zararda bir çok insan var bu hissede. 43 liralardan çok büyük çaplı bir düşüş yaşandı.
Bildiğim kadarıyla 18 Kasım'da brüt takas cezası sona eriyor
Zaten son gelen bilanço gayet güzeldi. Özkaynaklar artmış, Dönem ve Duran varlıkları artmış, alacakları artmış. Kârını bir önceki döneme göre yine artırmış durumda. Tek handikabı ticari borçları önceki döneme göre biraz artış göstermiş. Bu da muhtemelen yatırımlarına bağlı olarak artmış olsa gerek.
12 Kasım tarihli KAP haberi
Şirketimizin 625.000.000,-TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, çıkarılmış sermayesinin 331.281.627,-TL tutarındaki kısmı emisyon primlerinden ve 18.718.373,-TL tutarındaki kısmı özel fonlardan karşılanmak suretiyle, 150.000.000,-TL'den 500.000.000,-TL'na artırılması nedeniyle ihraç edeceği 350.000.000 TL tutarındaki paylara ilişkin ihraç belgesinin Sermaye Piyasası Kurulu'nca onaylanması ve Şirketimizin esas sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesinin tadil metnine uygun görüş verilmesi başvurusu Sermaye Piyasası Kurulunun 11.11.2021 tarih ve 59/1641 sayılı kararıyla onaylanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
konunun özeti % 233 bedelsiz sermaye artıracak.
SAATLİK GRAFİK
https://imgyukle.com/f/2021/11/15/kBdhkM.jpg
Günlük Pivot Noktası 21,75
Yukarıda sırası ile dirençler 22,58-23,09-23,92
Aşağıda destekler ise 19,90-20,41-21,24
Günlük RSI değeri 37,897 - hafif satış yönünde
Aylık RSI değeri ise 100 - aşırı alış yönünde
SPK tarafından onaylanan % 233 bedelsiz sermaye artışının tarihini şirketin artık açıklaması gerekiyor.
Bürüt takas cezası da yarın seans sonunda bitiyor şükür.
Yolu açık olur inşallah
Tahta sahibi toplaya toplaya doymadı mübarek.. Yeter daaa sür artık yukarıya
Seans sonunda brüt takas cezası da bitiyor zaten. Bırak artık şunun yularını
Şükür brüt takas cezası bitti. SPK tarafından onaylanan % 233 bedelsiz sermaye artışının tarihini bekliyoruz şirketten.
Brüt takastan çıktı ama bir fayda göremedik. Gözü aşağı aşağı bakıyor meretin :rtfm:
Gözümüz KAP haberinde... Açıklayın artık şunun tarihini
[IMG]https://imgyukle.com/f/2021/11/23/k1Gc4Y.jpg[/IMG]
Beklenen haber geldi nihayet. Haber az önce KAP'a düştü.
KAP haberi şöyle :
Şirketimizin 625.000.000,-TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, çıkarılmış sermayesinin 331.281.627,-TL tutarındaki kısmı emisyon primlerinden ve 18.718.373,-TL tutarındaki kısmı özel fonlardan karşılanmak suretiyle, 150.000.000,-TL'den 500.000.000,-TL'na artırılması nedeniyle ihraç edeceği 350.000.000 TL tutarındaki paylara ilişkin ihraç belgesinin Sermaye Piyasası Kurulu'nca onaylanması neticesinde bedelsiz pay alma hak kullanım başlangıç tarihi 24.11.2021 olarak belirlenmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
23.11.2021 tarihinde Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin payları ile ilgili olarak ortalama 11,34 TL fiyattan
18.379.895 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Başkent Doğalgaz Dağıtım
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 23.11.2021 tarihi itibariyle % 79,77 seviyesine
gerilemiştir. Satışa konu hisseler, Şirketimizce “Fiyat İstikrarı İşlemleri†kapsamında halka arzdan sonra piyasadan alınan 45.754.895 TL
toplam nominal değerli hissenin bir kısmıdır. Bu işlemle birlikte, “Fiyat İstikrarı İşlemleri†kapsamında, halka arz sonrası piyasadan
alınan 45.754.895 TL nominal değerli hisselerin tamamı satılmıştır. Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin pay
halka arzına ilişkin İzahname’nin 27.3.c maddesi ile Şirketimiz, Pay Tebliği’nin 8’inci maddesinin emredici hükmü uyarınca; halka arz
edilen payların borsada işlem görmesinden itibaren bir yıl süreyle, Şirket’te sahip olduğu payları, halka arz fiyatının altındaki bir
fiyattan borsada satmayacağı, söz konusu payların halka arz fiyatının altında borsada satılması sonucunu doğuracak şekilde herhangi
bir işleme tabi tutulmayacağı ve borsa dışında yapılacak satışlarda da satışa konu payları alanların bu sınırlamaya tabi olacağı ve
satmama taahhüdü ile ilgili olarak SPKn, SPK’nın İzahname ve İhraç Belgesi Tebliği, Pay Tebliği ve Satış Tebliği ile diğer ilgili sermaye
piyasası mevzuatında bulunan ilgili hükümlere uygun olarak hareket edeceğini taahhüt etmiştir.
Yani bu açıklamaya göre sattıklarımız satacaklarımızın teminatımıdır demek istiyor.
pardon ya yanlış oldu
Bölünme pek yaramadı galiba :(
Organik Atıklardan Enerji Üretimi
Yenilenebilir enerji kaynakları arasında, belki de en çeşitli üretim potansiyeline sahip bir enerji türü bioenerjidir. Biyogaz, biyodizel, biyoetanol ve biyokütle üretim seçeneklerine sahiptir ve yapılan çalışmalar sonucunda her geçen gün organik atıklardan enerji üretimi seçenekleri artmaktadır.
İhtiyaç duyduğumuz enerji miktarı her geçen gün artmaktadır ve doğal enerji kaynaklarından elde edilen enerji miktarları yetersiz kalmaktadır. Bu nedenle alternatif enerji kaynakları arayışına gidilmiştir. Fosil gibi enerji kaynaklarının kullanımı ise çevreye ciddi zararlar verdiğinden tercih edilmemektedir. Bu nedenle araştırmacılar, doğal enerji kaynaklarının arttırılması, geliştirilmesi yönünde çalışmalar üzerine yoğunlaşmışlardır.
Yenilenebilir enerji kaynaklarından en çok tercih edilen enerji kaynağının bioenerji olduğunu söyleyebiliriz. Biyoenerji, organik atıklardan elde edilen enerjidir. Organik atıkların temini ise son derece kolay ve masrafsız olduğu için genellikle biyoenerji kaynakları tercih edilir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi çeşitli üretim seçenekleri vardır.
https://www.enerji.istanbul/biyoenerji-nedir/
[IMG]https://i.hizliresim.com/tj6umbo.jpg[/IMG]