20 altına sarkarsa biraz daha ekler, kısa vadeli yatırım düşüncesiyle kışa kadar beklerim. Planım bu yönde, mahkeme olayına biraz bakındım, çok anlamadım. Kışa kadar düzelir diye umuyorum
Printable View
Açığa satış yasağının faydası olur mu acaba?
bakalım bu hafta nasıl olacak....
endeks iyi, bu -4%....
20 nin altında şu anda....
aktif alış/satış....
14.1 milyon lot / 19.94 milyon lot....
Bu başlığı şu anda 20 kişi okumaktadır. (3 üye ve 17 ziyaretçi)....
İyiki elimizi sürdük arkadaş, yerleri öpüyor Cante... Kışı bekliyoruz mecburen...
24/07/2023 - 24/07/2023 tarihinde ÇAN2 TERMİK A.Ş. payları ile ilgili olarak 18,70 - 20,60 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı
alış işlemi ve/veya 41.000.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte
ÇAN2 TERMİK A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 24/07/2023 tarihi itibariyle %66,6409 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına
düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
-----------------------------------------------------------------------
1/07/2023 - 21/07/2023 tarihinde ÇAN2 TERMİK A.Ş. payları ile ilgili olarak 19,60 - 21,60 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı
alış işlemi ve/veya 40.000.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte
ÇAN2 TERMİK A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 21/07/2023 tarihi itibariyle %71,7659 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına
düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Şirketimizin %76,77 oranında pay sahibi olduğu ve bağlı ortaklığı konumundaki Çan2 Termik A.Ş.'ye ait 40 Milyon adet hissesinin toplam 818.767.200 TL değerindeki pay satışı borsada bugün gerçekleştirmiş olup, elde edilecek kaynağın tamamı sermaye avansı olarak Çan2 Termik A.Ş.'ye aktarılacak ve tüm kaynak Çan2 Termik A.Ş' nin Yapı Kredi Bankası ve Halkbank konsorsiyumunun erken borç ödenmesinde kullanılacaktır.
Toplamda ne kadar satış yapacakları, ne zaman sonlanacağı hakkında bilgi varmı? Ben göremedim.
mahkeme olayı nedir? bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
kaç gündür satış yaptılar....
Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır.
3.9 milyon lot / 6.8 milyon lot....
ilk 20 dak....
neden durdurdurmdılar ki....
durdurma gelmeliydi....
yk den satış yapmış birisi/birileri....
ama miktar az şu ana kadar....
Tahtayı YKB bozuyor. Sadece satan o ve yaklaşık 15m lot. Düşüşe başlamasıyla birlikte yaklaşık 78m lot civarında satış yapmış. Başladığı yere geri dönmüş. Buralarda durulur umarım.
Merhaba,
Az önce girdim hisseye. Herkese bol kazançlar.
Bilanço fena değil. Satışların maliyetini düşürmesi lazım, o zaman yol alırız.
Son 3 gündür de yüksek montanlı ve yüksek hacimli düşüyor. Satan YKB fakat alanlar çeşitli. Alanların ortalamaları da 17,5-20,5 arasında oluştu. Bir tepki hareketi beklemekle birlikte bu aralıkta konsolidasyona girebilir.
sattığı hisselerle borç ödeyecem demişti....
tabanda 14.3 milyon lot var....
tabana yaklaştı....
Biraz yatay hareket etse maliyet düşürüp, sessiz sakin beklerim. Bunca yüklü satışı birileri karşılıyorsa, içine kimseyi almadan seri yükselecektir diye hayal ediyorum. Kışa kadar buradayız, esir aldı bizi Cante.
1-2 sene önce falan Canteyi satacağım demişti zaten Odas.
https://i.hizliresim.com/t9n0yeg.png
(ODAŞ 2022 yıl sonu bilanço dipnotlarından alıntı)...
--belki de teminatların paraya çevrilmesidir... ...bu kadar satışı karşılayacak bir kurum-yatırımcı olamayacağına göre alan kim-kimler??...ve bu alanlar uzun vadede kimlere nasıl verecekler??
tabanları gördükten sonra, yeşil i de gördük....
tabi maliyet çok yüksek....