Ne olacak bu rezil kagıdın akıbeti sürekli düşüyor nasıl toparlanacak
Printable View
Ne olacak bu rezil kagıdın akıbeti sürekli düşüyor nasıl toparlanacak
Aslında iyi şirket, karlı büyüyen bir teknoloji şirketi ancak arz edildiğinden beri tabiri caizse dadanan manipülatörler yüzünden tüm küçük yatırımcıları küstürdü. Şirketten de hiç açıklama gelmiyor, halka arz fonlarını nasıl kullanıyorlar, şirket satın alacaklardı vs. ne oldu, KAP gönderme konusunda son derece başarısızlar. Çok amatörler anlayacağınız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anlaşılan ky kalmamış buralarda tam als at hissesi olmuş.
linkendin üyeliğin varsa açılır e datanın oradaki sayfasından bir paylaşım
https://e-data.com.tr/sonicwall-7-je...le-tamamlandi/
bu yazılımı tanıtıyor bu yıl şimdiye kadar ki en çok hacklenme olayları olmuş onu anlatıyor
gny Burak sözübir ceza almıştı diye biliyorum ne zaman biteceğini biliyor musunuzELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burak sözübir bir haftadır edata topluyor.alıyosa bir iş var demekki gidecek uzaya ytd
Yorum yapacak bir babayigit lazım bize?
Burak Sözübir’e değil şirkete ve geleceğine inanıyorsanız girin lütfen. Aksi halde hüsran olabilir. 19.70’lerden 9’a kadar nasıl hisseyi çakıp perişan ettiklerini de gördük. Yatırım tavsiyesi değildir.
Her hissede bir burak sözübir var son bir sene daha borsa oynıcam para kazanamazsam borsayı bırakıcam.
23senede en az 5 milyon param gitti şu borsada 2022 son senem bu parayı kazanamazsam elveda
brüt takas yasağı yarın nasıl etki eder
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında EDATA.E ve SANEL.E paylarında 28/01/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 25/02/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecektir. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı, brüt takas ve emir paketi tedbirleri) tek fiyat işlem yöntemi tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
E-data müthiş VUK bilanço geldi. 57m kar VUK’a göre, SPK da paralel gelse bile müthiş olur ki daha yüksek gelebilir. YTD.[emoji3478]
İş yatırım’dan A1’e virman yapıp mal çıkıyorlar. Dikkat edin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sonunda,Kağıdı yere serdiler..18.00 TL
Geçmiş olsun ..
Buna net cevap vermek mümkün değil ama geçmişte 20 TL’den 9 TL’ye çekip süründürmüşlerdi. Temkinli olmak lazım. YTD.
Temettu vermedi diye bu kadar kagidi basmalarina bi anlam veremedim.yuzde 3 5 dusurursun anlarim da bu neyin neai anlamadim
Sanki dunyanin sonu geldi dw dusuruyon xaten bu endekste gitmedin ne zaman gidecen ozaman
Serefsiz yoksunu adi serefsizler
Bu kağıdı taban yaptıranlar, içerden yüksek oranlı Bedelli kokusu mu aldılar acaba.?
Benzeri durum ,arda yazılım kağıdında da oldu..12-13 lirada gezen kağıt, Şirketin Bedelli açıklaması sonrası tepetaklak oldu, Kendini 5 TL de buldu..
Umarım,Bu e-data nın patronları öyle bir işe kalkışmazlar..
bu hisseyi *** eden kim acaba ?
Bu kaçıncı taban ?
Hisse,Züğürt Ağa'nın , Domates kamyoneti gibi iyice harap oldu..
Rusya Ukrayna savaşı başladığı günlerde bile 19.25 TL kadar düşmüş..
Bugün ise,16.20 TL ile tabanda kapattı..
Ne filmler çeviriyorlar anlamadım..
maldan bi miktar çıkılmış ama hala malda yüklü oldukları görünüyor . tekrar yukarı yolculuk başlar degerler çok iyi ytd.
Tahtanın sahibi yok olsaydı bu kadar güzel kar etmişken hiç Bn i tepki yok, gözünü toprağa dikmiş
Düşen pıçak tutulmaz ama bir deneyelim bakalım belki sapından tutarız:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk halka arzından almıştım, görece iyi bir primle de satmıştım. Geri dönmek bugüne nasipmiş, teknoloji sektöründe güzel bir şirket olduğunu düşünüyorum. Arena, link ve en son da escom da sabrettim ve işin sonunda çok güzel trendler yakalayıp iyi kazançlar elde ettim. Escom ve link de devam ediyorum. Darısı buna
bence yavastan baslyor
E-Data 2022 6 aylık kar:46.609.043
Önceki:8.993.140
Çok baskı var
Alım yönünden zayıf..
27,12 üzerinde güzelleşir.
https://www.resimupload.org/images/2.../14/edata1.png
YTD.