Kartal Yenilenebilir Enerji'nın 2024 yılı 6 aylık konsolide net karı 175.062.026 TL (2023/6 aylık: -6.711.818 TL)
Printable View
Kartal Yenilenebilir Enerji'nın 2024 yılı 6 aylık konsolide net karı 175.062.026 TL (2023/6 aylık: -6.711.818 TL)
2. Üç Aylık bilanço düşük gelmiş
Siz ne dersiniz
Patron satışı var
Fiyatına nasıl yansır
bir askerlikte, iki borsada, akıl ve mantık aramayacan...mandaya yuva yaptırtır söğüt dalına,yavrusunu sineğe kaptırtır bu borsa...PAPİL diye bir şirketin hissesi var idi yok iki katlı bir gecekondudan yayın yapıyor yok iki sandalye bir masa dediler..17 tl den aldılar 170 yaptılar....ahahhahahahahahah
enerjinin yeşili meşili paranın dini imanı yoktur loooo
Karye nin hiç yeni yatırımı yok mu
Hisseyi atesleyecek kap yok mu
6 enerji santralinden başka bir işi yok mu
Bu şirket neden hiç büyümüyor
Karye neden yeni hedefler koymuyor
Bilen var mı
DFG tarafından yorumlanan Kartal Yenilebilir Enerji ( KARYE ) Bilanço Analizi 2024-6 ( 2. Çeyrek ):
https://www.youtube.com/watch?v=IY1lhuEyuYc
İyi seyirler.
Esas faaliyet karı düşük demiş
Haklı mı acaba
Zira kar açıklayan şirket sayısı çok az
Ne dersiniz
Şimdi ne olacak bu kadar mı zor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala bekliyorum
Battı mı
Nereden nereye vardı
Nalet namussuz
Derine daha derine
Her gün Düzenli olarak düşüyor
Namussuz bir hisse
Nereden bulaştım
Patron şirketi
Tamamen halka açıp
Tuyecek herhalde
Bizede kitledi malı
Yunan borsasında işlem gören hisse senedi
bu ve bunun gibi şirketler borsada halka arz gazıyla vurgun yapıp sermayeyi kediye pardon halka yüklemek için kurulmuşlardır..kimisi trafo pazarında yuzde 3..5 kar marjlarıyla çalışır kendini enerji devi olarak lanse eder..astor gibi kimi bütün dünyanın enfenksiyon belasından kurtulmasına yardımcı olacak teşhis ve tedavi kiti,şifa fitili ürettiğini söyler bir kuzudan 5 post çıkarır rtalp gibi kimi bunun gibi türkiye kalmamış gibi yunanistanda ingilterede bilmem hangi ülkede yeşil enerji devi olacam der yeşil yeşil dolarları hüpletir...
unutmayın borsa sermayenin tabana yayılıp kuzu kuzu meelendiği bir arenadir...
adaletini sevdiğimin düzenin gidinin borsası...
Gel de bu hisse de yatırım yap ama ben de bu yüzden de çok zor durumda bıraktı
Namussuz bir hisse senedi
Bu hisse neyin düşüşü
Ey karye
Senin gibi bir şey yok
Ne de zalim çıktın
Yaktın bizi bitirdin be
Şimdi de 29 ve de çok kötü şeyler oluyor
Millet olarak bıktık
Namussuz bir hisse senedi
İnsanların çoğu perişan
28 de oldu ya lan
Batırıyor gemi hisse senedi
Nereden bulduk
Namussuz hisse
27 olursa lütfen bana bir şey yok mudur acaba diye düşünüyorum ama ben hala bekliyorum
Senin gibi bir hisse senedi ve fiyat bilgisi olan var mı Yardımcı olabilir misin acaba bu kadar mı zor bir durum var
23 oldu ama
1 ay içinde
Patronu da ölmüş
26 ile 25 arasında kaldı
Hala bekliyorum
29 oldu ama
Beni 100 anca kurtarır
28 oldu
Bu hisseden bir şey olabilir mi acaba diye düşünüyorum
27 oldu ama neden böyle oldu
26 oldu tekrar
30 oldu
Ama yinede zorunlu olarak bekliyorum
27 oldu ama
25 oldu namussuz bir hisse
*KARYE-Kartal Yenilenebliir Enerji 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 236.608.526 TL (Önceki 4.633.837 TL)
Kimse yok; hisse finansal olarak iyi bir yerde, beklenti yüksek ama yorum yapam kimse yok..enterasan
27,20 TL
Bu rasyolarla bu kadar düşük fiyatlanmamalı
Ben hisselerime blokaj koydum
Herkese de , Karye hisselerine blokaj koymayı tavsiye ediyorum
Diğer enerji şirketlerine bakıldığında ,
Fiyatlamaların karye için ne kadar düşük olduğu görülecektir.
Üstelik çoğu zarar açıklamış. Oysa karye nin kar ı çok yüksek
Ya karye de bilanço yalan , ya da fiyatlama yalan
Bence Karye şu an , spekülasyonsuz , en az 40 TL olmalı.
Bir dümenler dönüyor gibi görünüyor
Blokaj koymak isteyenler için , Google dan e yatırımcı sekmesine girip e devlet şifresiyle sisteme girip kolayca blokaj konuyor
Ben karye hisselerime blokaj koydun , ama yüzlerce küçük yatırımcı , bu blokajı koymadığı müddetçe , benim koyduğum blokajın fazla bir etkisi olmuyor.
Küçük yatırımcı almaya kalktığında fiyatı yükseltip onlara yüksek fiyatlardan veriyorlar , sonra hissenin fiyatını hızla düşürüyorlar. Bu 4-5 gündür böyle oluyor. Hissede lot sayısı az , satacak bu kadar çok hisseyi nereden buluyorlar?
Bunlarda oyun bitmez , Fakat , yine de , hisse sahibi olan , ya da olmayı düşünen yüzlerce küçük yatırımcı biraraya gelse , bunların oyunu bozulur diye düşünüyorum.
27,20 ye kadar düşürdüler
28,06 dan günü kapattı.
Dün , Bilanço 18 Milyon zarar açıklamıştı.
Bugün o nedenle , yükselen borsada % 2,23 düşüş yaşadık.
Yarın toparlar inşallah.
( Çoğu şirket zarar açıkladı , ama bunun kadar düşmedi. )