Sayın Dişçi,
Al-sat ile maliyeti bilemem ancak halk arzında şirket çalışan dışındakilere (%1) 22,50'den satıldığını biliyoruz.
Bol kazançlar dilerim.
Bu herifler,Reta ile Angen hisse fiyatlarını eşitlemeye çalışıyorlar sanki.!
haklısınız ispatlayamayız ancak elin oğlu 22.50 den 400 bin adet almış tutmuş onu 21.60 dan vermiş bir hafta da 600 bin lira zararı göze almış üstelik 9 milyon lirasını da 2 hafta bu hisseye bağlamış daha da vahimi hisse daha yeni işleme açılmış gerisi teferruat YTD...
Nihayet, Reta ile Angeni aynı fiyatta eşitlediler..21.42 TL..
Bakalım,bundan ne çıkacak..!
kademe bunlar https://twitter.com/finanscibaba/sta...586240/photo/1
buda en baştan alan satanlar https://twitter.com/traderD20/status...448448/photo/1
şimdi bu arkadaşlar iskontosuz almamış olsalar bu paralara satarlar mı tabi bu benim düşüncem ama takas ve kademelere göre 400 bin alışla tahtayı tavana kitlerler ama o zamana belki dişli alıcı satıcı gelir ne gerek var zaten kardayken satarlar dökülenler olunca artık kaç ise hedefleri tekrar alır 200-300 bin alışla tavana kitlerler tabi bu sadece varsayım gerçeklik payı yok YTD...
O aldi bu aldi.Önemli olan spk nın yatirımcıyi koruma adına birsey yapmamasi.22.5 satilan kagit borsalarda olaganustu bir olumsuzluk yokken nasil 21.kusurlara geriler.Buna deger bicen firmada cok isin ehli imis dogrusu...Patronlarda vicdan diye birsey yok.Bir elestride biz kek yatirimcilara.Yillardır borsada olan bist 30/50/100 kagitlari dururken bunlardan medet umulurmu?.hicbir halka arza katilmamali alsinlar kendi lotlarini oynasinlar.bide 26 kusurlardan alan var herhalde onlar benim gibi mutevazi dusunmuyorlardir...Bunlarin hepsi millete mal cakma arzlari sanki peryodik olarak geliyorlar birer birer.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sıkıntı alan satanda değil sıkıntı ky 22.5 den ötelenen mal üç beş çakala 21 den verilmiş olma ihtimali keşke spk bu konuya el aysa takaslar günlükler işlemler bu üç beş iskontolu alıcının çakallığını ortaya döküyor aslında da neyse ytd...
https://twitter.com/takasmatik2/stat...477060/photo/1
Corona patlamış gidiyor, sayılar enflasyon rakımı gibi çok değişmiyor.
Bu hastalık bu hisseye daha çok kar ettirir, bence silkeleme yapılıyor, me zaman nerden döner bilmek zor, ancak ilerisi parlak bir hisse
sayın seer bende sizin gibi düşünüyorum. Hoş düşünmesem ne olacak mecbur uzuncu olduk :) Düştükçede alıyorum hacim azalmaya başladı sanki ufak bir toparlamaya işaret olabilir bu durum diye düşünerek
Bu kağıttan ben çıkmayınca, götürmeyecekler sanırım..
Angen 20.80 TL ye kadar inerek,Reta ile olan fiyat eşitliği bozuldu.. Derinlik ekranı olanlar,kaç lotla buraya geldi, satışlar yoğun mu,bunu yazarsa ,bir nebzede olsa yönü tahmin ederiz,diye düşünüyorum..
Bilgiler için Teşekkürler Kaptan..
Demekki, Ortalama 50.000 Lot ile kendi kendine top çevirme yapıyorlar..
Sanırım,Arada ,panik-korku ile satış yapanların, kağıtlarını da topluyorlardır..Bu oyunu daha ne kadar oynayacaklar bakalım..!?
Bu kağıtta yapılanları gördükçe, Kütahya şeker hisselerinde olanlar - yapılanlar aklıma geliyor..İlk işlem görmeye başladığı hafta aşağı aşağı indirip,sonrasında Tavan Tavan çekerek 90 TL civarına kadar götürmüşlerdi...
Bu kağıtta ne senaryo /film
hazırlıyorlar, yaşayıp, izleyip göreceğiz..
Burasi borsa hersey olabilir.Kagit bir haberle tavanda tabanda olur.Ama bu baska bisey.Mali tv.lerde basında allayıp pulluyosun en ust fiyattan satıyorsun.sonra yaftasina %10eksigine almayani dövüyorlar.Bim e Rekabet kurulu 1 milyar ceza yazdi kagit ilk gun (+)kapatti..Ayıptir beyler.Sizde hatalısıniz bist yonetimi ve degerleme yapan kuruluslar.Ve firma ortaklari.kıs kıs gulüyorsunuzdur.Mazlumun ahi kötü cikar bunuda biliyorsunuz herhalde..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anatolia'nin 9 aylik kar rakami kabataslak.270 milyon ₺ (+- 10 milyon) gelme ihtimali cok yuksek.
yil sonu kar rakami, ozellikle doviz kuru artisi nedeniyle 410-420 bandinda gerceklesebilir (bunun icin acele etmeye gerek yok, sonra tekrar bakilir)
ama 270 9 aylik kar gelirse 4 ceyrek 350 gibi olur. mevcut piyasa degeri 2.3 milyar ile bakildiginda fk 6.5 eger fiyat degismezse de yil sonu 6'nin da altina gelir.
Şaholi'nin gozunun nuru [emoji846] tabi bizimde gozumuzun nuru olan Rtalb 9 ayda 100 kar getirse fk 9.4 oluyor, 120 getirse fk 7.5 oluyor. ama bizim a1 capital payimiz var ? ama bu payi cikinca saglik tarafindan ancak.70 milyon kar ediyoruz.
acikcasi bir miktar daha sarkarsa az da olsa bir pozisyon acmayi planliyorum. Belki Şaholi'de açar [emoji846] ama sarkarmi yoksa bilanco etkisi ile bir tepki mi verir bekleyip gorecegiz.
"yatırım tavsiyesi değildir"
Döviz yükseliyor, hastalık artışta, biteceğide yok.
Ağalar oynasın bakalım ne kadar oynayacak.
şaka gibi ama adamlar yaklaşık 60 bin işlemle 20.40 dedi bu hisse yıldız pazarda YTD...
20.40 dan 19.73 e yaklaşık 50 bin lotla düşürdü adamlar taktiri hak ediyorlar ytd... toplamda yaklaşık 110 bin la açılışta önce 60 binle 20.40 çektiler sonrası yukarı aşağı derken tekrar 20.40 dan 19.73 50 bin ile hop -5 i adamlar 110 bin lotla yaptılar bu rekordur borsada yıldız pazarda bir şirkette -5 i sadece 110 bin lotla yaptılar gerçekten bu vakıf ziraat halktan işlem yapanlar bu işi biliyorlar ytd...
Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticiliği görevini yürüten Pınar Beyzatlar Güvener, görevinden ayrılmış bulunmaktadır. Şirketimiz ilgili pozisyon için yeni bir kişinin görevlendirilmesi hususunda çalışmalara başlamış olup, yeni görevlendirme yapıldığında kamuoyuna duyurulacaktır.
-----------------------------------
kadın dayanamadı baskılara sanırım :-)
https://twitter.com/HakanDogan38/sta...491202/photo/2
adamlar nasıl bir tezgah kurduysalar artık sabunsuz değil susuz giydirdiler millete -5 deger kaybında dahi en baba alıcı 30 bin en baba satıcı 40 bin bu ne ya işin garibi bize göre çok para ama yıldız pazarda bir şirket için 40 bin satışı karşılayamarak -5 yapmak diyecek söz yok umarım bir gün adalet önünde gerekeni öderler ytd...
20 ye satanlar kına yaksın
Dolar arttığı sürece ve hastalık devam ettiği sürece kar muazzam gelir.
Spekler aşağı verir silkeleme yapar, yıldırma yapar o işleri bilmem.
Gelirse 20 ye alırım, gelirse 18 e daha da alırım.
Sahibinin 50 milyon lotu var düşerse o kaybediyor.
https://share.matriksdata.com/share....11041625254070
tezol daki harekete benziyor gerçi tezol tavana değdi bu onuda yapamadı kademeler bom boş hacim yok adamlar 20-30 bin lotla 10-20 kademe oynatıyorlar bu nasıl yıldız pazar hissesi halen anlaşılamadı göz altı hisseleri gibi günlük 30-40 bin lotla taban tavan çok rahat ytd...
İlk Bilanço gelmiş...
Ortaklara bereketli kazançlar olsun...
Ben,Hayal kırıklığına uğradım..
Bu rakamların,hisse fiyatına olumlu etkileyeceğini hiç sanmıyorum...
Umarım tersi olur..
Pfizer ilaç Merck ilaç tan sonra covid-19 u önleyen bir ilaç geliştirmiş ve acil kullanım için FDA başvurmuş..Hastahaneye yatışları ve ölümleri %89 oranında önlediği belirtilen bu ilaç için İngiltere Sağlık Bakanlığı 250 bin adet siparişte bulunmuş. 2022 yılı covid-19 un dünyadan yavaş yavaş silindiği bir yıl olacaktır.. Angen nin ise büyük karını covid kitlerinden sağladığını düşünürsek artık pcr test kit lerinin kullanımı giderek azalacaktır.. Bu gibi covid-19 tedavi eden yeni ilaçları giderek piyasaya çıkacaktır..Halka arz öncesi 210 milyon tl temettüyü hüpleten şirket patronları maalesef şirketlerini 2.5 milyar tl gibi bir fiatla piayasaya ''KİT '' lediler.. SPK bu fiata nasıl onay verdi anlamak mümkün değil.. Umarız spek kağıdı aldığımız fiatlara taşırda zararımız çıkar..
Bir ilacın bulunması cok iyi birsey ama anlamadığım nokta bu ilacı kullanabilmek için covid 19 tanısı konması gerekmiyormu bunun tesbiti yine kitlerle yapilmayacakmi bu konuda size katılmıyorum ama 2.5 milyara kilitlediler kısmı doğru 22.50 den 10 kat talep gelen bir hisse böyle olmamalı diye düşünüyorum.
SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket test kitleri üretimiyle uğraşıyor tek işi covit 19 kiti değil ki. Bu gün covit 19 olur, yarında covit 20 olur daha sonra ki sene covit 21 olur bu iş böyle sürer gider. Üstelik bu kitler sarf malzemesi bir kullanımlık yani bir sefer al ömür boyu kullan diye bir şey yok.
Tıp bu ölmez bir sektör.
Bu şirketi bu fiyattan satmak...
Böyle iyiliği baba evladına yapmaz.
Sağ ol spek.
Sanırım,Bu kağıdı da Reta gibi 20.50-21.50 TL Arasında pestil edecekler..
borsa ralli yaparken kendi çapına göre güzel bir kar yapan önü açık bir şirketi adamlar yaklaşık 10000 lotla 20.58 den 20.32 ye düşürdüler ky de alım gücü yok anladıkta bistte onca kurumsal yatırımcı var yıldız endekste mali yapısı güzel en azından bir yıl ve belkide iki yıl kar oranı muhtemel yüksek gelecek şirkete ky harici kurumsallardan hiç alıcı gelmiyor bu hissede işlem yapan baskılayanlar ortalama günlük 40000 lotla oynayarak hisseyi buralara çektiler ve halen gelen yok demek ki tezgah büyük kar olayıda kolpa birde milyonluk kit ihaleleri işi vardı oda fos çıktı gerçi asıl kolpa fiyat istikrarı altında alım yapılacağı yalanıydı her haliyle uzak durulması gereken hırsız bir hisse biz aldık yandık yeni alım düşünenler asla almasın yinede bu YTD...
hissenin asıl sorunu yalancı ve hırsızların elinde olması ytd...
Kim oynuyorsa iyi oynuyor.
17-18 lere gelmeden rahat etmeyecek gibi.
İşin asıl kötüsü BİST coşarken geri gitmesi.
Ben arzda almıştım, allahtan fazla bulaşmadık.
Sahibi paragöz hisseden uzak duracaksın, Arz dan önce birikmiş karı hüplettiğini bilsem arza da girmezdim.
canlı yayında 30 gün içinde arz fiyatının altına inerse fiyat istikrarı yapacağız dedi artık 30 gün içinde 10 mu 15 ne olursa heralde oradan katılacak sevgili patron bu aslında yasal olarak suç ve bunu cimere bildirelim ben cimere yazcam bişi çıkmazda neyse birde bu arzdan önce boy boy milyonluk ihalelere katılıyoruz şu bu bu deyip yalan yanlış bilgiler yayıp durdular bu da suç ne oldu o ihaleler şunlar bunlar nerede hani ayrıca spk da bu arza onay verenler hakkında cimere yazalım aleni açıkça suç var ortada hırsızı yalancıyı dolandırıcıyı nasıl arz ederler YTD...
karaktersiz tahtacı ve ona olanak sağlayan yalancı patron canlı yayında fiyat istkrarı için alım sözün için son günler 30 gün doluyor bakalım napacaksın alım yapmayacaksın yada yapsanda arz fiyatına gelmecek o zaman yargıda bunun hesabını ödeyecekmisin göreceğiz destek için bugün 4 lot aldım sahtekar bu hızla giderse 30 yıl sonra arz fiyatına geliriz YTD
arkadaşlar bu patron canlı yayında arz fiyatına gelmesi için fiyat istikrarı alım sözü verdi ve bu ihbar niteliği taşır lütfen cimer spk ya yazalım bunu ne olur demeyelim tüm mağdurlar yazalım YTD...
arkadaşlar lütfen cimer başvurumuzu yapalım canlı yayında alım sözü verip almamak suçtur ytd...
Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından payların Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamasından itibaren 30 gün olarak gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Ak Yatırım, Fiyat istikrarı işlemlerinde Halka Arz Eden Pay Sahiplerinden sağlanacak kaynağı kullanacaktır yapmış olduğu işlemleri bildirme zorunluluğu yoktur. 21 ekim tarihinden beri ak yatorim mal alıyor sanirim fiyat istikrarı için yapılan işlemler bunlar ortak satışlarından kullanılan ek satış miktarı 3 milyon lot dan gelen para ile yapılmakta sanirim.. toplam 3 milyon lotu gecti eğer istikrar bu kadarsa ak yatırım bundan sonra ne yapacak bakalim
SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ak yatırım takasta ciddi artıda ancak hissenin ana düşüş sebebide ak yatırım bilinçli olarak yukardan satıp alttan alıyor her gün aynı naneyi yiyor sonrada destekçisi vakıf halk ziraat dan geri topluyor ak yatırımın bu işlemleri fiyat istikrarından ise en geç 21 kasıma kadar ak yatırım değil ama firma fiyat istikrarı için şu kadar aldık diye açıklama yapar artık açıklamada her gün bıkmadan usanmadan açılışta ve yükselişlerde yukardan satıp alttan aldık 4 milyon topladık destekçimiz vakıf halk ve ziraat ile hisseyi 20 lira yaptık der aradada meksadan işlem yapan kardeşte destek attı felan der haeralde firma açıklama yapacak ama bu fiyat istikrarı anlayışları buysa helal olsun iyi kolpacı bunlar YTD...
sadece buğün ak yatırım 175 bin almış 143 satmış bir iki işlem günü hariç her gün aynı terane en çok alan ama en çok satan hep ak yatırım her gün düşüşün başlatıcısı devamını zaten vakıf halk ziraat getiriyor arada bazen meksa sadece bir gün ise iş yatırım çıktı ama genelde ak önce satıyor sonra altlardan alıyor ama hisse fiyatı düştüğüyle kalıyor YTD... bu akyatırım işlemleri incelenmeli