Bugün 33 tane daha alabilmişim
Printable View
Bugün 33 tane daha alabilmişim
Mia ile Kontrolmatiğin açıkladığı bilanço karları ve özsermayeleri birbirine yakın
Mia fiyatı 8 katına çıkarsa, Kontrolmatik ile aynı piyasa değerine geliyor.
Borsada yükseliş devam ediyor ve devam edecek gibi. Borsaya giren para öncelikle iyi bilançolu şirketler ve teknoloji şirketlerini tercih ediyor.Mia tavanlarına devam ederken , Mia forumundaki büyük sessizlk gerçekten bu hissenin k.y.da fazla olmadığını sanki gösteriyor.
Eğer öyle bir durum varsa bu hisse için daha da olumlu bir durum oluşturabilir.
ABD de Metatiative LLC firmasinin yüzde 28 una oraklik haberi az da nice KAP'a düştü . Yarın da güzel bir gün olacak
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1079878
Sürpriz haberlerin geleceğini söylemiştik .Mia' da olaylar çok hızlı gelişiyor. Bu haberin ayrıntılarını ve diğer haberleri de heyecanla bekliyoruz.
Haberler, sirketin vizyonu, gelismeler cok cok guzel ama bu roket gibi yukseliş korkutuyor biraz. Ancak diger ralli hisselerde de bu dusunceden dolayi erken vedalasmistim kendi adima. Miada duzeltme yesem bile bekleyecegim , cunku bu metaverse vs. Ucu nereye kadar değecek gercekten bilemiyoruz
MİA Teknoloji, Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada
Eyaleti'nde bulunan METATIATIVE LLC firmasının kuruluşunda %29 ortaklık pay
sahibi ile yer almıştır. Firmanın faaliyet alanları; metaverse teknolojileri,
bilim ve teknoloji yönetim sistemleri, blokzincir ve NFT, genişletilmiş
gerçeklik teknolojileri, bulut teknolojisi, tasarım ve simülasyon projeleri,
teknik ve yönetimsel danışmanlık servisleri, teknoloji alanında çeşitli yatırım
alanları oluşturma olarak belirlenmiştir. Şirketin yatırım yapmayı planladığı
alanlar ve projeler kapsamındaki gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.
emobilty de en az metaverse kadar büyüyecek bir
alan paylaşımlı araçlar pazar payından bahsetmişti yönetim
kurulu başkanı.
türkiyedeki belediyeler üniversiteler ve turistik kent
belediyelerinde bu hizmetin sunulacağını
ifade etmişti.
yurt dışında türki cumhuriyetlerde de bu
tarz girişimlere başlayabilir miatk.
önü çok çık bu sektörün.
zaten e- mobility haberinden sonra hisseye alım geldi.
agresif büyeyecektir bu alanda.
başkan kendine güveniyor ki tv ye çıktı.
https://www.dunya.com/ekonomi/turkiy...-haberi-670288
https://www.youtube.com/watch?v=8fCOXkuOPro
Zaten Mia'nın büyüklüğü de ordan geliyor. Mobilitenin dünyada 600 mly $ lık çok büyük bir pazar olduğu söyleniyor 2030 a kadar.Burada daha da önemlisi Türkiye' de ki pazarın 60 mly $ olması yani dünyanın 10 da 1 i bizde.Ve bunun 20 mly $ ını 2030 a kadar Türkiye'nin alacağı söyleniyor.Bunları Ali Gökhan Bey de söylüyor.
Bu tür büyük kitleleri ilgilendiren yani bütün dünya insanlarını ilgilendiren projelerle ilgileniyor Mia.
İşte Mia'yı ilerde belkide 1 numara yapacak işin sırrı burada gizli.
Bugün direk tavan açtı. Sanırım ilk kez direk tavan acti.Gerçi şu ki haber dünya piyasasina açılması açısından çok önemliydi.
Şirketimiz tarafından geliştirilen Entegre Sağlık Tesis Yönetim Sistemi yazılımlarının, TİGA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
tarafından yurtdışı pazarı için geliştirilen Merkezi Yönetim yazılımları ile entegrasyonu, danışmanlığı, kurulumları,
eğitimleri ve lisans satış hakkı için 18.860.000 TL tutarında iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
KAP haberleri devam ediyor.
2023 yılı ilk çeyreği için MİA Teknoloji %100 bağlı ortağı Tripy Mobility Teknoloji A.Ş. tarafından yürütülen elektrikli bisiklet projesi kapsamında yüksek pazar potansiyeli ve gelen taleplerin karşılanması amacıyla filo artırımı için ek sipariş kararı alınmıştır. Bu kapsamda ABD menşeli elektrikli bisiklet üretici firmasına 9.240.000 TL tutarında elektrikli bisiklet siparişi geçilmiştir.
Saygılarımızla,
MİA Teknoloji, Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada Eyaleti'nde kurulan METATIATIVE LLC firmasına %29 oranla pay sahibi olarak katılmıştır. Firmanın faaliyet alanları; metaverse teknolojileri, bilim ve teknoloji yönetim sistemleri, blokzincir ve NFT, genişletilmiş gerçeklik teknolojileri, bulut teknolojisi, tasarım ve simülasyon projeleri, teknik ve yönetimsel danışmanlık servisleri, teknoloji alanında çeşitli yatırım alanları oluşturma olarak belirlenmiştir. Şirketin yatırım yapmayı planladığı alanlar ve projeler kapsamındaki gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.
MİA Teknoloji var olan know how bilgisi ile, yeni kurulan şirketin; yazılım geliştirme, projelendirme, iş geliştirme ve yatırım planlamalarında aktif rol alacaktır.
Şirket kuruluş süreci tamamlanmadığı için henüz sermaye ödemesi yapılmamıştır.Süreç tamamlandığında kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.
Saygılarımızla,
Hacim diğer günlere göre çok düşmüş. Kimse satıcı olmaya yanaşmıyor.
Mia Teknoloji'den beklentilerimiz büyük bir hızla gerçekleşiyor. Bir çok iş kolunda teknoloji sağlayıcı olarak projeler geliştiren ve bunları dünya ölçeğinde uygulamak için çalışan ve açılımlar yapan Mia Teknoloji' de geri dönüşler başladı. Sağlık ,mobilite ve diğer teknolojilerle ilgili 1 günde 3 haber birden gelmesi şirketin başarısıdır.
Henüz işin başındayız. Çok daha büyük haberler bekliyorum ,onlarda gelecektir.Biz yinede inşaallah diyelim.
Yatırımcılarına ve şirkete hayırlı olsun.
Kendi düşüncemde daha yolun başındayız. Ortalamam şu anki fiyatlara göre çok düşük kaldığı halde bügünde tavandan emir vererek yaklaşık yüzde 2.5 kadar lot arttırdım . Hayırlısı ile daha yolumuz var düşüncesindeyim.
Kredili hisse vermiyor.
Vbts den önce alabilen aldi.
Bu fiyatlar bu haberlere
Daha yolunda başında olduğumuzu
Düşündüruyor. sayin başkan
2030 a kadar buyuruz.
Örnekler var kontr sasa gesan egeen.
Onu çok açık miatk nin ve girişim
iştahı yüksek bir başkan var.
Yeni yeni sektörlere agresif
giriş yapıyor.
Devamı gelebilir. Satmak için neden
Yoksa hisseyi 1 veya 2 yil taşımak
Para kazandırıyor.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar , son 10 sayfayi okudum, bayadir radarimda olan firma , gecen hafta ilk incelemistim, keske alsaymisim
neyse Tavandan emir verdim bakalim gelecek mi :(
alım fırsatı verdi
Evet gün içinde ciddi manada alım fırsatı verdi.Buna rağmen artıda kapaması olaganustu bana göre.
Uzuldugum husus bir rakam hatasından alım firsati verdiği zaman hisse sayımı arttiramamam oldu.
Bir 50 aldım. bir 50 içinde bekliyorum. Yalnız yarında tabandan verirseler 300 lot alırım.
Gelecege yatirim yapacaksa, şuanki fiyati ve muhtemele yarin daha düsük olacaksa , buralar firsattir. Bugün biraz aldim, yarin da bir miktar dusunuyorum.
Şu ana kadar 125 almışım ve 25 lot daha değişik kademelerde var. Ben esasen Viop yatırımcısının ve oradan kazandığım parayı güvendiğim hisselere yatırıyorum. Bugun gelecek Viop karı ile yarın da 300-500 lotarasi alabilirim ama birazda yarın ki hareketler belirleyici olacak.
Selamlar,
Aranıza yaklaşık 10 gün önce katıldım. Bu hissede güzel bir hikaye olduğunu düşünüyorum. Selam vermek istedim..
Hoşgeldiniz.Öncelikle hayırlı olsun. Hissenin fiyatı son zamanların moda deyimi ile içsel değerine göre çok ucuz. Siz yine erken almışsınız diyebilirim. Hikayesi yeni başlıyor ve KAP'a güzel haberler geliyor. Burasının yeşillenmeden önceki son zamanlarındayız . Dutluk zamanlarının son demleri.
Tabi bunlar kendi düşüncelerim.
07.01.2021 tarihinde Kalyon Enerji tarafından
başlatılan ve MİA Teknoloji – AselsanNET iş ortaklığında yürütülen Avrupa’nın
ve Türkiye’nin en büyük Güneş Enerji üretim tesisi olan Karapınar Yeka-1 GES Enerji Tesisleri Güvenlik Sistemleri projemiz başarıyla tamamlanarak AselsanNET
firmasına teslim edilmiştir.
20 Milyon m2 alana kurulumu yapılan, toplamda 3 Milyon
500 Bin Panel ile 3 Milyar Kilovasaat üretim kapasiteli tesis, devletimiz ve
milletimiz için kritik öneme sahiptir. Diğer ülkelere örnek teşkil eden, dünya
çapında büyük ve önemli bir yere sahip olan böyle bir tesisin, güvenliğinin
firmamıza teslim edilmesi bizleri gururlandırmaktadır.
Tüm çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkürü bir
borç biliriz.
Toplam proje bedeli: ( 5.340.557,55 ?
+ 3.125.269,59 $ )
Saygılarımızla,
Pozisyon artırma fırsatı için çok tşk ederim.
Kar topu gibi büyüyen bir finansallar var.. Yatırımlar ve genişleyen faaliyet alanları cabası.
Sn. İhsan Ünal son derece önemli bilgiler vermiştir. Buradaki hedeflerin gerçekleşme şansı çok yüksektir. 2023 Mia'nın yılı olacaktır. Şirketin daha önce ipuçlarını verdiği yüksek cirolara, Mia ilk olarak 2023 te ulaşacaktır. Yüksek cirolar yüksek kârlılığı getirecek ve bunun dışında ise Mia Teknoloji ,daha öncede sık vurguladığımız gibi dünya ölçeğinde bilinir bir marka haline gelecektir. Biz yine de İnşallah diyelim.
Çok güvendiğim bir başka hissemden bir miktar satıp buradaki pozisyonumu arttırdım, an itibariyle 2. en büyük hissem oldu. Şirketin bilançolarını zaten beğenmiştim, bakalım nasipte ne çıkacak
bedelsiz potansiyeli olduğu da belirtiliyor.