Yakalanirsan seyimizi keserler ama.. :)
Syg,
Lübnan'a bakın nerden nereye .
https://www.youtube.com/watch?v=Duk9...nel=JaponHamza
İran tehlikeli bir yermi?gezmek kolaymi?
Hem vizesiz olsun, hem ucuz olsun ohoo. Bu Bizans Generali'nin problemi gibi olmuş.
Karadağ mesela vizesiz diye çok reklam oluyordu. Açıp bakınca Avrupa'nin iki katı bilet parası çekiyordu havayolları :D Niye? Çünkü biliyorlar ki talep çok. Vizeye kaptırılacak paraya çöküyorlar.
Faizler inince ev fiyatlarının sapıtması gibi.
Kimseye bedava mama yok bu devirde.
Karadagda sezlong 30 yuro.bizim parayla 450 tl .orasida ucuz degil.
Lubnan yemekleri meşhurdur.gitmek iyide guvenlimi?
Taksi beleş.!!
Tahranın bir ucundan öbür ucuna 1.5 dolar.!!
Benzin 30 cent/dolar litresi.!!
Tr den daha güvenli.!!
Parayla her şeyi satın alırsın.!!
Karaborsa piyasası gelişmiş.!!
Cebdeki dolar Euro kral.!!
Yemekler Tr ye 10 çeker.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
İran derken Tahran olmali gittigin sehir.
Tahran Pegasus uçak bileti gidiş dönüş ucuz.!!
https://www.flypgs.com/sehirler/tahran-ucak-bileti
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
2 ve 5 yıllık devlet tahvilleri bile stopajı düştükten sonra eksi reel faiz veriyor yuh olsun
lübnan, irana mı düşüldü....
iranlılar bizim ülkemize kaçıyor....
Bizimkilerin Malta ya kaçtığı gibi.!!
Türkiye vatandaşlık kanununun 19.09.2018 tarihli yönetmelik değişikliğine göre Türkiye’den 250 bin dolara ev alan yabancılara ailesi ile birlikte Türkiye vatandaşlığı hakkı
Parası olan kaçıyor.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Muta nikahi diyorsun bosporus peki Dudu evli onu nasil yapicaz[emoji39][emoji2957]
Avrupa'da her yerde içilebiliyor. Boş anıma geldi. Sonra o pet şişe ile musluklardan doldurup içtim hep.
İlk anlarda bir aptala dönüyorum medeniyet görünce. Alışmak biraz zaman alıyor. Arabanın geçmesini falan bekliyorum yaya geçidinde :D Araba mal oluyor. Geçsene mk diyor :D Ben de ona diyorum, geçsene bilader sen arabasın.
Kulenin orada bir tane musluk var bankta otururken dikkatimi çekti. Siyahi arkadaşlar ellerindeki pet şişeyi doldurup doldurup gidiyorlardı. Musluk 10 saniye falan boş kalıyor :D Oralardaki işportacılardır büyük ihtimalle.
Hafta sonu seyretmiş okumuş yazılanları.!!
Porsiyonu küçültmüş.!!
1200 kaloriye indirmiş.!!
Spora başlamış.!!
Kimseye çaktırmadan.!!
Bu gün yarın haftaya iran yolcusu.!!
Hatunlar rüyasına girmeye başlamış.!!
1-2 haftalık muta yapar.!!
Çaktırmadan.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Peki bosanmada nafaka ve tazminat varmi.onuda bilmesi lazim onceden.
Ukraynanin yeri ayri kalbimizde[emoji39][emoji6]
Rusya Ukraynaya saldırırsa 3 milyon Ukraynalı mülteci gelecekmiş bize.
Nasıl altından kalkarız bu işin.:)
Gideyim de biraz ananas aldırayım.
Bu mevsimde olur mu onu da bilmiyorum ya.
Kendime masallar!!!11!!
Masal dünyası!!11!
Marketlerde de yerel manavlarda da var .rahat bulursunuz ..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar migrosun fiyatları bu fiyatlardan kime satacaklar anca fiyat bilmeyen yahut çok parası olana .bu kağıtlari daha hiç raf fiyatından almadım .kesin herhangi bir markette indirime giriyor.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22.70 var mı acaba 1 yıllıkta .Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.