yesilim 29.20 oldu....az aldım,30 üztü kapatma koçum
Printable View
yesilim 29.20 oldu....az aldım,30 üztü kapatma koçum
17.54 itibariyle hepsi son yazdığım gibi
17:55 seans sonuçları.....isbir patladı 226 .......47 lot satıcı var
yonga 720....satıcı 18 lot
yibitas 2543.10....1 lot alıcı
yesil 29.00...993 lot satıcı
beyaz 127.......
yonga 720 den 52 lot işlem olmuş...18 lot da satışta bekliyor
Yonga 720 yesıl 29 beyaz 127 den kapattı ah beyaz ah 10 lardan 1000 küsür lotu ma sahip çıkamadım. Yongada ortaklar hisse satışı için piyasaya lot çıkaracaklar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapanışlar aynı fiyattan geçti 18:05 te arkadaşlar....
Günün en kazançlısı işbir olmuş sanırım Tatar Ramazan?
51750 lotmu yonga daki Kaydileştirme yoksa 51 lotmu
15-08-2015, 13:33 #1932 beyaz. beyaz. is offline
Duhul
Aug 2015
Gönderi
8
Esas
Beyaz in bu ciro ve kar patlamasinin hisse fiyatina etkisini ne zaman gorecegiz...!!!!
Beyaz in 6 aylik bilancosuna bakarak sene sonu 30 milyon kar ve de 12f/k ya gore 360 milyon tl piyasa degerine ulasabilir.360 milyon piyasa degeri de yaklasik olarak 10 tl ye isaret etmektedir.......!!!!!!!
Bircok hisse bilanco haberleriyle guzel primler yapti.Ama beyaz filoda bilanco oncesi kapanis 2.17 iken 4 islem gununden sonra fiyat 2.30 da....!!!!!!
Borsada en onemli kural sudur;Bilanco eninde sonunda fiyatlanir........!!!!!!!!
Beyazla uzun bir yolculuga basladim.Umarim bekledigim hisse fiyatina ulasiriz.......!!!!!!
15-08-2015, 14:31 #1933 beyaz. beyaz. is offline
Duhul
Aug 2015
Gönderi
8
Esas
Degerli arkadaslarim ,gelecegin flas
hisselerine en buyuk aday olan beyaz filo ile ilgili yorumlarinizi bekliyorum.....!!!!!!
Bu uzun yolculugumuzda bu sayfalari yorumlarinizla guzellestirin........!!!!!!!!!
16-08-2015, 12:54 #1935 beyaz. beyaz. is offline
Duhul
Aug 2015
Gönderi
8
Esas
Alıntı Originally Posted by vob034 Yazıyı Oku
s.a...sayın beyaz ilginize teşekkür......ayrıca .....beklentisi ve portansiyeli oldukça yüksek....bir hisse.....y.t.d.....
Sn.vob034 arkadasim yukaridaki grafiginizden ne cikarabiliriz?....Bir hedef fiyati var midir?
Benim temel olarak hedef fiyatim cift haneler sahsen........!!!!!!!!
Beyaz nickiyle Ağustos 2015 teyken beyaz hissesi 2.17 lerdeyken ki yazım.....!!!
Hedef çift haneler demiştim o zamanlar....!!!
Borsadan parayı çekmiştim 2015 mayıs sonunda.....Beyazı millete faydası olsun diye yazmıştım....Alın size geleceğin flaş hissesi diye....!!!!
Paralı zamanımda olsaydı speği yanmıştı beyazın.....!!!!
yongadaki kaydileştirme 51 lot.Önemli değil arkadaşlar
Bu topiği çok sevdim arkadaşlar......Artık tavuk satıp borsaya atıyorum...Şükür ki yine güzel kazanmaya başladım....!!!!
Tecrübelerimi izniniz olursa burada paylaşacağım....!!!
Şikayet edecekseniz yazmayayım.....Size eski anılarımdan ve de yeni hisselerden yazacağım...!!!
Macera hissesi isteyene macera,sağlam ama büyük potansiyelli hisse isteyene bu şekilde hisse tahminlerimi yazacağım...!!!
Şikayet edip banlatacak olan varsa boşun a yazmayayım...!!!
Benim için yonga nereye gider düştükçe almak doğru olur mu düşüşte nerden döner bu konularda tahminlerinizi yazarsanız sevinirim.
Yaz kardeşim yaz
Terazi kardeş hoşgeldin sen şahitsin ki ikimizde de hem beyaz hem flap vardı ikisinde de bekleyemedik
Hiç sorma sonra vaneti 1, 90 dan yakaladım 4, 03 ten satmadım. Birde 2, 6 tan alınca ortalama 2, 5 oldu. En son 2, 28 zararına verdim. Verdikten sonra uçtu. Şimdi ise batakları oynuyorum. Yonga acaba durumu kurtarır mı diye bugün ilk alımı yaptım. Düştükce alacam ys dibi boylarım ya da yonga bitcoin olursa durumu toparlarım.
Yonganın hareketi denge ye benziyor oda 2,50 den 10 a oradan 5,30 lara şimdi 16 larda 20 yide gördü
Beyazı da flap ın da tarihçesini anlatayım size o zaman....!!!
Sonunda da sizlerin gözü CAM gibi açılacak.....!!!
Çünkü yeni bir hisse gelecek size.....İster alırsınız,ister almazsınız....Ben yonganın pazartesi dönecek parasıyla bir miktar bu yepyeni hisseden alacağım.....!!!!
Arkadaşlar yonga 1000 tl üzeri kapatmadıkça almayın derim.....!!!
Ama elinde olan da bu fiyatlardan satmasın derim ben....!!!
Çünkü her an yukarı dönebilir....!!!
9 nisan 2012......Benim oğlan doğdu ...Hastanedeyim ve ''Yeni bir hayat ,yeni bir can....Beyaz bir sayfa açalım,borsaya da yeni çıkmış benim oğlan gibi.'' diyerek 50 bin lot beyaz aldım ,fiyat 4.90 larda idi eski fiyatla....4 -5 gün sonra 5.90 lara sattım...Ben sattığımın birkaç gün sonrası paldır-lüldür düştü...Düşüş o düşüş.....!!!1 lere düştü zamanla...!!!!....Borsagündem batacak diye haberler yazdı....
Daha sonra yazın FLAP kongre borsaya açıldı...Borsagündem ''Mecnur flapta...'' dedi...Mecnur ''Ben varım fakat bende az ....Çok dikkatli olsunlar flapta.'' dedi....O da % 60-70 gibi yükseldi tam hatırlamıyorum sonra paldır küldür ,1 tllere düştü.....!!!
Yıllar geçti Beyaz 2.el araç alım satım işine başladı .Süper kar açıkladı...Tavanladı ve 2 tl oldu...Ben 2015 te hisse ederinin çift rakamlar olduğunu yazdım....Az parayla çok güzel para da kazandım ama paralar hep tavuklara gidiyordu...Artı benim giderlere(Bağkur+ev giderleri).....Kağıt eski fiyatla 8-9 larda aylarca kaldıktan sonra bilançoları pek güzel gelmemeye başladı.Karlılık azaldı.....Ama kar ediyordu snuşta......Sonra da bildiğiniz üzere deli hareket başladı 2017 sonunda....Bende de tam o ara 2-3 bin tl para vardı.O para da izfaşta idi...İzfaş da yükseldiği için satıp beyaz alamadım....
Arkadaşlar ben buraya yazarım,siz haftasonu okursunuz.....Daha yazacak çok şeylerim olacak....!!!
Yeni hissem yabancı değil arkadaşlar.....Yine Mecnur un kağıdı.....CEMAŞ....!!!
FLAP ve BEYAZ dan önce operasyon yapmıştı CEMAS ta....2 tlden 20 tl yapmıştı...Borsagündem haber yapıyor 1 senedir Mecnur Cemaş ta diye....!!!
Macera isteyenler e CEMAS......Yeni fiyatlarla zirve 10,dip 0.60 lar.......!!!
Ha diyorum beyaz ve flap gibi 2-3 yılda 20 ler neden olmasın?
Dediğim gibi MACERA ama ben bu maceraya pazartesi günü gireceğim....!!!
Sonunda belki de tabanları yiyeceğim ama ya TUTARSA?
Ama birinci şart bu tür hisslerde tüm parayı tek hisseye yatırmayacaksın...Paranın en fazla yarısıyla alacaksın bu hisseleri....!!!
Allah göstermesin bir tabanlarsa ocağınız söner.....!!!
Bu yüzden dikkatli olunmalı ve tüm mal alınmamalıdır....!!!
Ben size alın demiyorum,BEN ALACAĞIM diyorum....!!!
Herkesin kararı kendine arkadaşlar....!!!
Arkadaşlar duygumuzla hisse alacağız,aklımızla hisseyi satacağız....!!!!
Tıpkı yongadaki gibi....!!!
Her zaman eldeki kuş ,daldaki kuştan değerlidir diyeceğiz....!!!
Bana macera değil,adam gibi adam bir hisse diyorsanız thyao....!!!
2018 yıl sonuna kadar 50 tlye ulasabilir.......Şu an fiyat 18.32 tl.....!!!
Ufak param olduğu için ben thyao almayacağım......!!!!!
Mükemmel bir tespit. İşte benim duygularım kuvvetli iyi hisse de seçiyorum ya almıyorum yada alsam da aklımı kullanıp zamanın da satmıyorum. Bak ben de birkaç hisse paylaşayım Atlantis, avhol, olimp bir de sumaş var ileriye dönük 30-40 olabilir diye içimden geçiyor. Tabiki yatırım tavsiyesi değil sadece bir Abdalın içindeki sesler.
Ozbalı da ekleyim.ytd