odunu vermeye başladılar..
Printable View
odunu vermeye başladılar..
Elinde bir adet bile olmayan, eski bir demisas müptelası olarak, sabır edip göreceli olarak, TL bazında, son iki gündür iyi kazanan dostlarımı kutlarım, Allah birinizi bin etsin, ins. Hak ettiği yere gelir. Çok kızmıştım Mayıs'ta bunu alacağıma hıyar alsam demiştim, bahçe alıp tohumdan hıyar ektim, çok güzel hıyar oldu, Selamlar.
8 ay sonra haftalık macd ilk kez al verdi...ilk etapta çanağı tamamlamaya sonrasında togg haberiyle çanağı katlamaya yönelebilir...Çanak katlamasında hedef 11,15 tl ....ytd
analiz ve sonuç..daha cok ucuz hisse var..:halay:
TACİRLER ustam şu bntas a da bir el at..
Sıra bantaş ve sekfk de inşallah
yürü be aslanım
Bu çanak çömleği tamamladı da Babası ( sarkuysan) ne kafa..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yürü be koçum
Açığa kredili işlemlere 1 ay yasak gelmiş acaba hisseyi nasıl etkiler.. Gerçi hissede küçük yatırımcı kalmadı.. Tavan serilerine kaldığı yerden dewam edermi acaba ?
Rex sattınmı ortak
Normal yükseliş yetmiyormu, gözü hala tavan da!
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede ky kalmadı. Uçur bizi babaaaaa
Hadi ortaklar acısını çıkardınız geçmişin :) bol kazançlar. bu işler böyle kapan kaçar. Hissem yükselmedi endekse uymadı diye kahırlanmaya gerek yok, elvet zamanı geldiğinde acısını çıkartır.
Bu saklama analizinde yapıkredide olan dolaşımda olamayan lotlar kimin ve ne kadar? Dolaşımda değilse niye saklama analizinde görünüyor? Yani toplamda işlem yapılan kaç lot var şu anda açıklayabilecek biri varmı? minnettar olurum..
Togg ile bi şekilde bağlantısı olduğu için spekler girip çıkmaya başladı. Herhalde togg ile ilgili en küçük çaplı hisse.Enteresan şeyler olacak burda.İnşallah fazla hırpalamazlar.Normalde 12 tl gibi fiyatlama bekliyordum ben.Hala ucuz olduğunu düşünüyorum.Ana taşıyıcılar bi el koyar duruma. Maalesef bizim bist böyle çakallar her tarafta
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1058389
Kap ta emir tedbirleri yayınlandı dün akşam ve bu gün açılışta 9.57 iken 8.62 den taban oldu ve taban gün boyu bozulmadı.
1 Haziran ve bugün itibariyle takas bakiyeleri pek değişmemiş. Bu yükselişte satanda gözükmüyor. Yada daha önceden toplanmış diyelim. YKB 58, ak 6 iş 5, OYAK 4, gar 4.... Yani yarıdan fazlası işlem görüyor gözüküyor. Yarısı takastaydı?
hisse iyice kendini unutturdu bakalım bu hafta nasıl geçecek....8,15 üzeri haftalık kapanışlar dönüş işareti olabilir...togg tedarikçi firmalar açıklanmadı bir umut pay alırsa bir hareketlenme olabilir....2.çeyrek cirosu ciddi dikkat çekti...bol şans.
hisse toplu ama bir türlü kopuş yapamadı..Aslında ciro patlaması çok net birşeylerin değiştiğini gösteriyor ama hisse hala zayıf performans sergiliyor..2020 yılında 4 tl olan hisse 2022 yılında 8 tl bir performans değil..enflasyonu düşününce bu fiyatlar çok primsiz kalıyor...
flama oluşumu var yukarı kırarsa 19.5-20 tl hedef olur..uzun vade yükselen trend direnci 28 tl civarı.Açıkçası çanak katlaması kısa orta vade bu hedefi teyit ediyor umarım togg ile gelecek güzel haberler hisseyi uçuracak...ytd
togg haftası bakalım hareketlenme olacak mı beklentili hisselerde...
togg fabrikasında ki çalışan bile bilmiyor bu tedarikçi firmaları sorduk öğrenemedik devlet sırrı oldu resmen...
8.14 üzeri güzei 7.67 altı üzer..
togg tedarikçileri açıklansın bakalım...
9 aylık ciro yu 1.150 milyar bekliyorum ...
Temmuz Ağustos Eylül ciro sunu 441 milyon bekliyorum
Sayın ulver hoşgeldiniz, inşaallah uyurlu gelirsiniz. Netaş a yükseliş aşamasında gelmiştiniz. Sonrası malum.
Sizden bir hatıra ulver, teknik grafikler borsanın fantazisidir. Önemli olan reel durum ve beklentilerdir.
Trade all ds kar 0
Büyüme %30
Borç %70
Diyor hadi hayırlısı
Yt değildir
bilanço güzel gelsin artık çift haneler..
Rex hayranım sana bu sabrın sonu da selâmet olmayacaksa tüküreyim öyle borsanın içine, özür dilerim biraz abiyane oldu ama ne diyeyim bilemiyorum... Neşet baba aşkınan koşan yorulmazmis derdi Rex in dmsas aşkına söylemiş bu lafı...selamlar.
dmsas aşkım yok şirkete güveniyorum bebek şirket olarak görüyorum bekliyoruz bakalım...5 yıl olacak ama hala beklentim var..özellikle yerli oto ve kapasite artış hikayesi tutuyor beni...müthiş ciro artışı var...seneye bu şirket 3 milyar ciro diyebilir kapasite artışıyla....
sn lacivert ana hissem karel incelemeni tavsiye ederim başka hisseye bakmana gerek yok...
Sn. Rex bahçenin borcu bu ay bitti şükür, bu işlerde sabırlı olmayan kazanamıyor, iyi yapıyorsunuz, azar azar birşeyler alma niyetim var ama herşey yükselmiş gibi geldi bana, ana hissenizi inceleyeceğim, teşekkür ederim.
grafikte kallavi bir obo, gün sonunda da tabanla birlikte işlem hacmi rekoru var..