Arkadaslar ille de tutacağım diyen vioptan alsin. Şu an teorik fiyat 14.81 işlem fiyatı 14.55 yani 26 kademe aşağıdan fiyatliyor...
Printable View
Arkadaslar ille de tutacağım diyen vioptan alsin. Şu an teorik fiyat 14.81 işlem fiyatı 14.55 yani 26 kademe aşağıdan fiyatliyor...
13ten sonra bir 15,04 atağı yaptı.
Son iki saat, cok heyecanli merakla bekliyoruz asagiya mi yoksa yukariya mi diye :)
Bugun de 50 milyon lot gelmis. Yani piyasada en fazla 500 milyon lot mal kaliyor. Yatirimcisini kesinlikle sevindirecektir uzunda. Satan satti, giden gitti.
Taşınan Açıklar azalmış, sadece GARAN THYAO KRDMD taşınmış,
https://i.hizliresim.com/r092s5w.PNG
Arkadaşlar BBVA nin alım teklif süresi bu gün saat 17:00 da bitiyor..Bakalım nasıl bir tepki oluşacak?Selamlar bol kazançlar..
Yüzde 30 sattım 70 le devam ediyorum. Çıksa da düşse de artık.
Hem coinler hem de garanti düşerse , satıp coinlere geçireceğim garantiden geleni. öyle de kumar böyle de kumar , hızlı yaşa genç öl .
Luna bile şu borsadan daha rasyonel geliyor.
haydi bakalım , süreç bitiyor herkes için kazançlı olur umarım.
Bakalım tahtanın arkasında duracaklar mi yoksa tüm BIST kan gölü olur
sayın miniyatırımcı yani şöylemi olacaktı bbva,ya 15 den verenler,hisse düşecek ve tekrardan ucuza malı yerine koyacak,bbva buna müsade edermi,gerçi burası borsa her şey mümkün ama asla müsade etmemeli normal şartlarda artık kalan her hisse çok kıymetli hala geldi ben böyle düşünüyorum
artık baskı bitti,piyasa konuşacak piyasada milyon lotlar yok artıl,200,lü 300,100 lü lotlar var,artık garan,da yeni bir dönem başlıyor,haydi BBVA sıra sende çok acılar çekildi,sıkıntılar çekildi takasın tamamına yakınını aldın allahım utandırma
Arkadaşlar,kademelerdeki lotları bi görsek? bi derinlik atabilirmisiniz? Teşekkürler.
işc den daha sığ bir hisse olacak.İlerde yabancı tekrar gelirse likit olmadığından garantiye girmez.Kottan çıksın daha iyi.
Hadi hayirlisi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1744568168.png
ters kose dedikleri...
dolaşımda lot kalmadı.Saat 17.45 de 15.05 den 15.60 yukarı sürdüler.Kademeler bomboş.Bundan sonra isteyen isdiği zaman tavan,taban yaptırabilir
Haftalardır açığa satan Açıkcıları kıstırmış da olabilirler.Açığa satanlar fiyata bakmadan açık kapatıyor
Lan bir satsam taban olursunuz!
Hahaaaaa!
GARAN günlük, tavana giden hisse 21 kademe alttan eşleşti,
https://i.hizliresim.com/ol1xq9k.PNG
Viobculari varantcilari ne patlattilar
Başkan kimse bilemez. Bilinebilecek tek şey sert hareket edecegiydi. Onun dışında aşağı mi yukari mi olduğu farkli ihtimallere kalmıştı. Eğer ki aşağı salsaydi tüm BIST sert satış yerdi.
Mesela bbva kötü niyetli olsaydi saat 17den sonra anlaştığı bir kurum üzerinden bir koyardı 3-4 milyon lotu, hisseyi 14,90 altına indirseydi tahta tabana giderdi millet almak için değil satmak için birbirini ezerdi. Bunun garantisi var mı? Nitekim gün boyu tahtayı izledim, kaç tane emir yakaladım gidecek diye alan ama 30-40 saniye sonra 2 kademe alttan satan.
Ayrıca bundan sonra ne olacağını da bilemeyiz. Tek bildiğim şu, qnb üzerinden biri Tüpraş satıp tamamıyla garan aldi. Akdsi olan baksın hesaplamasını yapsın.
Memish noldu parayi goturdun mu?
Arkadaşlar İnfo yatırımın bugün seans kapanışından sonra böyle bir değerlendirmesivar...Burada aradaki farkın kapanacağı derken? diğer bankalardan daha fazlamı yükseleceğini ifade ediyor? yoksa tam tersi,diğer bankaların Garan,A yaklaşacağınımı söylüyor? ben bu ayrıntıyı anlayamadım? açıklarsanız sevinirim.Selamlar...
Pay Alım Teklifinin sonlanması ile Garanti Bankası'nın 22 Nisan’dan beri %5,5’lük pozitif performansı ile diğer bankaları karşılaştırdığımızda; AKBNK, YKBNK ve ISCTR performansları ile GARAN arasında oluşan pozitif ayrışmanın kısmen kapanabileceğini değerlendiriyoruz.
Kap geldi 600 milyon lotun altına düştü. Mevcut fiyattan tahta büyüklüğü yaklaşık 9.360 milyon TL.
Yaklaşık 1.5 milyar dolar ödediler
Garanti bankası çağrı süreci baya bir işti. Boyle ucu belli olan işler varsa dayı girerim aksi girmem.
Başka çağrı satın alma satma işleri varsa abi bakalım.
cinali o isin prosu. Nerde cagri, bolunme, cikarma varsa katilir. Genel Kurullara da katilip bir de serh koyar. Onu takip et bence, tecrubelidir.
Yok onay geldi gelmedi geliyor fiyat artar artmaz vs vs vs işsiz kaldık dayı.. ama mesela fiyat artmaz deniyordu arttı.. misal..