5 bin alip atsam diyordum ama dursun bakalim. Lsmama mi luna mi ondan işte.
Printable View
Luna hala alınıp satılabiliyor.
Son 1 günlük getirisi dolar bazında %162:)
https://trading.bitfinex.com/t/LUNA:USD
Bunu yazana kadar %164 oldu:)
Dolar bazında hemde...
BU GECE YARISINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK FİYATLAR
Benzinin litresi İstanbul'da (Anadolu) 22.83 TL.
Benzinin litresi İstanbul'da (Avrupa) 22.82 TL.
Benzinin litresi İzmir'de 22.94 TL.
Benzinin litresi Ankara'da 22.93 TL.
LPG'nin litresi İstanbul'da (Anadolu) 11.25 TL.
LPG'nin litresi İstanbul'da (Avrupa) 11.43 TL.
LPG'nin litresi İzmir'de 11.19 TL.
LPG'nin litresi İstanbul'da (Anadolu) 11.47 TL.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Tahtakale dışında Ankara ulus'taki döviz borsasına da maliyenin baskın yaptığı iddia ediliyor.
Orada da tüm çalışanları dışarı çıkartıp detaylı incelemeye girmişler.
Demek oluyorki;
Sırada İzmir kemeraltı ve Çankaya var sırada.!!
Karaborsaya düşmesin diye korku pompalıyorlar.!!
Ateş bacayı sarmış.!!
Korkunun ecele faydası yok.!!
Su akar yolunu bulur.!!
Arjantin Venezuela örnekleri ortada.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Güncelleme: 14 Mayıs 2022 Cumartesi, 16:21
HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çay fiyatını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kilogramda 13 kuruş olan destekleme fiyatını yüzde 130'un üzerinde artışla 30 kuruşa çıkarıyoruz. Üreticilerimiz çaylarını kilogramı 7 liradan fabrikaya verebilecek" dedi.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
https://www.sondakika.com/haber/habe...-nde-14941711/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı açılışında Rizeli ve Artvinli vatandaşlara uyarıda bulundu. Erdoğan, "Şu anda uçaklarımız boş gidip geliyor. Rizeli, Artvinli hemşehrilerime sesleniyorum. Bu uçakların boş gidip gelmesi ne Rizeli'ye ne Artvinli'ye yakışır. Bu uçaklar doldurulmalı ki gidiş gelişler çok daha farklı bir şekilde devam etsin " dedi.
Ben de Reha beye teessüf ederim.
Kütahya uçakları da boş gidip geliyor.
Yoksa Kütahya havaalanından uçak bile kalkmıyor mu?
Karıştırmış olabilirim.
30 kuruş bozdur bozdur harca.!!!
RİZE.!!!!:oleyo:
Durmak yok yola devam.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
İsveç ve Finlandiya'nın nato üyeliği bizim kararımıza bağlı.
Finlandiya şimdiden İsveç'i öne sürer duruma geldi.Olar yaptı biz değil diyorlar
Kaderleri bizim elimizde
Onaylamak karşılığı şöyle güzel bir dolar getirisi sunarlarsa, ortalığı toparlarız biraz.
Terra Lunadan 10 dolarlık almıştım,zaten en az limiti bu fiattan veriyorsun,yukarısı için sınır yok tercihe bağlı,4 sıfırlıyken almıştım bir arkadaşın hesabından bugün bir ara 10 dolarım 180 dolar olduydu satmadım beklesin,yüksek girmeye gerek yok...2010 yıllarındada 0.68 cıvarında 9 adet bitcoin almıştım,peşi 1.25 dolara satmıştım:Sad:,yani kriptolarlan işim olmaz,bunda sadece bitcoinki gibi aldım sadece,öyle 100 dolar falan beklemiyorum fiatını,1 dolar olsun yeter,zaten %99-98 düşmüş:he:...ytd.
dakika 04:58 ....
Hakikaten bizim benzin dolar bazında kaça göre ayarlanıyor,bir litre benzin kaç dolar ve bu dolar benzin paritesi sabit mi,eskiden devlet subvanse ediyordu o parite sapıyordu sanırım şu ara sabit bir parite gözetilerek fiyatlanma yapılıyor
Ünlü Rus yazar Anton Çehov, “İlk bölümde duvarda asılı bir tüfek olduğunu söylüyorsanız, ikinci ya da üçüncü bölümde o tüfek patlamalıdır. Eğer patlamayacaksa o tüfek orada asılı olmamalıdır.” der. “Çehov'un Silah”ı olarak isimlendirilen bu kural, sinema anlatıları için de geçerlidir
Bu halka mustehak bu fiyatlar.
Şimdi bu finlandiya ve isveç in üyeliği duvardaki tüfek,o tüfek ordaysa sonunda patlar.
..kaadir..
Mado'da dondurmanın topu olmuş 15 liracik..
Kaynağından şoklu sipariş ederim artık..
"Ama hangi kur/enflasyon" diye sorulmaya başlandığında iş işten geçmiş, endekslenen servetler erimiş olacak.
Kaynağı dediğim akdo..
Mado merkez yaşar pastanesidir. Orayla işimiz olmaz. Akdo iyidir, başka bir firma..