Her gün yeni bir atraksiyon
Yordun tüccarı, sanayiciyi
Döviz için
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Her gün yeni bir atraksiyon
Yordun tüccarı, sanayiciyi
Döviz için
Çok hızlı düşüyor yılanoğlu
Bu ne arkadas yeter ya her cuma aksam haber gelecek korkusu yarattilar.
Algi oluşturmak icin kamuya sattırıorlardir gene..
Dolar diger para birimlerine karsi da deger kaybetmis ortalam %0.70 civari . Bize ozel bir dusus yok gibi gorunuyor . Mb firsattan istafade biraz satalim dusus algisi olusturalim demis olabilir dedi deniz hoca .
Pazartesi agalar vadelide 270 bin altini gosterecekler heralde
Bu selman giderken 3-5 milyar dolar para mi birakti ki dolara fena basiyorlar
O nasıl çakış üüle yılanoğlu yere serildi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından getirilen yeni düzenlemeye göre, Döviz varlıkları karşılığı 15 milyon TL'yi aşmayan şirketlere kredi kullanmaları durumunda döviz varlıklarını 15 milyon TL üzerine çıkarmama şartı getirildi.
Şirketlere sen istiyor kredi verecek 100 dölerrrrrr
Pala şaşırdı.
Doların düşmesini kabul edemedi
Dolar bazlı bist bi günde pahalandı, herif ayak uydurmaya çalışıyor olmalı
Gece yarısı bişey olacak gibi.
Nedir nedir acep..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2764.50 gece seansından longladım
Benim makina son saniye sat sinyali vermis haha ben ama.ekran basinda degildim. Pehhh ama geri toplayacazdiyor.
Bu haber borsa için kötü değil ki
Başka bir nane varsa bilemem
Dolardan yiyecegimiz darbeyi shortlardan telafi edebilsek bari . Pazartesi sali 2 taban yaparsa thy iyi olur yoksa durum kritik .
Normal de üstte çizmesi lazım hayret vallahi
Neyse ucuza kaptık malı kapanışta bakalım kaç olacak
Vade sonu geliyor ya dolar da
Sanırım dolar ile ilgili haber gelecek
Allah yardımcısı olsun dolar long alanın merkez bankası sağlam short vuruyordu 2/3 gindür
Merkez bankasindaki satis yapan vatandasin rakam takintisi varsa dolarda ilk hedef 14.53 olur heralde . Sonra 10.71 en son da 5,71 :halay:
Dün sistemler satda dediğim için arkadaşın teki hisselere dalmış ve ters indikatör olarak benim sayemde para kazanmaya başladığını söylemişti.:)
evet sistemler hala satdaydı..hatta saatlik sınır olan 2570 ten (2819 vob) short açmış ve kapatmıştım..geceye rahat uyku için..
sisteme uyulmayabilir ama ASLA TERS OLMAMAK LAZIM..
https://i.hizliresim.com/749epev.PNG
Valla fena vuruyorlar dolara
Ben foreksten dolara short açıyorum arkadeş
bist sahtekârlığın master yaptığı bir mekândır.tasmalı bir finodur..hersey onceden bilinenlere gore bilenler tarafindan sekillenir.boyle borsanın ve viopun..........o kuyayım.
endeksin sahte artı kapanisi, 2820 uzerinden geri saran viop serfslzigin tarıkatı degilse nedir.Tuzak kuranlarin Allah belasini versin..iyi günler.
pozisyonum flat....ABD sayesinde tepki verdik..
Bu piyasada KARARLILIK ,GÜVEN SÖKMEZ...çünkü herif kaypak birisi.
ltfen dikkatli olun ve ters pozisyonda paçal yapılmamalı.
Prensten gelen paralar MB hesabına geçer geçmez piyasaya satış olarak sürdüler
Ytd
Pazartesi devreler yanar. Borsayi buralarda zaten dolar tutuyordu. Ayrıca haber bence döviz taşıyan şirketler için kotu. Bu sefer herifbizi iyi koparacak sağlam malda kaldık. Pazartesi salı çarşamba fişi çekerler. Temmuzda ağustosta mal toplarlar eylülde gaza basarlar.
haberi görünce direkt short açtım.. neymiş detayı ?
dolar geçici olarak düşüyo bence, etki vermek için 5-10 milyar dolar yakmayı göze almışlar gibi
taban kaç akşam seansında...
Dolar 16.52 yaktı. Oha o kadar da değil birader
Pazartesine iş bırakmadı iblis
taban 2709 gelirse, kaparım shortları, borsayı direkt olumsuz etkileyecek bi unsur yokmuş, şirketlerin TL kredi kullanıp gidip bunla dolar spekülasyonu yapması yasaklanmış.. yerinde bi karar