700m ciro yıl sonuna..
Printable View
700m ciro yıl sonuna..
200000m2 üzerinde alan
kurşuna ve yangına dayanıklı kumaşlar :)
konut sektöründen tamamen çıkıyoruz..
organik iplik ve izlenebilir kumaş..
büyüme + temettü hissesi olur bu şirket ilerde..
çalışırlar.. talep var ki yeni yatırım yapıyor..
%100 ihracat severiz :) hele de kendi enerjisini üreten sistem kurduğunda.. eee işveren prim desteğin var, kurumlar vergin düşük :)
bi de yatırımlar için cash de hazır.. taşınmazların satışları, halka arz gelirleri.. şirket zaten güzel nakit üretiyor :)
ges i kendi kaynağıyla kurduğunda elektrik faturalarından kurtulduğumuzda marjlarımız iyileşecek..
yenibosnadaki arsa mı yoksa ges mi tabiki ges..
piyasa marj iyileşmesini ve düzenli nakit akışını sever :)
sana mı kaldı bu vaktin seyri :)
Gerçi uzun vade hedefi ama bence yapabilirler.
Pamuktan ipliğe, iplikten ham kumaşa geçilmiş, şimdi ham kumaştan boyalı kumaşa geçiyorlar. Satışlarda giderek ipliğin oranı azalırken kumaşın oranı artıyor.
Hem teknik tekstil için arge ve üretim merkezinin yatırımı yapılıyor. Hem de ürettikleri ipliğin tamamını boyalı kumaş olarak ihraç edebilmek için Milano, Paris, Barselona'da ofis açacaklar.
Üretilen iplik ve kumaş en iyi kalitede zaten. Bir taraftan katma değeri yüksek kumaş satıp, bir taraftan da marka oluşturabilirler, Osman Bey "bu işe başımızı değil gövdemizi koyduk" diyor.
Bir sonraki hedef alınan pamuğun tüm aşamalarını kendi bünyesinde işleyip katma değeri en yükseğe çıkartacak şekilde markalı ürün haline dönüştürmek. Patronun "konfeksiyona geçmek" derken kâr marjı düşük olan fason üretim işini kastettiğini düşünmüyorum.
marj borsa yatırımında önlerde gelir :)
tahtacı ne işler karıştırıyorsun yine.. süwende don atlet uğraşma gel buraya hemen
hop 1 2 3
oley oley oley
Hedefin nedir minikyatırımcı?:)
hedef yok asriel:yahoo:
değer yatırımı benim için
miniminikyatirimci mesaj attiktan sonra ozel mesajini kapatmissn cevabin icin burdan tesekkur edeyim dedim.
Naber Ruby
Bizim ruby acaba yatırım taahhütlü avans kredisinden faydalanabiliyor mu. Eğer öyle bir imkanı var ise 8-9 % arası bir faiz oranından faydalanabilir.
Yatırım teşvik belgesi var
6 bölge
Bu olmasa bile boyama dokuma hepsi ihraç edilecek
yerli makineden de faydalanırsa 12 faiz oranı varken 8-9 % arası TCMB'den fon yaratabilir.
Ayes başvurmuş. Bizi başımız kel mi ?
Gecen ay kapta atakoy konaklarindaki dairenin birisinin satildigini yazmislardi. Onun odemesinin tamamini almislar.
Evlere gelen talep iyiymis. Satışa başlasalar hemen biteceğini düşünüyorum.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yolumuz uzun ınancımız tam
Sanma ki seni unuttuk
Sanma ki bu gönül hercai
2022 tarım desteklerinde en büyük artış pambık ve çeltik de olmuş. Evet pambıkta
2023 pambık rekoltesi ve iç piyasadaki pambık fiyatlarına etkisini ve sonrasında da ruby'nin o meşhur ve kaliteli pambıktan yapılan iplik ve kumaşlarındaki maliyetin düşüşünü ve akabinde marjların artışını mı fiyatlıyor piyasa ?
Sevgili Ruby,
Dün seni andım ve isotlu çi köfte yedim.
hayde çi küfte
timsahlı tişörtümü isterim ona göre:kahkah:
Amat'ın hasta koğuşu aslında onun kamarası sayılırdı. Burada tahtadan, şiltesiz bir yatak ile cerrahın gözü iyi görsün diye asılmış dört muşamba fener vardı. Köşede ise talaş dolu bir fıçı göze çarpıyordu. Ameliyat sırasında sıçrayan kan yüzünden birinin kayıp düşmemesi için bu fıçıdan kürek kürek alınan talaş zemine dökülürdü. İpek elbise giymeyi seven İbrahim Bey sıçrayan kan leke yapmasın diye öküz derisinden bir önlük giyerdi.
hoppppp
3 2 1
oley oley oley
kaldır bakalım..
ipekten olsun kumaşlar :yahoo: