Pazartesi Bi taban hazırlığı yapmış
Printable View
Pazartesi Bi taban hazırlığı yapmış
139 gün mü oldu satacaz dediğinden bu güne
Cefaks hiç uğramıyor buralara Bi günlük takas atsada görsek kim ne kadar satıyor alıyor cfaaaks takas
Galibin mahkemesi ne zaman bilen varmı bilmeyenler için söyliyeyim adam içerde gürcistanda hemde
Gerçi kızları söyledi şirketimize Bi ilişkisi yoktur diye kurucu başkanımız mı fahri başkan mı öyle bişeydi heralde
Bellliki birilerine mal satmışlar yoksa ben elli tane üst üste msj atıyordum mepet başlığını okuyan 3 kişiyi geçmiyordu şimdi iki tane yazı yazdım 7 kişi oldu Bi anda
Yok yook bunlar bayağı Bi hisse iteklemişler yine başlığı okuyan 9 a çıktı
Şimdi diyorsunuz bu adam ne diyor felan kafayı yemiş diye bilirsiniz ama mepet sayfasında 9 kişi büyük olay son iki senede belki bir kere daha 9 u geçmiştir o da satacaz masalını kap olarak gönderdiklerindeydi heralde
Aha 13 oldu yav yapmayın böyle galip acımaz zalım vurur geçer gidin gelmeyin
17 oldu ben korktum bu topikte 17 yi son 3 senedir görmemiştim
17 kişi yetmez en az 500 kişi olmalıki galip le mücadele edebilesiniz yoksa galibe yem olmaktan kurtulamazsınız
Veya 2 3 tane sağlam spek lazım galibi ters çevirecek yoksa bişey olmaz bundan gerçi bunların cantilmenlik sözleşmeleri vardı birbirlerinin hisselerine girmiyorlardı
Kaldık yine 3 kişi
Kritik günlerden geçiyoruz 140 gün oldu hala satmakla ilgili Bi kap gelmedi 140 gün olmuş gelmemiş ben bundan sonra satacaz demelerini beklemiyorum
Beklentim 4.24 4.25 i tekrar geçmeye çalışıp geri dönmesi yönünde
Sn ank11 smartg nin gönderdiği haberi okudun mu
Adamlar 300 milyonluk Bi yeşil enerji fonu bulmuşlar tırnaklarımı yemem inşallah
Başka bir deyişle öz sermayesinin 10 katı gibi Bi yatırım alacak haber bu işte şapkadan tavşan böyle çıkarılıyor demek ki
Güven böyle bir şey çaycı ya duyurulur
Bi tane %9 Bi tane %10 % Birtane %6 Bi tane 4.5 Bi tane %3 bir ikitane %1~3 arası giden hissem var birde mepet var %0 o sebeple bundan Bi şey olmaz malesef bu hisse tırt oldu
Ykbnk tavan olurum acaba mepetten çok alakasız ama olsun
Httit de de Bi hareketlenme var o da mı tavan mepette piş piş piş. Piş
Hitit herzamanki kalleşliğini yaptı ykbnk tavana gidemedi ama çok yakınında gezip durdu smart g tavanı bozup bozup tekrar tavan oldu silkelediler heralde neyse mepet uyudu
Kaç gün oldu satacaz dediği günden bu güne
141 gün olmuş vay anasını yav 141 gün olmuş satacaz demiş hiç bir şey yapmamış ky böyle kandırılmış mal kitlenmiş birde spk ne yapmış peki güven de böyle böyle kazanılıyor ama
Diyelimki Bi ümit var iyide piyasada bankalar uçuyor endex uçmuş gitmiş bu durumda galibin veya mepet in ne yumurtlayacağını beklemek ne kadar doğru yani şöyle düşün senin Bi tavuğun var sürekli cılk yumurtluyor ama sana söz diyor yarın sana altın yumurta verecem diye söz diyor komşunun tavuğuda altın yumurtluyor komşuda gel kardeş al bu tavuktan Bi tane boşver o tavuğu dese ne yaparsın kendi tavuğunun altın yumurtlamasını mı beklersin yoksa hemen komşunun tavuğundan istediğin kadar alıp ertesi gün altın yumurta biriktirmeye mi başlarsın böyle piyasalarda hızlı davranacan mutlu olacan beklemiş kokuşmuş şeylerden uzak kalacan derim ben kaldı ki daha Bi sürü etken var iş vakıf ykbnk gibi koca koca bankalar yüksek hacimlerle tavan olurken bunda beklemek ne kadar doğru siz karar verin ayrıca bunların sözüne ne kadar güvenilir siz karar verin
Bu gün ögleden sonra bankalar çöker bu gün olmasa yarın çöker demir çelik alemiyum sektörü çıkar bence birde asels yükseliş devam eder
Bu gün yazmayacaktım ama hadi yine acıdım yazayım dedim eğer bu endeksteki yani bankacılık endexindeki düşüş devam ederse galip bu durumu değerlendirir hareket tarzı düşüşü önce yükselişle karşıla ardından malı yedire yedire bitir sonra tabana ver gitsin bu tip durumlarda galip olsaydı böyle yapardı bu gün benzer bir hareket yapmış hacim yüksek o sebeple dikkatli olun her zaman aynı şeyi mi yapar bilmem ama siz yinede dikkatli olun
Şimdi ne diyeyim bilemedim 8. Ayın ortasında asels söyledim biraz 12 sinde birazda 15 inde aldım o tarihte kaç paraymış bak bu arada en az 6 7 defa al sat yaptım ardından ykbnk aldım kaçtan almışım Bi bak ilk yazdığım tarihten bu güne göre yine kardayıma ama ben 9.13 ten ayrıldım ykbnk tan bu gün ykbnk almak çok mantıklıydı mesela tabandan bozacağı belliydi bu arada ykbnk ı da en az 3 4 kere trade ettim bu gün zrgyo ekgyo niye almadım diye çok kızıyorum kendime pztesi garan akbnk ykbnk gün içinde halk şeker tskb vakbk iyi takip edilmeli bence tabandan alınırsa gün içinde %3 5 kar bırakır diye düşünüyorum bu aralar kısacıyım alıp karı bulunca salıyorum gün sonu kapanışına göre Bi daha alıyorum bazen aynı hisseyi gün içinde iki üç kere al sat yapıyorum ne yapayım beklemekle olmuyor 3 5 10 ay bekle %30 40 alama saçma geliyor bu enflasyonda neyse herkes bildiğini okusun kimseye karışmıyorum
157 gündür satacaz dediklerinin üstüne Bi adım atacaklar Bi şey diyecekler ne oldu gün içinde satacaz demelerinin sebebi neymiş yangından mal kaçırıyorlarmış gibi ne oldu üstünden 157 gün geçti hani Bi haber bile yok en kötü şu değerleme şirketiyle görüşüyoruz diye Bi kıytırık haber bile gelmedi Bi laf var sen onu yap ben it gibi ürürüm veya eşek gibi anırırım diye bu neredeyse o hadde geldi bunların şirketi satacağına inanan kaldı mı peki böyle sorayım Bi uyduruk kapa insanları hisseye çekip 6 aydır kan ağlatıyorlar hadi inananlar Bi anket size kim inanıyor kim inanmıyor diye gerçi sayfaya kimse uğramıyor bile nasıl anket olacaksa
Nasıl gençler güzel güzel anlaşın galip le kavga etmeyin emi arada bir boyunuzun ölçüsünü alır dikkat edin
Xelkt te 21 hisseden sadece 3 tanesi düşmüş 18 tanesi yükselişte bu 3 5 ay da bunlar gider mi diye düşündüm AB nin etkisiyle oluyor her hal neyse Bi söyliyem dedim
Yani bankalar gibi Bi yükseliş yaşar mı acaba malum kış uzun ve sert geçecek
Birde dün bloomberg de adamın biri doğalgaz la çalışan motor üretip satıyormuş herkes ekmeğinin peşinde tabi neyse bu adam sanayicilerden müthiş Bi talep artışı var diyor dgaz elektrikten daha ucuz olacakmış ülkemizde o sebeple talep artışı varmış şu Karadenizen bulduğumuz gazı getirebilirlerse gaz ucuzlayacakmış ülkemizde acaba Türkmenistan gibi oluru mu fiyatlar
Neyse kafanızı şişirmeyem gidem
Ha şu elekt lerde bende aldım üç beş çorbalık