Link paylaşırmısın
Printable View
Bugünkü resmi gazetede var kardeş. Sayfa no 23....Sıra no:535 https://resmigazete.gov.tr/eskiler/2...20221204-4.pdf
Yarin yeşillik olsun..
Sayın Marin, aslında Karel de genel olarak kısa vadeli beklentimlerimi yazmak istemiyorum ama siz olumsuz fikrinizi bu kadar net yazınca ben de ayrıntıya girmeden fikrimi yazmak istedim, yarın gözüm saatlik grafikte olacak, beklediğim hareket başlarsa ! fiyatın nereye gideceğini hep birlikte izleriz.
Sevgili abiciğim ben karelde bu hafta için o yorumu yazdım yoksa karelde benim beklentimde fazla inan paramda açık söylemek istersem hedef fiyatım orta vadede dahada yakın vadede 90 cıvarı gelecek olan haber akısınada bağlı bu zaman dilimi 2020 yılının mayıs hazıranından bu zamana kadar bu senetteyim
Dün ve bugün 50 tl hedef fiyat veren deniz Yatırım satmış bugün alım yapan vakıf ve citibank yabancı kırılma Yukarı yönlü olacağından kuşkum yok eğer endeks bozmazsa endeks bozsa dahil önümüzdeki aylarda haber akışının desteklemesiyle karelin piyasa değerinin 10 milyarın üzerinde işlem yapacağından en ufak şüphem yok.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL KENDİ KİŞİSEL GÖRÜŞLERİMDİR
ay sonuna kalmaz 50 tl deriz diye umuyorum...bedelli işi yılan hikayesi oldu..
Karelin 15-18 Kasım 2022 tarihleri arasında katıldığı karaçi fuarı başarılı geçmiş anlaşılan, bu konuda iletişim şirketine 4,5G ve 5G yazılım, donanım ve baz istasyonları satışı, savunma sanayii açısından da gemi iç haberleşme sistemleri, IP tabanlı gelişmiş santraller, zırhlı araçlar için iç haberleşme sistemleri, ağ geçitleri, sertel askeri el bilgisayarı vb ürünlerin satışı olur diye düşünüyorum. Bu mutabakat uzun vadeli bir işbirliğini düşündürüyor ve rakamsal boyutunun çok büyük olacağını tahmin ediyorum.
https://resmim.net/cdn/2022/12/06/AdGSj.jpg
50 tl demeden bölünmeyecek gibi yılan hikayesine döndü bu iş...
Filana mormasyınu oluştu grafiklerden anlayan arkadaşlar varsa bir zahmet paylaşsın..resim yüklemeyi beceremedim
Bülten yayınlanmış
onay hala yok
2 hafta ıcınde saglam bır kap haberı gelırse sasırmam
YTD.
Psikolojik savaştayız resmen bu Türkcell haberi neden gelmedi spk sermaye artırımına bu zaman oldu neden onay vermedi
Pakistan ile ilgili haber hoşuma gitti. 5G ve araç elektroniği ile ilgili bir beklenti vardı zaten. Savunma Sanayii tarafından da bir beklenti var artık.
Deniz Yatırım hedef fiyat 50,10 tl veriyor ama son 4 gündür satış yapıyor buna ********lik denmezde ne denir?3 haftadır Yatırım fonları satıyor.işlem hacimide çok düştü borsa son 3 işlem günündede yaklaşık %7 yükseldi karel olduğu yerde bır sıkıntı olduğu ortada bu işin kokusu çıkar yakında
--maliyetleri enflasyon oranında belki de daha fazla artıyor...satışların çoğu dolar bazlı olduğu için ayni oranda artmıyor...bu da önümüzdeki dönem-dönemlerde brüt kar marjını baskılayabilir...bu nedenle satıyor olabilirler...
--hükümet, KKM ile doları dizginlemeyi başardı...halkı ve piyasayı da inandırdı...enflasyonu düşürmek amacıyla seçimlere kadar bu baskılama devam edebilir...
--ayni skıntı ihracata çalışan çoğu şirkette de var...
Ama euroyu pek tutamayacaklarmgibi bir hava var
İyi direniyor ama önemli olan nereye kadar direnecek. Buralardan yıkılmazsa önümüz açık diye düşünüyorum.
Spk bülteninde yine sermaye arttırımı onayı yok. Artık bir sorun mu var ne var anlayamadım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bir sanıcısı var. Bakalım ardından ne çıkacak.
[QUOTE=server;6236866]Bir sanıcısı var. Bakalım ardından ne çıkacak.[/QUOT
Sert bir kırılma acıkcası bekliyorum bu kırılma yukarımı olur aşağımı olur fikrim Yukarı olur bir götü kap haberi gelmediği sürece….sabır sabır sabır
Spkbdan niye onay gelmedi daha bu sermaye artırımına. Hiçbir açıklamada yok şirketten. Bu ayın sonunda kredinin ödemesi var. Bunların yapmak istediği şey ne...🤔😎
Bedelli onaylandı...
https://i.ibb.co/JxYxKvq/IMG-20221222-202707.jpg
Bereketini görürüz umarım..🙏🙏🙏🧿🧿🧿
şimdi bu bedelliye nasıl katılıyoruz ? biri aydınlatabilir mi?
M2007J3SY cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse başına 1 TL civarı birşey mi vereceğiz ? M2007J3SY cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.