Samet gardaşim basa donme adam satiyorum dedi satti gitti o zaman muhtemelen yerini de aldi alıyor. Burda bir yamugu olmadı Pkart ayri bir hikaye.
Gedza ne olur ne bekliyoruz onlari konusalim.
Printable View
Samet gardaşim basa donme adam satiyorum dedi satti gitti o zaman muhtemelen yerini de aldi alıyor. Burda bir yamugu olmadı Pkart ayri bir hikaye.
Gedza ne olur ne bekliyoruz onlari konusalim.
Rekor ciro gelecek, parite senin lehine yatirimlar bitecek 6 aya sen hala 2021 fiyatinda takil bakalım. Bilanco oncesi satmak uzere ek ilave yaptim bakalim ne olacak...
Rekor ciro olarak bende uçuk kaçık birsey beklemiyorum ama Nisan ayinda rekor satış adetlerine ulaşmaları enflasyon kur beyaz esya satış artışları derken ceyreklik 100 ml uzeri ciro gayet makul bir beklenti. Bu da rekor oluyor 3. ceyrekte uzerine en az yuzde 30 daha koyacağını düşünüyorum. 2024 te enflasyon, kur ve yeni yatirim hareketiyle 800 ml ciroyu rahatlikla yakalayabilecegini düşünüyorum. Kar marjlari gedzanin iyi durumda %20-25 arasi bakkal hesabimi yapiyorum.
Bu benim görüşüm tabi dediginiz gibi ciroyu 2 ye katalayacak gibi algilandiysa yanlis anlasilmasin lutfen asil artis muhtemelen 3. ceyrek olacak.
Ben teknik olarakta yeni bir trende girdiğini veya yakinda girecegini düşündüğüm için alim yonunde hareket ediyorum. secim oncesi 19 tl da firsatti buralarda firsat bence. 1 usd alti artik zor olsa da benim icin ekleme firsati olur. Kotu gunlerin geride kaldığını düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar aranızda yeni katıldım ... Grafik olarak çok düşük kaldığı için 22 lerden maliyetlendim Hissenin temeline çok hakim değilim formu okurken araba yatırımı , sisecamla ortaklık gibi bazı yazıları gördüm... Bunları öğrenebileceğim link falan bir şey var mı ? yada bana 2-3 cümle ile olan hikayeyi anlatabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Hosgeldiniz aklimda kalanlari basitce yazayim. Bunları faaliyet raporlarindan teyit ederseniz iyi olur. 2023 te bitmesi beklenen otomotiv yatırımı (yanmaz levha uretimi sanirim) ve beyaz eşya için kapasite arttirim yatirimi vardi. Beyaz esya ile ilgili olanlar tamamlandi sanirim. Yatirim tesvik belgesinde yanlis hatirlamiyorsam otomotiv yatirimi icin istihdam 80 kisi yaziyordu. Arada Sise işi çıkınca ona agirlik verip ek makine aldilar falan filan işte. Belki yatirimlarin tamamlanmasi 2024 e sarkar yavas ilerliyor. Yuzde 40 civari sanirim ihracat orani var. Portfoyde kesinlikle yer almali bence.
Yok Cemal abi basit bilinen seyler belki faydası olur diye yazdim. İnşallah trendini bozmazda 9ay 1 yil keyfini sure sure devam ederiz 3-5 vakte de buralar kalabaliklasir bence.
Teşekkürler bilgilendirme için ...
Gediz Plastik'in otomotiv yatırımı hakkında bilgisi olan var mı? 2020 sonunda o zamanki kurla 5.5 milyon dolarlık yatırım teşvik belgesi aldı. Gediz Plastik mevcut kapalı alanını 5 katına çıkardı. Aradan 3 yıl geçmesine rağmen bu yatırımdan ses çıkmadı. Bir de bu yatırım daha önce hiç üretmediği bir ürüne mi yönelik? Ben bu yatırımı şirket için level atlama olarak gördüğüm için önemsiyorum.
Selam herkese.Bugün tekrar aldım portföye ...
Daha önce kaçtan aldım verdim bulamadım geçen yıldı. Her neyse USD olarak ucuz kalmış. Şişecam tedarikçi ve yatırımları vardı. dursun bakalım bilanço güzel gelir küçük firma sermaye az. Önceki zirvenin hala altında
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosgeldiniz mantikli tercih 1 usd civari dipleri oldu, kriz veya buyuk duzeltme olmazsa oralari gormez bir daha heralde. İlk ceyrek Faliyet raporunda çalışan sayısı 28 kişi artmış, Gediz p. nisan ayinda rekor satış adedine ulaşmış gibi bilgiler vardi. Otomotiv yatırımı da var. Bu hissenin buralarda kalmasi şaşırtıyor ama Banka ve enerjilerde yarim kalan işlerini tamamlasinlar 3 vakte kadar buralara da gelirler heralde. Fonlar da ilgisini kesmis gibi bu aralar merakla izlemeye devam ediyorum.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 09/08/2023 tarih ve 2023-16 sayılı kararı ile 'Yönetim Kurulu üyeleri Sn. İbrahim BAŞOL
başkanlığında
toplanarak, Şirketimizin 20.06.2023 tarih ve 2023/14 sayılı Yönetim Kurulu Kararının
yerine geçmek
üzereaşağıdaki kararları almıştır.Şirketimizin 12.06.2023 tarihinde gerçekleştirilen 2022
yılına ait Olağan Genel
KurulToplantısında kabul edilen ve 16.06.2023 tarih ve
2023/13 sayılı yönetim kurulu kararı ile alınan sermaye
artırımıişlemlerine
ilişkin olarak, 19.06.2023 tarihli ve YMM 01/2023-29 sayılı yeminli mali
müşavirlik raporu ile
tasdikedildiği üzere, 105.000.000,00 TL mevcut Kayıtlı
Sermaye Tavanı içinde kalmak üzere Şirketimiz çıkarılmış ve
ödenmiş
sermayesinin 23.328.000,00 Türk Lirası’ndan 46.656.000,00 Türk Lirası’na
artırılmasına ilişkin olarak yapılan
tetkikte,sermayeye eklenmesi planlanan
23.328.000,00 Türk Lirası tutarındaki 2022 yılı Dönem Net Kârının 16.06.2023
tarihindesermaye hesabına aktarımının yapıldığı ve bedelsiz sermaye artırımı
işlemlerinin tamamlandığı tespit
edilerek'a)Şirket sermayesini
oluşturan paylardan' 233.280 adet imtiyazlı (A) grubu pay karşılığı 233.280 adet (A)
grubuyeni pay' 23.094.720 adet
imtiyazsız (B) grubu pay karşılığı, 23.094.720
adet (B) grubu yeni pay ihdasının
usule
uygun şekilde dağıtımı için gerekli iş ve işlemlerin yapılmasına,b) Sermaye artırım
işlemlerinin tamamen ve
usulüneuygun olarak sonuçlandığının Sermaye Piyasası Kurulu’na bildirilmesine,c) İhraç belgesinin ve
şirket Esas
Sözleşmetadil metninin ‘’Sermaye ve Paylar’’ başlıklı 6. Maddesinin onaylanması için Sermaye
Piyasası Kurulu’na
başvurulmasına, Yönetim Kurulumuzca Oybirliği ile karar verilmiştir.
Gediz Ambalaj
Sanayive Ticaret A.Ş.
Jackalavin bahsettigi guzel haberlerden biri sanırım 3. ceyrekte aciklanacak bir proje var Sosyal medyada da bir yatirim danismani bahsetti. Umarim bahsettikleri gibi guzel bir projedir ve fiyatlamaya etki eder yoksa patron yeni urun box pom gibi bisey paylasirsa pek bir etki olmaz. Bu proje 3. ceyrekte aciklanacaksa kaldi 50 gun. Bilanco oncesi genelde yukari yapardi bu sefer isler degisti mal toplamaya calisiyorlar galiba. bende boyle bir izlenim oluştu. 100 ml ciro 25 ml civari net kar beklentim var . boyle bir bilanco gelirse yavas yavas yukari devam ederiz. Bu donem net karlari tutturmak cok zor tabi ama sermayesi kadar net karlar standart olmali artik.
İkinci çeyrekte 100 milyon hatta biraz üzeri ciro gelebilir.. Çeyreklik kar 30 milyona yaklaşabilir.
Bende tahminde bulunayım.
105m. ciro
38m. net kar.
bilançoyu erken açıklayacaklarını sanmam. 21 ağustos akşamına kadar vakitleri var.
2 gün daha bugünkü gibi yapsın al sana zirve.
Gedzanın gelenek haline gelmiş bilanço sonrası aşağı salma huyunuda unutmamak gerek.
Yıllardır hiç değişmez,bilanço nasıl gelirse gelsin uçkuru indirir.
Hayırlısı neyse o olsun.
Ortaklara bol kazançlar.
Gedza için golden cross sinyali oluşmuş durumda... Ambalaj sektöründe ki birkaç tahtada daha aynı sinyal oluştu.
Takip edelim bakalım.
Saygılar bol kazançlar
Geliyoruz yavaş yavaş ...çok ta zaman yok ,biraz hızlanmak gerekebilir...
Saygılar bol kazançlar
Gedza topiği değerli paydaşların içten ,güzel ve saygılı paylaşımları ile ayrı bir güzel idi ve o çizgisini de hiç kaybetmedi , burada sizin payınız da büyük sn kuluçka .
Gedzanın yolculuğunda yolda pişmaniye ikramı olmuştu sonrasında bi ıslama köfte yiyememiştik olaki kaptan bi yiyelim bakalım derse yer olarak İsmail demi mustafa damı yeriz sizin tavsiyeniz önemli eğer benim gibi ara sora o eski tadı bulabilmek için gedza forumuna göz atıyorlarsa . Sn:umk , Sn: 34jose34 ,sn:elliot41 paydaşlarımıza da selam
Saygılarımla …
Buço kardesim,seninde bildigin gibi mayis basinda sakaryadan ev aldim istanbulu terk ettim. Dolayisi ile pismaniye senden (41) islama kofte (54)benden olsun insallah.
Ziyafete saydigin arkadaslarin yaninda kalav dostumuzuda cagirmazsak eksik kaliriz.
Kaptana selamlar.
Herkese bol kazanclar.
Pişmaniye işi bende sn .kuluçka 👍
Kotu bilanco havasi mi vermeye çalışıyor yoksa birileri bilanco kotu gelecek haber aldi da onden mi veriyorlar anlamadim gitti saat 17.45 te vergi beyannemesi gelirse de şaşırmayalim:) gecen sene böyle yapmıştı
Güzel bilanço, teknik daha iyi ...Gedza cılara hayırlı olsun.
Saygılar bol kazançlar
Ben pişmaniyeleri hazırlayım bari, kaptan kuzey Marmara’yı kullanırsa daha kısa zamanda varır buraya
ESKI DOSTLARA SELAMLAR AKCAYDAN.
KABACA 61.MILYON KAR GEDOS .UN YILI OLACAK
BU GUN ASAGI BASIP MAL ALDILAR
BEKLIYEN CORBAYI ICECEK.KALAV DOSTUM SEN GEDZA TOPIGINDE YAZ P.KART BIR GUN NASIL OLSA IPINI KOPARACAK.I000 ADET COP SEPWTINE ATTIK .SIMDILERDE ANA ALTER GEDZA.VE PERGOMON.SAGLICAKLA KALIN DOSTLAR.ytd
kalavın olumlu konuşması tehlikeli tersi oluyor genelde...
2021 yılının ekim ayında aynen şunu dedi:
2023/2 yada 3. çeyrek bilançoya kadar gedzadan birşey olmaz.
2 ay önce yine yazdı burada; "ağustosa kadar vakti var" dedi.
taa ki sadece kalavın söylemleri değil, hissenin grafiği muazzam güzelleşti,19 temmuzdan beri tahtada mal toplanıyor.
Taraflı bakıyor olabilirim,sonuçda 4-5 yıldır elimde ev halkında biri gibi oldu. bana inanıp hiç kimse gedza falan almasın.
İlk defa iyi bilanço geldi onda da ödenmiş sermayeyi yanlış yazmışlar yeni alıcı bakacak öd sermaye 46 milyon cazip bulmayacak böyle işmi olur üstelik denetimden geçmiş bilanço yazık bu küçük yatırımcıya.
Buradaki gedza yatırımcısı hemen yarın tavan olur demiyor dikkat ederseniz. çünkü bilançodan sonra gedzanın hiç iyi hatıraları yok. portföyümde olmayan hissenin sayfasına gidip yorum yazmam. Belliki sizde gedza yok,merak ettimde, amacınız nedir? Portföyünüzde yoksa burada niçin vakit harcıyorsunuz?