ee surekli alabiliyoruz. alfasin ceyregi etmeyecek
belli. alfas vermiyordu hic
Printable View
ee surekli alabiliyoruz. alfasin ceyregi etmeyecek
belli. alfas vermiyordu hic
az once yazdim geldi. tuhaf. ama hala tavan
ASTOR da tavandan 70 mlyn lot, bir alt kademeden de 96 bin lot satış yemiş, toplamda 72 mlyn lot işlem gerçekleşmiş, bugün sadece parası olan alabildi, kredili işleme yasak geldi,
https://i.hizliresim.com/gzgl87g.PNG
iyi az da olsa mallandik. umarim alfas gibi gider
sirket ve beklentiler olarak sektorde nasil astor? alfas ve gesanlankiyaslarsak
Arkadaşlar tavanda bekleyen nedir acaba
Piyasa çöküyor :he:
yakın bir zamanda tüm hisselerin
taban taban kapanışına şahit olacağız :he:
siyah kuğuyu yılın ilk günlerinde saldılar, :oleyo:
ZX kuşağıda borsa ile tanışmış oldu :he:
Bugün bizde bır mıktar astorlandık ,, şuan için fk 19,69 !!
Şirketın gelecek vızyonuna ve bulunduğu alana bakılırsa bence uygun fıyatlar ,, piyasaların durulması ile bu fiyatların ucuz olduğu anlaşılacaktır !!!
Elınde olanlara bol kazançlar ,, bu değerlerle sektörün en ucuzu şuan !!!
Maacit kardeşim sana da başarılar ,, tespitlerını yakinen takıp edıyorum :yes::hi:
Oncsm , sdttr,astor mahşerın üç atlısı :halay::halay::party:!! Devam ,,
akşam pazarıını bekle :kahkah:
https://i.hizliresim.com/b6iabi9.png
Herkesin bildiği bir bilgi sır değildir.
bu ara sadece yenı arzlar bozunca gırılıyor baskada hareket yok pıyasada bugun yalnız şeker ve a1 cıddı mal aldı pazartesı hareketlı gecmesıne sebep olabılır satış yaparak
Cuma günü investing yorumlarında, alım emirlerinin gerçekleştiğini yazanlar olmuş. Sizce doğrumu acaba? Biraz erken değilmi? Küçük yatırımcıya düşmesi? Tahminler nasıl? Kaç gün daha tavan gider? Pazartesi tavandan almak, çok mu riskli ?
Cesaret ederek cuma günü erkenden tavana alış gönderenlerin tamamına mal geldi, mal alan küçük yatırımcılar elbette olmuştur ama çok daha fazla küçük yatırımcı panikleyerek malını sattı, yani cuma günü piyasa şartları da olumsuz olunca bu durum kullanıldı ve mal toplandı bence! zaten satış baskısı kuranla alan aynı ekip!
Perşembe gece 23:55 civarında 5 bin tl lik alış emri girmiştim. Cuma günü alış gerçekleşti. Ben de şaşırdım ama umarım bir süre daha tavan bozmadan gider biraz kar ederim
En azından bir SDTTR performansı beklemek yanlış mı olur? O da 8. Tavanda bozmuş ama çok hızlı toparlayıp şuanda 15. Tavan seviyesinde. Tavan bozduktan sonra alınmaz demiştim ama epey yanılttı.
cuma 18:20 de verdiğim emir, bugün 10:02 de gerçekleşti ama içim hiç rahat değil. Artık saatler geçmez. Acaba zirvedenmi aldık diye :(
%2 altına stop emir koyayım bari...
Önümüzdeki dönemlerde uluse ye benzeyecek diyenler var,,,kısada iner çıkar,onu bilemem.
şu an uluse 1 milyar$ değerinde. 2022/9 cirosu ise 1.4 milyar tl. 53 milyon tl favök yaratmış.
astor ise şu anda 1.5 milyar$ değerinde 2022/9 cirosu 5.5 milyar tl, 1,5 milyar tl favök yaratmış.
ayrıca yıl sonu için 2,4 milyar faaliyet karı bekleniyor. varın gerisini siz hesaplayın.
uluse ile benzer olacaksa rahatlıkla 4 milyar$ a gidecek demektir. harika haber :)
İkidir tavan bozup tekrar tavana kitliyor. Hacimler iyice yükseldi. Tahminimce bu hafta içinde -beklentim çarşamba- tavan bozup mal alanların kucağına bırakarak tabana yapıştıracak bu sefer. Yarın da olabilir belki. Şu iki üç günde taban büyük olasılıkla görülecek diye düşünüyorum.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
başka bir hisseyi örnek verirken birde dolaşımdaki lotlarina bakın lütfen.
biri 210milyon nerdeyse
diğeri 5milyon üstü
ASTOR günlük, bugün de isteyene istediği kadar geldi, tavan 3 kere bozuldu kapandı, şu ana kadar 66 mlyn lot işlem gördü, tavanda 10.5 mlyn lot alış bekliyor,
https://i.hizliresim.com/58a9c3m.PNG
ASTOR, açılıştan itibaren takas, son 2 gün hariç,
https://i.hizliresim.com/3bwjxfu.PNG
bu şirkete orta ve uzun vade bakanlar güzel kazanacaktır muhtemelen..ışlem yapa yapa gıdecektır yarından ıtıbaren..şuan fk 21.65,sektorun en ucuzu ve potansıyelı en yuksek olanı neredeyse..neysekı derınlığı olan bır hısse yoksa buralardan alma şansımız olmazdı..!!şirkette karlı ve hıkayesı bol..!!!
yatırım ve emeklılık fonlarındakı mal 6 ay blokelı bıldığım kadarıyla arzdan alanlar satamıyor 6 ay..vakıf yatırımda alımlarına devam edıyor..hayırlısı..
Arzdan 4 lot vardı bugün sattım hesapta yer kaplıyordu iyi kar birde 4 yerine çok olsaydı😂şimdi milyon lot alan aracı kurumların hissesini almak lazım arzlarda hep aracı kurumlar kaymağını yiyor bize kırıntı
hani un 30 olacaktı ????
ne oldu, oldu mu ??
disketten tabana yapıştırdılar, taban :he:
tek kişinin kümesten kaçmasına müsade etmediler :he:
alan turşusunu kurar artık :he:
saygılar,
yarini da atlatırsak yolumuz uzun . yikilmadik ayaktayız [emoji3526][emoji106] ytd !!!
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Astor evladiyelik benim pörtföyde.
Peki bugünde tavan olur mi. Oldu tavanda kalır mı ve 50 yi görür mu sizce şubat ayında