bankalar her gün arıyorlar KKM nizi bozun faize geçin diye :)
Printable View
:))Ben bu mucadeleyi koordine etme noktasinda duruyorum. Elimi soguk sudan sicak suya koymadan laf ebeligiyle durumu idare ediyorum...
Bizim milletin cogunlugu hamaseti yutar ve sever ama buradaki kafasi calisan cogunluk bunlari yutmaz...
bist 30 da sene başında para yatıran ilk 20 hissedekiler korkunc kayıptalar...
sadece 20 den sonrakilerde kazanc var...
ykbnk ve aşağısındakiler kazadırmışşş
ama sorsan borsa yükseldi...:rules:
https://i.hizliresim.com/oexqmh5.png
Bu adamların ki vatan savunması değil mi?
Bunu kimse inkar edemez...Beni bir MÜSLÜMAN OLARAK-İNSAN OLARAK ilgilendirir.OLAY ORAYA GİDİP SAVAŞMAK DEĞİL..ZATEN BU MÜMKÜN DEĞİL.ABLUKA VAR.
AMA olayı gündemde tutmak bile erdemdir.
İSRAİL İSTEMEZ AMA HAMAS bizi aracı olarak istiyor.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1d
#SonDakika İsrail'den Gazze'ye insani yardım konvoylarına izin çıktı
yık suçu Allah a geç
niye bomba yağıyor üstüne
Allah öyle emretti
neden kimse yardıma koşmuyor
Allah istemiyor
neden çocuklar ölüyor
Allah istedi
neden zalimler yok olmuyor
Allah böyle istiyor
sizin hiç suçunuz günahınız yok
lan lavuklar gidin müzik festivalini basın mı dedi Allah
size sorsak evet Allah istedi bizde bastık
Allah istedi kadın çoluk çocuk bakmadık öldürdük diyeceksiniz
İnsanlık ölmüş, Baktı yardım gelmiyor, o da en güzel yardım kapısına başvurmuş. Bence
vatan savunması ama bakın Türkiye ile ilgili uluslar arasında hep bize karşı oy kullanmışlar, ermeni soy kırımını ilk tanıyanlardan , azeri ermeni savaşında ermenileri tutan bunlar, uluslar arası ilişkilerde çıkarlar vardır, bize karşı hep ters işler yapanları bu kadar çok neden savunuyoruz anlamıyorum ki , araplar bile doğru düzgün yanlarında olmadıktan sonra...
gerilere bakarsan hem katil israil devletine
hem hamas terör örgütüne hakettikleri kıymeti verdim
kansızlık ve ******lık size uyar
siz filistinin yanına bakmazken biz fkö ye destek veren hatta bütyüklerinizin bizzat filistinde çarpıştığı bir anlayıştan geliyoruz
2 rekat namaz kıldı diye kanlı terör örgütü hamasa hizbullaha işide destek veren sizlere benzemeyiz
askerlerimizi kameraların önünde canlı canlı yakarlarken neredeydiniz
kıbrısı tanımayan azerbaycanı desteklemeyen hamasçılarla birlik hareket etmeyin
son 3 haftanın tamamının sorumlusu hamas denen kanlı terör örgütüdür.
olan zavallı kadınlara çocuklara masumlara olmuştur
hamasın liderleri saklandıkları inlerind ebir elleri yağda bir elleri balda yüzüyorlar
sen hamasın liderinin saldırının olduğu gün kıldığı şükür namazından sonra bir açıklamasını dydun mu
israilin maşası hamasa destek verdikçe filistini bitirdiniz
kansız siz ve sizin gibi yobazlardır
YALANNNNNNNNNNNN.HAMAS,İSLAMİ BİR ÖRGÜTTÜR VE TÜM MUAMELESİ İSLAMA göre verir..ERMENİLER gibi müslümanı katleden bir devleti tanımaz...ARAP halkı hepsi destekler..ama orada çıkıp yürüyemezsin..
ÜMİT DENİLEN o faşisti mi dinliyorsunuz..
HAMAS,2011 DE İKTİDARA GELDİ..daha önceki FKÖ denilen yapı tamamen farklıdır.
Dış ticarette tarihi Ocak-Eylül açığı
Türkiye'nin dış ticareti Ocak-Eylül döneminde 87,2 milyar dolar oldu. Böylelikle Ocak-Eylül dönemi itibariyle rekor dış ticaret açığı kaydedildi.
https://m.bloomberght.com/dis-ticare...-acigi-2341085
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Hamas iyi mi, kötü mü bilmem de suçu direkt Hamas a yığmak da pek adil değil.
Hamas hiç olmasa da gidişat bence pek değişmezdi.
Irak hiçbir şey yapmadan işgale uğradı...
Times of Türkiye
@TimesofTurkiye
·
1d
Ayasofya Camii, 15 Ocak itibarıyla yabancı ülke vatandaşları için ücretli olacak.
Sayfayı Alper açınca benim stil Alperin ki gibi oluyor. Ulen ilaç ocağıma incir ağacı diktin. Borunun kârını yedin aç pepek
ARAP ülkelerinse serbest seçim olmadıkça hepsi ABD nin uşağı...NURSİ varken ,İSRAİL defalarca ABD ye gidip bunu alın demiş.
İSRAİL ANCAK,KUKLA ARAP YÖNETİMLERLE devam edebilir.
İRAN zaten tarih boyunca mezhepçilik adı altında milliyetçilik yapmıştır.ve hiç bir zaman insanlık-islam için pozisyon almamıştır.
Zor bir dönemden geçiyor İSLAM alemi......bu işin sancısını çekenler....bana ne diyen bencil kafadakiler..... Herkes ektiği ve biçtiği ile Rabbine hesabını verecek......Özgür irade bu olsa gerek......
Al-i İmran Suresi, 186. ayet: Andolsun, mallarınızla ve canlarınızla imtihan edileceksiniz ve sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve şirk koşmakta olanlardan elbette çok eziyet verici (sözler) işiteceksiniz. Eğer sabreder ve sakınırsanız (bu) emirlere olan azimdendir.
https://pbs.twimg.com/media/F9wZHqNX...g&name=900x900
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
bu ortamda KY gelmez borsaya temiz altın döviz vs .... yeni hikaye lazım ya da yeni balınalarrrrr
3 gün önce maaşlar yüksek, enflasyon yaratıyor diyordu. Ayar çekilmiş anlaşılan...
https://twitter.com/HaberReport/stat...d4do-5jLw&s=19
Sindoma53 gavs hazretleri
Çizgilerine bakıp şu basit soruyu cevaplar misin ?
34 e mi gider yoksa yukarı mi ? Kaçamak cevap kabul etmiyoruz
https://i.hizliresim.com/tt6jiww.jpg
AKKIZ zaten bizden yana
THY ve FDOW çözülürse... 833xxx gelirmi ?
hayaller hayaller
HAMAS lideri nerede olmalıydı?..hedef mi olsun?..Hamas LİDERİ nerede sefa sürmüş,yalannnnnnn..ONLARI bizim tarikat şeyhlerine benzetme.
O öldürülenlerin çoğu kadın ve erkek..bunlar askerdir..yedek askerdir...
PEKİ HAMAS SALDIRISINDAN ÖNCE her yıl israil binlerce genci öldürüyordu,tepki gösterdin mi?
ne yapmalıydı..son gazzeli ölünceye kadar beklese miydi?
DÜŞÜNÜN YUNAN HAYMANAYA KADAR gelmiş...YENİCE köyünde karargah kurmuş.Hergün ilerliyor.zulum -KATLİAM yapıyor....TEPKİ GÖSTERENE,''yapma yoksa bu zalimler daha da azacak'' diyoruz...
KORKU HAKKINI ARAMAKTAKİ EN BÜYÜK ENGELDİR.
Hamas ile Mahmud Abbas yönetimi farklılar. Onlar anlaşamıyorlar. Gazze'de felaket yaşanırken Mahmud Abbas'ın pek sesi çıkmıyor...
Hamas Karabağ zaferi için Azerbaycan'ı tebrik etti...
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/hamas...k-etti/2038764
....
Hamas'ın askeri kanadı olan Kassam Tugaylarının ismi, İzzettin El Kassam'dan geliyor.
İzzettin El Kassam Osmanlı ordusuna hizmet etmiş bir kişi. Yani o arkadan hançerleyenlerden değil...
https://www.dunyabulteni.net/tarih-a...r-h555305.html
Bugunun geri kalanında yatay 7700 de tutunmaya çalışan bir endeks göreceğiz. Thy ile endeksi tutup, diğer tahtalarda mal yedirme görüyorum. Endekse yeni para girişi olmadıkça yükselişler çok uzun ömürlü olmuyor. İzleyip gün sonuna doğru duruma bakmalı yatay piyasada başka napılır :)
ekim ayı bitti...
ilk haftadan sonra zor bir süreç bizi bekliyor...
pek hayırlı bir kasım olmayacak gibi...
Yaw yinemi Araplar bizim şeyimizden vurdu muhabbetleri.... Araplara o aklı veren ve bizi hem arkadan hemde alnımızdan vuran İngilizler ve onlara gönüllü olarak katılan Yaudi lejyonlarına niye laf yok......Bir ara bizde Iran hayranlığı vardı....Aslan iran, kaplan İran.....İran uzaya roket gönderiyor...İran 5.nesil uçak üretti...
siyonist lobilerin Türkye de bu kadar güçlü ve etkin olduklarını hiç tahmn etmemiştim....
Birde bu son savaşta dikkatimi çeken bir husus daha ortaya çıktı.....Küçük gruplarda olsa Ne kadar aşırı ulusalcı Türk, Kürd, Fars, Hindu,, Yunan, Amerikalı hatta Arab varsa hepsi Siyonisylerini dikini yaliyor.....Hatta Arap aşırı milliyetçileri bile Filistinliler Arap değil...Bizim esas akrabalarımız Yahudilerdir diyor........ Bir birlerini ciğ ciğ yiyecek kadar birbirlerine düşman bu farklı uluslu aşırı sağcıların siyonizmde buluştukları ortak özellik nedir ? ......
cumhurbaşkanının etrafındaki vampirler öyle demiyor...
homur homur homurdanıyorlar...
bunlar tüm ülkenin kaynaklarını kendine akıtan kişiler...
Nihat Özdemir'den dikkat çeken faiz çıkışı: 'Öyle bir ortam var ki...'
Muhalefet tarafından 'beşli çete' olarak adlandırılan Limak Holding'in Onursal Başkanı Nihat Özdemir'den dikkat çeken faiz çıkışı geldi. Özdemir, "Öyle bir faiz ortamı var ki şu anda. Kredi aldığımız zaman bunları geri ödememiz mümkün değil, ödenemez. O kadar para kazanmıyoruz" dedi.
Hamas hainler örgütüdür. Resmi otoriteyi tanımayıp coğrafi koşullarıda kullanarak gazzeyi kendi şehri yapmıştır. Ülkede seçim bile yapılamıyor onlar yüzünden. 2 başlı filistin en çok israilin işine geliyor. Bunu anlayamqyan salaklarda hamas güzellemesi yapıp duruyorlar. Hamas bölücü kanlı bi terör örgütüdür.
Siz sevmeye devam edin
Çocuk ve kadın katili israili el altından desteklemeye devam edin