🧿Nazar boncuğunu da ben koyayım da abi 😀
Printable View
Öncelikle tavşan yönetimi, tahtacısı ve tavşanın kendisi olmak üzere tüm forumdaşlara iyi bayramlar diliyorum.. 🐇 kral ytd
Klibi normalde kapanışta atardım ama.
Sabah attığım için bu sefer klibin hakkını vermeye çalışıyor.. 😂🐰 ytd
100 ü geçerse benden bir yüz görümlüğünü hakeder dediydim. Tabi o süreç ve sonrası zor olsada tekrar 100 geri gördü. Aradan geçen zaman diliminde hiç 2 yüzlülük yapmadım. Bakalım o yapacak mı?
Tavşan in dibisin.
Yapsanda yapmasanda uyar.. ytd
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ri-holding-a-s
Sermaye ortaklık yapısı diğer halka açık kısım 53.88 oldu görünüyor artık.. kapta gelmiş toplantı ile ilgili. Ytd
Teşekkürler acemi hojam.
200 ü göstermedi Tahtacı
175 i bu denemesinde geçecek 200 e dayanacak demiştik, 250-270 aralığından tekrar 210-220 lere gelebilir, asıl kavga bu aralıklarda olacak, 270 i geçmek kolay değil.
Yazdıklarım kısacılar ve yerinde duramayanlara, bu hisse 600 tl ye gidecek ama 1 yıl ama 2 yıl
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1271330
Tepe inşaat 4.78 e düşmüş oranı yeni satış yapmış dün.. ytd
Dünya tersine dönse vazgeçmem!
Diyor Müslüm Baba..
Dandanakan hc ya gelsin..
https://youtu.be/4ogXMZPGJSw
Valla bana bugünleri gösterdin ya düşsen de çıksanda bana artık hiç farketmez. Bunca yıl sabır taşı olsa catlardi. İnandım ve o yolda yürüdüm, bekledim..
Adam olsa bu kadar olur, Dibisin diye diye geldim buralara kadar.. ytd
Herkese öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum..
Bu bayram kaç kez bayram kutlattigi için, özellikle de tahtacı, ailesi ve sevdiklerinin ayrıca kutluyorum..
25 Nisan da 3 aylık gelecekmiş
Helal olsun birçok şirket daha 4.ceyrek bilançoyu göndermemisken ilk çeyrek bilancoyu göndermesi alkışlanacak hareket bence ,tebrik ederim yönetimi inşallah güzel sonuçlar ve arkasından güzel kararlar gelir.
Hiç acı çekmediğin için, hissede böyle performans gösterdiği için, mutluluk hormonu salkilatiyor haliyle 😊 bu yazım dilini.
Tombul kuş ve Pegasus buna misli fark attıklarında her bilanço dönemi gelmeye yakın ne umutlar yeşertmistim, ne acılar ne sıkıntılar bla bla bla.. hiç sorma 😊 ytd
Dandanakan hc eyvallah. Adamların acelesi var yine çalkalıyor. Sakin yavaş sindire sindire her ne yapacaksa. Ytd
Analar ne yiğitler doğuruyor be.. 🧿 ytd
TAV Havalimanları tarafından işletilen Almatı, Batum, Medine, Milas-Bodrum ve Tiflis havalimanları Skytrax tarafından düzenlenen ve yolcu oylarıyla belirlenen Dünya Havalimanı Ödülleri 2024’te en iyiler arasında yer aldı. Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye'nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları’nın işlettiği beş havalimanı *Skytrax *Dünya Havalimanı Ödülleri'nde en iyiler arasında gösterildi. Ödüller Frankfurt’da düzenlenen ve 120’den fazla ülkeden iki binden fazla sektör temsilcisini buluşturan Passenger Terminal Expo’da (PTE) açıklandı. Medine Havalimanı, geçen seneki konumunu iki *sıra yükselterek dünyanın en iyi 50 havalimanı içerisinde yer aldı. Orta Doğu’nun en iyi bölgesel havalimanı da seçilen Medine, aynı zamanda 5-10 milyon yolcuya hizmet veren havalimanları, Orta Doğu’da en iyi havalimanı personeli ve Orta Doğu’da en iyi havalimanları kategorilerinde ilk 10’a girdi. Almatı, Orta Asya'nın en iyi ikinci bölgesel havalimanı olarak gösterilirken Orta Asya’da en iyi havalimanları ve Orta Asya’da en iyi havalimanı personeli kategorilerinde ilk beşte yer aldı. Tiflis ve Batum havalimanları ise Doğu Avrupa bölgesinde en iyi ilk 10 içinde yer buldu.Tiflis Havalimanı ayrıca yolcu sayısına göre kendi kategorisinde en iyiler arasında sıralandı. Milas-Bodrum Havalimanı ise “En Çok Gelişim Gösteren” ilk 10 havalimanından biri oldu.* Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri, dünya genelinde gerçekleştirilen havalimanı müşteri memnuniyeti anketiyle belirleniyor. 570'den fazla havalimanındaki müşteri hizmetleri ve tesislerini değerlendiren ödüller , dünya çapındaki havalimanları için mükemmellik standardı olarak kabul ediliyor. Ytd
Artık bildirim göndermiyor ama CEO satıyor galiba, TAV pandemide sattığı hisseleri 76 tl den vermişti, akıllanmıyorlar
Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!
Saygıyla da anıyorum.
Kim var kim yok burada spenc abi de yazmiyor ,halbuki biz onun dağılın develer demesini özlemiştik 🤣
Endeks böyleyken bunun bu duruşunu seviyorum.. 🧿 nazar değmesin.. ytd
Bügün 3 aylık gelecek galiba, bilanço ne açıklarsa açıklasın piyasanın beğendiğini tarihte çok göremedik, bu sefer me olacak görelim
Kapanis iyi olabilir ama napiyoruz! Dinleyin ulan develeri atmıyor bilançoyu bekliyoruz.
Kapanışa iyi demem, develeri atmam için zirveyi yenilemesi gerekir. O zaman votkamla eriği çalıştırda gelir. Ama piyasa karar versin önce bir görsün durumları.. ytd
Geldi 363 801
Kuşlu sitede paylaşılmış..
Bu ne hız. Hazırlayanin eline sağlık..
Şirket, çeyreklik bazda 298.3 milyon TL net kar açıkladı. Şirketin, son 3 ayda elde ettiği net kar, bir önceki çeyrekteki 3 aylık sürede elde ettiği net kara göre %86.2 azaldı.
Şirket, son çeyrekte, 1.71 milyar TL net esas faaliyet karı elde etti. Şirketin, son çeyrekte elde ettiği net esas faaliyet karı, bir önceki çeyrekteki 3 aylık sürede elde ettiği net esas faaliyet karına göre %135.4 artmış
Şirket, ana ortaklığa ait özkaynaklarını, bir önceki çeyreğe göre 4.15 milyar TL , yüzde olarak %9.0 artırdı. Şirket, geçen çeyrekte de ana ortaklık özkaynaklarını bir önceki çeyreğe göre 7.14 milyar TL artırmış.
Hayırlısı olsun.. ytd
Bendeki bilgide hata nerede acaba
Tav yatırımci ilişkilerine kuşlu siteden girerseniz detayli paylaşılmış.. ytd
Hatayı buldum kontrol gücü olmayan paylar 65 533
Biz ana ortaklık paylarıyla muhatabız :plc: