İşsiz kalırsa 2 sene havadan maaş alacak.
Printable View
Luki abi bizim pambikci Ayasofya abi var ona söyleyelim pambik işini
Şimşek uyum diyor, uyumsuzluk bizzat faiz politikasından kaynaklı olabilir,..çünkü bu işin yolu yerel seçimler sonrası öyle yada böyle inşaatla kesişecek (bu muhalefet içinde geçerli),..
ve yüksek faizle bu olmaz, inşaat işi bir kere başladığında herkes hane halkı bazında extra borçlanacağı için bu borçlanma uzun dönem iktidar seçeneği ni ortaya çıkarır, çünkü borçların ödenebilmesi için görece istikrar gerekiyor
dönüşüm her durumda çifte dönüşüme sahne olur,
dönüşümün biri inşaattan,..diğeride ......
Para bulamazsan birinin bileti kesilecekti.. Zaten magazinsel olarak da itibarı kalmamıştı.Oldu bitti.
Şimdi yeniden kartlar karılacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:
-Şahsi nedenlerle Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını isteyen Sayın Hafize Gaye Erkan’a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum
-Ekonomi Koordinasyon Kurulu başta olmak üzere katıldığı çalışmalarda yaptığı katkıları takdirle hatırlayacağız
-Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından güçlü bir siyasi sahiplenme ile bizzat açıklanan orta vadeli programımız kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edecektir
şaka maka.. asap başlığı açar açmaz
MB değişti..
böyle mübarek insanları her ekonomi forumunda görmek nasip olmaz. :drunk:
Çömeze sayfa açtırmışınız, pasa tersten memedabi mi yohusa :he:
fatih karahan yazınca görselde kirli sakallı fotosu çıkıyor... şunu hatırlatmak isterim ki , gıdısı olana ( ki bahsettiğim yurt paydaşında da var ) kirli sakal yakışmaz.....
cevdet hoca da gidici diyorlar..
İstanbul Erkek Lisesi mezunuymuş.
<<<<<<<<<
https://www.cnnturk.com/ekonomi/dr-f...ir-kac-yasinda
FATİH KARAHAN KİMDİR?
Fatih Karahan, 1982 yılında Eskişehir’de doğdu. Dr. Karahan, 2001 yılında İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun oldu. 2006 yılında da Boğaziçi Üniversitesi Matematik ve Endüstri Mühendisliği bölümlerini bitirdi.
2012 yılında Pennsylvania Üniversitesi’nde Ekonomi alanında yüksek lisans ve doktorasını tamamyan Fatih Karahan, Çalışma hayatına 2012 yılında New York Merkez Bankası’nda ekonomist olarak başladı. Dr. Karahan, 2022 yılına kadar anılan kurumda İşgücü ve Ürün Piyasası Çalışmaları Başkanı ve para politikası danışmanı olarak görev yaptı.
İçinde yaşamasak aslında Türkiye eğlenceli bir ülke...
hayırlısı olsun.. yapcak bişey yok.
en anzından babası artık cds analizi yapabiliyor.
her şerde bi hayır vardır diye boşa dememişler. :drunk:
bankanın başkanlık koltuğunun işi de zor... tam birisinin kıçına alışıp ona göre şekil alıyor... hoopp yeni birisi... bence koltuğun özlük hakları yıpranma payı falan olmalı... evrendeki hiç bir madde cansız değildir, o koltuğun da bir canı var... ayıptır
ne olur sormasınlar bana ne olur söyletmesinler derdimi saklarım ben onu kendime yerim kendi kendimi akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bir türlü gece gündüz karardıysa bütün dünya vardır elbet bir sebebi kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
dayu tr dönülmez akşamın ufkunda artık .. laçka olmuş bir yapı var.
abd bilmem nereninde şu kadar borcu var diyoruz ama herifler kendi para birimiyle borçlu
ülkemiz ise özelikle kkm ile heten dolarize oldu. bildiğin dolara indekslediler. herşeyi.
baktılar hazine patlayacak.. faiz vınnnn
birtek kemanla idare edilmiyor koca orkestra. :drunk:
batının çini olacaz dediler... çinden beter olduk yatırımda gelmedi. parada gelmedi. çin olduğumuzla kaldık aw.
şimsek falanda çare olamadı.. ben 1 tl bile birşeyin düştüğünü falan görmüyorum..
üretimde yok.
zaten toplum izlediği abuk subuk programlardan, dizilerden , zihinleri davranışları formatlanmış bir halde... her şey ilk dallas dizisi ile başladıydı ... ilk aile yapısına, sosyal ilişkilere nifak tohumu o dizi ile atıldı... şimdi nirvanasındayız...
Pazartesi bankaları da alırlar muhtemelen.....yeni bir nefes oldu.....kazasız belasız atama yapıldı....dikkat ederseniz eskiden atalar acemi bir şekilde yapılırdı.....şimdi ise anında boşluk bırakmadan atama yapılması olumlu......piyasa olumlu karşılar bana göre......
İş aleminden de ünlüler var.
İstanbul Erkek Lisesi Milli Görüş çizgisinde gibi.
https://istanbulerkeklisesi.meb.k12....iz_126033.html
https://i.hizliresim.com/aret43k.jpg
pazartesi günü vadeli - spot , vadeler arası fiyat anomalileri istatistiksel arbitraj fonlarının ekmeğine beluga havyarı sürdürür...
https://luxe.digital/lifestyle/dinin...t%20%249%2C000.
Şimşek İngilizce paylaşımında Karahan için, “Olağanüstü bilgi birikimi ve uzmanlığa sahip, saygın bir makroekonomist olan yeni Başkan, benim tavsiyem doğrultusunda atanacak†ifadelerini kullandı.