https://evrimagaci.org/kalkulusteki-...mi-nedir-12913
Printable View
Bir başka deyişle Ortalama değer teoremi ortalama hız ile anlık hızı birbirine bağlar..
Bu yüzden ortalama değer teoremi, tek başına pek fazla anlam ifade etmez. Fakat kullanacağınız teoremde, gerekli koşulların betimlenmesi için çok iyi bir araç sunar. Bu yüzden min-max teoremi (extreme value theorem) ve ara değer teoremi (intermediate value theorem) gibi varlık teoremleri sınıfının bir üyesidir.
Bunlar burada dursun:yes:
Ben faydalanıcam grafiklerimde.. Sayim ile uyumlu işlemler için giriş çıkış noktalarını belirlemede..
Sevgiler:kalp:
Madem işlemleri yapay zekalar yapıyor artık bizlerde bilim üzerinden gitmeliyiz diye düşünüyorum.
Renkli ruyalar:one:
Selim bey merhaba:hi:
Dax in palasi longta..
Düşse bile çıkıyor.. Matematik ile palanin elini entegre etmeye çalışıyorum..
Çok çalışmam lazım..:kalp:
Sevgiler herkese:hi:
PALA
çok teessüf iderim sana :drunk:
neden savruluyorsun ? 2407 didik dur orda işte
https://i.hizliresim.com/p04bdjq.jpg
sonra adamlar deyor ki : ''ÇITAK DAYU sen bu işi bilmiyon... milimetrik yakalayamıyon '' :kahkah:
haa... 2407 diye neye diyoruz
1800 gaymeden 2450 ye gelmiş kaada, 2290 da diyoruz.... 2290 dan al 2407 hedef
mıçırtırım adamı... her babayiğit diyemez 2290 dan al deye
Tebrikler çıtak bey:bravo:
Altın 2424 gördü bu an 2413 lerde..
Sayim yapmadığım için yorum da yapamıyorum..
H4 de son iki bar müthiş hacimli.. Daha da gideri var.. Ama Dax tayim ben:one:
Long maliyetlerin üzerinde short açmak için veyahut short maliyetlerinin altında long açmak için kullanırım dedim..
Kullandım bugun:one:
Ama çok gelistiricem..
Fakat.. Bunun bence en sağlıklı kullanımı yukarı trendde long maliyetin altına fiyat geldiğinde long açmak için.. Ya da asagi tren de tam tersi..
Mesela.. Dax in palasi longta.. Eğer ki fiyat düşer ve long maliyetin altına gelir ise.. Güzel giriş noktaları ve çıkış noktaları verecek.. İnşallah..
Yani amaç hep pala yönünde pozisyon açmak... Ama terse gelirse çok noktasal giriş çıkışlar belirlemek..
Matematigi daha karistiricam bu ise.. Sadece zamana ihtiyacım var:kalp:
Sevgiler:kalp:
saymana luzum yoook
biz iki zerhoş :drunk: :drunk: sayarız
bizim didiğimizi yap... sırtın yere gelmez :kahkah:
ayrıca bu uyduruk kitapların hepsini okumuştur... bilmediği hiçbirşey yok
ne işine yarayacaksa :yahoo:
https://i.hizliresim.com/opn49kk.jpg
Cıtak bey size de sevgiler:hi:
Ve tabi herkese:yes:
Tatlı rüyalar..:kalp:
fon yöneticilerinde de sınırsız parası yok sınırsız diye bir parada yok :)
matriks damla ise mt4 bir okyanus. zamanında forex-tsd adlı bir forum vardı.. burada çok güzel mt4 indikatör ve expert advisorler paylaşılırdı ancak mt4 ve mql çok büyüyünce bu forumun kökünü domain dahil satın aldı.
zamanında az vakit geçirmemiştim o forumda. ancak mql dili okadar zorki. zaten o dili bilen zengin olur :)
mt4 kullanıyorsanız harika indikatörler var mql forumda.
:drunk::drunk:
Bilgiler için tesekkurler:yes:
Mql için
forex piyasasında alış - satış yapmak için bilgisayar başında beklememek için kurallara bağlı otomatik işlemler yapılmasını sağlayan ve aynı piyasada özel göstergeler ve scriptler oluşturmanızı sağlayan bilgisayar dili.
Deniyor..
Burda avantaj sistemin otomatik işlem yapması..
Bu bana zevk vermez..
Pala yı hissetmeliyim..
Aksi taktirde paramı faize verir otomatik kazanırdım..
Aslında indikator oluşturmak güzel.. Zevk alıyorsanız..
Önemli olan bu bence.. Zevk almak..
Galiba insomia oldum..
Hayirlisi:kalp:
bende otomatik vites sevmem motorun sesini illa duyacam :he: onun gibi birşey olsa gerek..
expert ad. otomatik emir iletimi.. . ex uzantılıdır. indikatörler böyle değil rsi gibi düşün ama işe yarayan göstergeler.
illa otomatik işlem yapmanıza gerek yok.
sinyal oluşur sadece işinize gelirse poz açarsınız manuel.
işte böyle.. lot saydırma işinide otomatik yaptırabilirsiniz yani onu demek istedim tabi kod dilinibiliyorsanız.
aslında sizde kendi eskimi görüyorum çabuk hayaller kuran inanan sonra birkaç prüzde yeni şeyler deneyen sürekli devam eden ama hayal kırıklığı yaşatan şeyler.
nicki alırken hayalperest alacaktım ama daha önceden alınmış . bence çarçabuk fikirler değişip sürekli yeni şeylere atılmak hata oluyor.
:drunk::drunk: bununla çift hata oluyor bazen.
Geçenlerde bir yazı okudum.. Hormonlar ile ilgili..
Ben de çok hayal kurarım.. Eskiden hayal dünyasında yaşardım hatta şimdi biraz daha reele kaydım..
Hayal kurmak zararlı sanıyordum.. Ama okuduğum yazıda bağ kurmak için hayal kurmak gerektiği yazıyordu.
Aidiyet hissi veriyormuş..
Lot sayımı kolay benim için.. Tesekkurler..
Tek bir enstrüman sayıyorum..
Seviyorum trade i aslında.. Hepsi bu:kalp:
Sevgiler sizlere de:kalp: