sence cola şuanki fiyatı hak ediyor mu....ne yaptılar yüksek bedelsiz patlattılar...yüksekten bölüp elindeki malı çıkar spekler....sonra mı yıllarca bekler.....ayrıca cola amborgo dolayısı ile satışları hayli düştü......
Printable View
Turkcell in yükselme nedeni:
08.07.2024 10:15:05
Kaynak: MATRIKS
HSBC, Turkcell ve Türk Telekom için hedef fiyatını yükseltti
HSBC, 8 Temmuz tarihli raporunda Turkcell ve Türk Telekom için hedef fiyatını yükseltti.
Buna göre,
HSBC, Turkcell için tavsiyesini 'Al' olarak korurken, hedef fiyatını 100 TL'den 135 TL'ye yükseltti.
HSBC, Türk Telekom için tavsiyesini 'Tut' olarak korurken, hedef fiyatını 33 TL'den 50 TL'ye yükseltti.
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
22s
Mehmet Şimşek: Çok kazanandan çok vergi alacağız.
kahvemi yudumlarken yine gülme aldı beni:)
Yav bakanınız çıkmış 25 bin afkanlı çoban giderse hayvancılık tarım batar diyor kime söylüyor 80 milyon üzeri Türk halkına :)
çıkmışınız çok kazanandan çok vergi alıcam diyorsun arada okuyoruz 50 bin çoban parası diye öğretmen 40 lerde diye biliyorum hadi al çobandan çok vergi
Öğretmen 40 alıyorsa Çoban 100 almalı.
Köylü 4 kişilik bir aile net aylık 250 kazanmıyorsa niye köyde dursun. Tatili yok bu köy işlerinin.
Dün Aspava'ya gittik kapıda sıra isim alıyorlar yer boşalınca içeri alıyorlar.
Ülke çok zengin. Vergi artırılmalı.Nereden buldun gelmeli. Kayıtsız 1 kuruş olmamalı. Mesela futbolcular...Kim iktidar olursa olsun
Yapmak isterler mi hayır yapabilirler mi hayır.
Borsadan da vergi alınmalı ama süreyle ters orantılı, hem işlem vergisi hem de kazanç vergisi...
Ayasofya açılışına katılan aracını satıyormuşâ€¦.!!!
Bu ülkede beyninizin sağlam kalması cidden mucize….!!
https://pbs.twimg.com/media/GR6zBuYb...g&name=900x900
Sistem bidon yetiştirme üzerine kurulu.!!
Arap severler bunlar.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
yazılanları bir daha oku burada anlatılmak istenilen 2 ana konu var.
1.daha çok kazanandan daha çok vergi alınacağına inanıyormusun.
2.25 bin afkanlı çoban giderse tarım hayvancılık bitermi.
ha bu yorumlamalar ülkeyi yönetenlerin senin yukarda saydıkları onlara yazacaksın biz zaten yanlış planlamalar yapıldığını yanlış hayvancılık ve tarım politikaları yaptıklarını yıllardır yazıyoruz .
Bank of America: Borsa zirveye yaklaşıyor
Sali/carsamba
Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell Salı ve Çarşamba günleri sırasıyla Senato ve Temsilciler Meclisi önünde ifade verecek. Oturumlar ağırlıklı olarak para politikasına odaklanırken TD Cowen analistleri de düzenleyici sorunlarına ilişkin bazı sorular duymayı beklediklerini söyledi.
abka ayet yazdığım için küplere biniyor :))
şaka gibi..
hadis okuyan hapse atılıyor bu ülkede artık.
hadi sen viopta haram yiyip cennet hayalleri kurmaya devam et.
derin konular seni aşar.. hadi canım..
zamanında atayiz mişte ... doğru yolu bulmuşta... manevi huzura kavuşmuşta mıştı muştu müştü...
herif doğru yolu burada haram için gece gündüz çırpınmakla bulmuş meğer.
ne embesiller var yaw.. bi insan yobaz olurda.. aptal olmamalı.
benim dinlerle işim yok git şeytana tap banane :)
:drunk::drunk:
Divandaşi bir vecizedir; Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar Katır mühürdar oldu, eşek defterdar
Ataist bizim mahalleye girmiş..Bize diyanet öğretiyor..
Şu ateist LAFINA DA sinir oluyorum.Gören de AKADEMİK BİR ÜNVAN SANACAK..eskiden gavur dediğimiz..
ORTAOKUL daki fen deneyinden ,etten canlı çıkıyor diyen adam.:)..VALLAHİ DE BİLLAHİ DE...YKS matematikten 40 sorudan 10 tane yapamaz..hatta denklem kuramaz.ÇÜNKÜ MUHAKEMESİ kaybolmuştur...ve bu adam ,bize salak diyor....:oleyo:
Gençler DİBİNE KADAR DÜNYAYI YAŞAYIN...sorun yok...HERKS GERÇEK POZİSYONUNUN HAKLILIĞINI ÖLÜNCE GÖRECEK..
''keşke toprak olsaydık...'' ''Rabbimiz bize bir şans daha ver...'' ''biz birlikte güçlüydük ve alay eder dururduk.dünyanın zevkine battık ve ölüm gelip bizi aldı...Bize bir şans daha ver ki sana inanan iyi kullarından olalım'' diyenlerden olmayalım..
ne diyem.. buza mucize mi diyem :he:
çünkü salaksın ..:)
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...7fF0nhdkR4VA&s
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Zeka ve algı meselesi..Yoğunluk-özkütle bilmeyen adama fizik öğretiyorum...Eminim sayısalcı tüm arkadaşlar beni anlıyor.
Tüm sıvılarda sıcaklık artıkça,yoğunluk azalır.Zeytin yağı-mazot-alkol de donma alttan başlar.
Suyuda bu kurala tabidir.yani 10 dereclik su altta ama 15 derecelik su yukarıda olur.
TÜM SIVILAR İÇİN OLAN BU OLAY (SU İÇİNDE GEÇERLİ)...SADECE SUYUN 0-4 DERECE ARASINDA kural dışıdır.
-60 DERECEDEN sonsuz dereceye kadar TÜM SIVILARIN KANUNU VARKEN...SUDA sadece 0-4 derecede sıcaklık artıkça yoğunluk artar(normalde tüm sıvılarda azalır)..
Bu istisna donmanın diplerde değilde yüzeyde oluşmasını ve okyanusların altındaki hayatın devamı için mutlak gerekliydi.
Karşımda vallahi ortaokul dneyini bilmeyen adam var..eminim ÖYS fizik çözen tüm sayısalcılar dediğimi anladı.
hehe.... aferim.. hadi şimdi bunları torunlarına öğret. allahın mucizesi yabdı de.
yerler... merak etme :he:
Dünyanın yarı çapı 6666 km dir...Bu adam denizlerin altının donmamasının sebebini denizlerin MAĞMAYA YAKIN olması ile açıklıyor.:)
Benim köyümdeki sularda yüzeyden donuyor.RAKIM 1.500 metre...
Marmara denizi 300 metre derinliği var..Ama mağma 666 600 metre...
ALLAHIM SAN GELİYORUM..
MEBTE suç var...zorunlu eğitim ilkokul olmalıdır ve MATEMATİKTEN 100 SORUDAN(merkezi sınav) 10 SORU ÇÖZEMEYEN ASLA ORTAOKULA GİTMEMELİDİR..sonra biz uğraşıyoruz.
Şİmdi İZAFİYETE GİRECEĞİM....Işık hızının teorisiyle sıfır bölü sıfır türev belirsizliği oluşacak..Onu da açıkla...SONRA-ALLAH KATINDA BİR GÜN SİZDE 1.000 GÜN ayetine bağlarım..ama daha denklemlerdeyiz.:oleyo:
masanın üzerine çık tepin birde :))
zevkli oluyo böyle kudurunca. :drunk::drunk:
HAHAHAHA:)
EMLAK sana kapım her zaman açık.Arayış içindesin.ŞÜPHE seni mahvediyor,anlıyorum.Benim eski halim gibi.
PASKAL kumarı.2. şans yok.YA,İBRAHİMİ DİNLERİN DEDİĞİ(hristiyan-yahudi-islam) doğruysa.ORTAK düşünce.
Kardeşine sor ,cevaplayamazsak bile bilenden cevabı buluruz.MESELE SON NEFESTE MUTLAK BİR inanç ile gitmektir.FİNAL, her şeydir..Elbette bir sürü günahımız var.(Büyük günahlardan çekinirseniz ALLAH,diğerlerini affeder,ayeti ümit veriyor))Elimizden geldiğince yaşamaya çalışıyoruz.Ama önemli olan o inanç sistemiyle yaşamaya çalışmak.
ADİOS 2
Ateistlik demek şüphe ve ya varsa korkusu altında bir ömür demek ki insanın psikolejisini bozar, ben inanıyorum manevi olarak rahatlıyorum sizin dediğiniz gibiyse bu dünyada ibadet yaparak en fazla biraz zahmet çekmiş olurum kaybettiğim yine bir şey yok ama inananlar haklıysa karşı tarafı bitmeyen sonsuz bir azap bekliyor.Bu yüzden inanmayanlar lütfen bütün delilleri ön yargısız tarafsız bir şekilde yeniden değerlendirin gerçekten şakası yok bu işin
Ek 30298
Kısaca
atayizlik benim şeymde bile değil..
herkes işine baksın..
ayet yazdık diye oluyor bu kudurmalar..
çünkü okuyan atayiz olunca.. batıyo...
herkes işine baksın..
Evet dayu.Herkes işine baksın.Yazalım; borsa-ekonomi vs..Hisseler paylaşalım.Birisi çıkıpta ALAYVARİ ( seni kastetmiyorum) veya rencide edici bir paylaşım yaparsa ona açıklama gereği konuşma uzar gider.
Kimse kendi inanç veya inanmadığının teyidini burada aramamalı.
Bu soru zaman zaman senelerdir forumlarda soruluyor geçende tokatlıya geldi oda es geçti veya ben garip guraba için vıop oynuyorum birşeyler yazdıydı yanlış hatırlamıyorsam:) konuşulur daha cvplayan olmadı nedeni arkada bahriyelinin cem yılmaz oyununda anlatıldığı gibi :)
dip not emlak cvp irdelemek gerek doğru görüş olabilir mi diye
Türkiye'nin en büyük dergi grubu Doğan Burda satıldı
Bunu daha önce açıkladık.TOKATLI,viobun caiz olabileceğini söylemişti.
Benim düşüncem bu konu çok net değil.Ha net olsa bile..İSLAM TÜM HAYATI içine alan ve binlerce sorumluluk zincirine sahip bir dindir.
Günahlarda ve yükümlülüklerde HİYERARŞİ vardır..KEBAİR(büyük günahlar)-MUTLAK FARZLAR(NAMAZ-RAMNAZAN ORUCU-ZEKAT -CİHAT VS)....
Dedikodu yapmak ta günahtır.
ANAYASAL SUÇLARDA-Basit hakaretlerde TCK ya göre suçtur.
Şimdi günah olsa bile,dedikodu yapıyorum diye BÜYÜK GÜNAHLARI DA MI işleyeyim?
Burada cuma -bayram namazı kılıp dedikodu yapan veya bazı günahları işleyenler vardır.Bazı günahları işledi diye CUMAYIDA MI TERKETSİN?
SADECE CUMAYI kılıyor diye dinine olan saldırılara reflekş göstermesin mi?
bu nasıl mantık.HERKES GÜCÜ YETTİĞi KADAR inanıyorsa gereğini yerine getirir.
MESELE DEVLETE KARŞI(burada din) ANAYASAL SUÇLAR(BİYİK GÜNAHLAR) işlememektir.
Elbette önemli olan herşeye uymaktır.AMA...Bu irade olarak bu çağda zor(elbette yapan var)-yapılamalıdır da..
NİSA31 ''Eğer yasaklandığınız büyük günahlardan kaçınırsanız, sizin küçük günahlarınızı örteriz ve sizi şerefli bir yere sokarız. ''
BİR ÜMİTTİR.
adios3 veya 4
biraz daha ıkınırsan viop sevap diyecen ha gayret :he:
olacak bu iş :oleyo: