http://finans.mynet.com/yorumlar/oku/286/
Printable View
Problem sende degil sn. Mustafa. Acayip acayip yaziyor herkes. Otekisi dumbul muydu neydi kac kere hakaret edip durdu bize cins. Allahtan ceza aldi da gitti. Gitsin myneti kirletsin biraz.
Ayrica orda forumu var. Bu ne diye buraya geldi her yerde kapadilar falan diye. O baska bir muamma.
Bu arada zeek24 arkadasimizin izniyle yaziyorum. Ocak'taki mahkeme Haziran'a ertelenmis, kendisi yolladi bana davanin kagitlarini sagolsun. Buraya koyup koymamak onun bilecegi is. Tesekkurler tekrar.
Avukat Şükrü Kaya yı bulursak Goldaş ın ne zaman açılacağını öğrenebiliriz. İstanbul barosun dan dır.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim. Dumtekatek evet finans my nette şiirleri var alay ediyor insanlarla. Inşallah tekrar aramıza katılmaz. Neyse konumuza dönelim. Aslında Goldaş konusunda hâlâ umut tükenmiş değil. Çünkü iflas ettirilmedi spk davası devam ediyor ancak ortada sağlıklı veriler yok.Bilgi eksikliği var.Adamlar dürüst değil sıkıntı burada. Hani derler ya "Cikmadik Candan ümit kesilmez" diye o yüzden umudumuz devam ediyor. Saygılar.
Baloncu kardeşim çok şakacisin. Yada dur tahmin edeyim buldum Baloncu olduğun için böyle şaka yapıyorsun. Buda olmadı sanırım. Ya neyse sen tvetle bir şey ediver yani Şükrü ye bi soruver bakalım ne diyor. Mutlaka cevap verir nede olsa hukukçu kendisi. Sonra bizimle paylaşıverirsin. San zahmet.
Değerli Goldaş mağduru kardeşlerim herkesin fikrine saygı duyuyorum. Amacım kimseyi kırmak değil. Ama öyle yorumlar varki gel ne olur yorumla cevabını ver diye yalvariyor. Ben de dayanamıyorum cevapliyorum. Ne yapayım huyum kurusun işte. Ya arkadaslar yazılarınızı birçok insan okuyur. Ne olur biraz gerçekçi ve belgeye dayalı yorum yapalım. Bu Şükrü KAYA yorumundan inanın ekmek çıkmaz.Yani bilgi çıkmaz. Adam zaten sır ulasamazsiniz. Muhatap bulamazsınız. Varsa kendine güvenen baba yiğit buyursun bu adamı bulsun konussun. Hayalden öte gidemezsiniz. Kızılay çağrı yapıyor kanı temiz olanlar kan bağışı yapabilir diye. Anlayan anladı. Herkese saygilar.
Recep Tayyip Erdoğan, Sedat Yalınkaya yı iyi tanıyan bir insandır ve herkes RTE te tweet atsın büyük ihtimalle ses çıkacaktır.
RamunRa sana daha önce söyleyen oldumu bilmiyorum ama ben söylüyorum sen bir dahisin. Şükürler olsun en sonunda bir dahi bulduk. Yanılmıyorsam daha önce de hayali avukat Şükrü KAYA fikrini de sen ortaya atmıştın. Hani Istanbul Barosu avukatı demiştin ya.Ne oldu görüştünmu Şükrü Beyle ne dedi ne dedi. Vallahi çok merak ettim. Ha bu arada sayın Cumhurbaşkanımızida vakit kaybetmeden twetleyelim .Nede olsa Yalinkayalari taniyormus. Sedatin kulağını bi cekiversin .Belki bizim sorun çözülür. Ya Biliyormusun Baloncu ile seni inan çok sevdim. Çünkü ikinizde birer dahisiniz.
Sayfada sessizlik hakim. Ortada bilgi yada haber olmayınca böyle olması gayet normal. Görülen o ki biz mağdurların yapması gereken tek şey devam etmekte olan dava sonuçlarını beklemek. Tabiki burada zaman aşımı sıkıntısı olurmu ondan emin değilim. SPK davalarına bakacak olursak buradan Goldaş lehine olumlu karar çıkması durumunda en azından zararimizi tazmin etme konusunda bir umut doğabilecek. Tersi durumda zaten yapacak hiçbir şey yok. Şu an bile farzedelim Hırsız Yalinkayaları dava ettik ve davayı kazandık. Kazanmak yetmiyor ortada para yok şirket yok dolayısıyla parayı kimden alacaksın adam para tınne yok diyor. Muhatap olacak kimse yok.O yüzden davaların Goldas lehine olumlu bitmesi şart. Hatırlarsınız SPK Goldasin içinin bosaltildigini iddia ediyor. Buda olumlu bir kararda Goldasin güçlü bir şekilde ortaya çıkması anlamı taşır. Goldart/pregold/Yalınkaya hold. Diğer İştirakler değil Goldaş bizim için önemli. SPK Goldasa paraların iade edilmesi gerektiğini iddia ediyor. Bazı bölümleri tekrar etmemin nedeni önemli olduğunu düşündüğüm içindir. Yani değerli kardeşlerim ne olursa olsun davalar Goldaş lehine olmalı Borsaya döner dönmez orası ayrı. Bizim için olmazsa olmaz tek yol güçlü bir Goldasin tekrar ortaya çıkması. Herkese saygilar sunuyorum.
Arkadaşlar gözümüz aydın yarın tahta açılıyor
Demek isterdim[emoji22]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaşlar benimde kafama takılan birçok soru var, mesela goldas mahkemeleri TC de kaybetti ve İngiltere'ye taşıdı İngiliz mahkemeleri goldasi haklı buldu ve karşı bankalara tazminat davası açma hakkı tanindi buraya kadar anlaşıldı, peki tahtası kapanan hisselerin yatırımcının paraları Takasbank ta saklanıyor ,bu paralar goldasin mahkemeyi kazanmasına rağmen ve birdaha borsaya girmeyicegini düşünürsek bize geri verilmesi gerekmiyor mu??? Yalinkayalar zaten moruklamis ve itibarları rezillikleri diz boyu bunlar tekrar biste müracaat etmezler,kendimizi kandirip ömrümüzü tüketiyoruz,birlik olup Takasbank takı bizim olan payları almamız gerekli diye düşünüyorum.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye’nin önde gelen kuyumculuk şirketlerinden Goldaş’ın iflas etmesine neden olan gelişmede İngiliz mahkemesi Türk şirketini haklı buldu. Mahkemeden yapılan açıklamanın 83’üncü maddesinde, iflas eden Goldaş’ın haklı bulunduğu ve Societe Generale’ın tazminat ödemesi gerektiği vurgulandı.
Mahkeme ayrıca davalar nedeniyle zarar gören küçük yatırımcıların da mahkeme aracılığıyla hakkını arayabileceğine hükmetti. Tazminatın tutarı konusunda bir açıklama yapılmazken, uzmanların bu konuyla ilgili hesaplamalar yapacağı belirtildi.
Atı alan Üsküdar ı geçti bile, bize tekbir açıklama yapma tenezzulunde dahi bulunmayan ******** onursuz YALİNKAYALAR, kendi zararlarını tanzim etme derdindedir,burda ve mynette kendi tetikçileri ve ky nin aklını karıştıran paralı adamları var,bunu hepimiz görüp anliyabiliyoruz, biste girmiyecekse bizde kendi Takasbank takı kalan payımızı almamız gerekmiyor mu?
Takasbankta paranizin olduğunu iddia ediyorsunuz. Bu iddiayı neye dayanılarak söylüyorsunuz. Hissenin miktarı yani lot sayısı belli.Ancak değeri "0" sıfır tl olan hangi parayı almayı düşünüyorsunuz ?.Şirketin Borsaya girmesi şart ancak o zaman takasbanktaki miktar oranı belli olur. Şu an koskoca sıfır bizi bekliyor. Yada Şirket maddi gücüne olumlu davalarla kavuşacak Borsaya girmese bile zarar tazmin yoluna gidilecek Aksi takdirde kazansak bile para tınne yok.Aksini iddia eden varsa belge ile cevap versin.Saygilar.
Kimin boş kimin dolu olduğu belli olmaz. Sen sadece boş boş konuşuyorsun başka bir şey değil
Vaaaaay kapasiteye bak be . Boş boş yazıyosun
Sen sadece ukalâ ve de kibirlinin tekisin
Önce sen hakaret ettin özür dilemen gerekmez mi
Öyle görünüyor ki senin işin gücün yok.Bu adam birseyler yazsın da hemen cevap vereyim diye fırsat kolluyorsun. Öncelikle ben sana hakaret etmedim yaptığının yanlış olduğunu beyan ettim.Senin hakaret anlayışın nedir bilemem. Laf olsun diye birseyler yazmak hele bir de bu yazı alay konusu ise kusura bakma cevabını alınca da kirilmayacaksin. Ortam buna müsait değil. Artık uzatmasan diyorum. Ne dersin?
SP Onursal Başkanı Recai Kutan'ın oğlu Murat Kutan, Goldaşzede çıktı. Borsada işlem gören Goldaş, iflas etmiş binlerce yatırımcısını zarara uğratmıştı.
Ya kardeşim şimdi bu yoruma gelde tepki verme. Ondan sonra Yakamoz 1971 bana ukalâ ve kibirli olduğumu söylüyor. Dahi olmak böyle birşey olsa gerek. Belki yazıyı yeni okuyanlar hatirlamaz yada bilmiyordur. Ben geçmiş yorumlarımin birinde RamunRa 'yı "dahi" ilan etmiştim. Bak gördünüz mü ne kadar isabetli olmuş. Sevgili RamunRa senin bu paylaştığın haber geçmişi taa 2013 yılına dayanır. Günaydın mı desem, ne desem inan karar veremiyorum. Haa illaki birseyler yazmak istiyorsan o ayrı. Ama gereksiz ve boş yere bari buraları işgal etme. Belkide haksızlık ediyorumdur sana. Amacın Kutan ailesinin de magdur olduğunu ve uzuntulerini paylaşmak gerektiği yönünde de olabilir. Inan bende çok üzüldüm. Çok yazık kutanlara, istersen sayende yardım kampanyası düzenleyebilirsiniz ne dersin? .Yakamoz 1971 ne olur beni bağışla. Yine ukalâligim tuttu. Herkese saygılar sunuyorum.
Hay aksi ben bunu niye düşünmedim. Biliyorsunuz RamunRa twitcidir. Baloncu da öyle onunda hakkını yemeyelim. Malum Kutanlar ensesi kalın pardon eski siyasetcilerden .Belkide RamunRa nın bu haberi bizimle paylasmasinin asil nedeni Kutanlarida twitleyerek goldas sorununu cozebilecegimizi düşünmesidir. Iste dahi olmak bu.Hadi vakit kaybetmeden Kutanlari da twetleyelim. Bu gidişle herkesi twitleyecegiz yaşasın. Yakamoz ne olur kızma...
Fetönün Goldaşı ele geçirme hareketi İngiliz mahkemeleri sayesinde boşa çıkarıldı.Peki şimdi neyi bekliyoruz? Halâ devlet içindeki fetöcüler mi engelliyor borsaya dönmesini? Devlet neden başedemiyor bunlarla?
Recep Tayyip Erdoğan İstese GOLDAŞ ın tahtasını açar Sedat Yalınkaya Recep Tayyip Erdoğan ın tanıdığı bir insandır
Beş yıldan beri Goldaş tahtasının haksız yere kapalı tutulması tanış olmalarının bizim için kötü olduğunu gösteriyor.
Ülkemiz de biraz adalet olsaydı bunları çekmek zorunda kalmazdık.Allahım ne olur ülkemize biraz adalet ver. Allahım sana sığındık ne olur artık bizi zalimlerin şerrinden koru.Amin.
Nasıl bir ülke olduk ya..Haklıyız hukuk davasıni kazandık.Halâ mağduruz ya..Göz göre göre soyuluyoruz. Hey yöneticiler Allah rızası için biraz vatandaşlarına bak.O koltuklara biz oturttuk sizi
5bin lot var bende. Benim anlamadığım şirket diye birşey kalmamış, yani dava kazanılsa da olmayan şirketin hissesini nasıl borsaya tekrar açacaklar? Ha tazminat kazanılır spk bir fiyat biçer adamlara geri alım zorunluluğu gelir bizden alirlar vs mantıken olabilir ama yeniden işlem mantık dışı bana göre.
30 bin de ben de var kardeş. Yalınkayalar alacağı tazminat ile şirketin ismini değerlendirmek ve faaliyete geçirmek isterse çağrı yapabilir. Bu onlar için karlı görünüyor ise bize de bir umut var. Eğer mahkeme gerçekten goldaş ı haklı bulup tazminata hükmetti ise hisse sahipleri de kendi oranlarında alacaklı olmalıdiye düşünüyorum. Yinede aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş atasözü aklımdan çıkmıyor
120 binde bende var 0.70 maliyet
20 bin de bende 079 maliyetli[emoji24]
Hükümet sesimizi buradan duyamaz. Goldaş maduru olan her arkadaşıma şunu söyleyebilirim ki yaşadığımız ve nefes alabildiğimiz her gün için en az bir tane Bimer ve Cimer'e " Goldaş şirketi nerede, neden iflas talepli davayı kazandığı halde faaliyet göstermiyor yada Bist'e kote olmuyor? " Bu mesajı hepimiz her gün yollayalım.
Kalemi kuvvetli ve hissenin geçmişini iyi bile bir arkadaş örmek bir dilekçe yazabilir mi?
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay beeee en salak benmişim maliyet 2 ye yakın. 3.5 civarına geldiğinde satıp bir daire alacaktım. Daireyi bulduk ama hanım istemedi,kadın sözü dinlemenin cezası bir daire oldu
85 bin de bende var spk nın satamazsın dediği payları sattı bize bunun bir cezası olmalı diye düşünüyorum. SPK nın suç duyurusunda bulunduğu bu dava lar devam ediyor bir arkadaş dava gününü buradan paylaşıyor , her gün dua ediyorum iyi bir ceza alırlar diye .. 5-6 yıldır aralıksız her gün bir haber varmı diye önceleri haber borsa şimdi bu siteye bakıyorum kabullenmek zor yılların birikimi diyecek lafım allah belanızı versin yalınkayalar.
himmet karadağ böyle demiş ama inşallah hayırlısı patronların yapmış olduğu sorumsuzluğun cezasını biz ky neden cekiyoruz bu normal bi iflas durumu değil ki resmen hileli iflas ve ingilterede mahkeme kazanılmış patronlardan tık yok derhal sorumlu kişiler yargı önüne çıkarılıp hesap vermeli muz cumhuriyetindemi yaşıyoruz böyle sacmalık olmaz https://twitter.com/himmetkaradag
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...ensin-40783277