işlem hacmi kademeler harika bugün 2,40 dokunsa tadından yenmez. sert bir yükseliş olabilir. YTD
Printable View
işlem hacmi kademeler harika bugün 2,40 dokunsa tadından yenmez. sert bir yükseliş olabilir. YTD
Bilgefinans adindaki bir yorumcunun önerisiyle kağıt geçici bir tepki veriyor bence. 2.02 maliyetli hisselerimi 2.26 dan verdim. Birkaç güne yine 2.0x lere gelir diye düşünüyorum. Ytd... Bu tür kısa vadeli sert yükselişleri satarak kar realizasyonu yapmak iyi olur. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noktasi noktasina soyledikmi evet hayirli olsun..sira diger favori kagidim eminis te insallah 5.52 -5.84 -6.20-6.40 ...toplama devam ediyor spegini bekliyor
belli oldu bugün tavanı yakacak. düşürmediler. bilge finans desin başka biri desin öyle hisse çıkmaz. yorumcu 10 milyon işlem hacmi yaptıramaz.
Tahtasa harket gedik baslatti alimlar guclu bu sekilde devam ederse daha once yazdim 2.40 arsindan 2.70 var ...tabi uzun yillar bu fiyatlari gormedigi icin inisli xikisli olabilir bilanco iyi gelirse bilanxo sonrasi 2.70 li fiyatlar belki ustu...ya da oncesinde olabilir tamamen alimlarin gucune bagli
..2.30 destek yaparsa onu acik olur..tabi al sat kar al kisinin kendi risk anlayisana gore kararidir
alan satan kim yokmu dağılım atacak olan
14 dk oldu hala daha çıkamadı devre kesiciden
işlem hacmi 11 milyon oldu vay be.. şu andan sonra tavan yakmazsan yazıklar olsun sana berko.
Biz sattıkya gider artık.4 ay bekletti bizi Nalet olsun dedim cuma günü sattım. Kalanlara bol kazanç dilerim hayrını görün
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.40 da gorduk..daha oncede yazdigim gibi ben malimin yarisinin karini aldim ..diger yarisi ile bilanco bekliyexegim...2.11-2.20 arasinsa teknik boslus birakti doldurmaya yonlenorse sattiklaimi yerine koyarim yukari devam ederse eldekiyle devam...alana satana hayirli olsun
Eldeki metronun bir kısmını satıp bundan aldım yaklaşık %10 yla METRO aylardır süründürdü bakalım bunda yüzümüz gülecekmi
BRKSN günlük takas
https://i.hizliresim.com/DdYYQm.png
Bugün ne olur acaba.
Kademeleri dolduruyor endeksin duzelmesi ile kendinintoparlayacağını tahmin ediyorum bu tamamen kendi fikrimdir yatırım yapmak için yorumlamadım kendin karar ver yatırım yapmak için
BRKSN günlük takas
https://i.hizliresim.com/mkMV61.png
Arkadaşlar, uzun süre dipte gezen hisseler ani çıkışları sonrasında geriye çekilir ve bir sonra ki beklenti gerçekleşinceye kadar hızlı çıkışta aldığına ilave diğer umutsuz bekleyenleri düşürmeye çalışır. Acaba bu mu oldu. Ya da elindeki nı kilitlemek için mı bunu yapar. Yakında her şey belli olur. Bilanço etkisi olumlu yansır mı?. Düşünceniz nedir.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.13 üzeri yukarı trend sürer..bi kaç gundur geri kalmasının sebebi hızlı çıkış ve buyuk hisselerdeki hareket..ytdeğildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Karlılık durumu nedir? Halka açıklık oranı nedir? Bilen var mı? Teşekkürler..
Evet aynen öyle oldu. Bilgefinans twiterda yazıyor mynette en cok izlenenler arasına giriyor millet atlıyor yuzde 10 gibi bir prim sonra aşağıya... Tezgah böyle...
Yıllık karı 700 bin civarında. Patron şirketin yüzde 66 'sini halka satmış. Hep manipülasyonlarla adı anıldı. Bence yatırım yapılmaz ama uygun zamanlarda kısa süreli al sat yapılır. Bu tür kağıtlarda teknik de işlemez... Ytd... Bazen de bir bakarsın 2 haftada iki katina çıkmış...
Yani kağıdın dört duvarı belli değil...
Teşekkürler 44sahap
2.13 desteği çalışmışa benziyor..ytdeğildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Piyasada kaç lotvar.. Bu hisse senedi.. Teşekkürler
Olumlu bir gelişme var mı acaba kardeş...
Az araştır kardeşim. Sorduğun soruları hayretle izliyorum.
10 milyon LOT kadar.. Tahminim. Araştırma ma göre az sayılır.. Teşekkürler
Sanki patlama hazır gibi ama ne zaman? Tahmin eden iyi kazanacak. Acelemiz yok. Beklemeye devam. YTD
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket eden bir durum olursa çok iyi olacak... Yukarı..
2.29 üstü hareket hızlanır..2.35..2.48 e gideriz...umarımmmm
Fay hattında büyük gerginlik var. Ytd
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.16 dan yaptıgımız eklerle beklemeye devam
ne oldu ki?.
takas teknik güzel yarın ilgi alanımda
içimden bir ses diyor ki metro gelip pis çizecek tamda kontol edebileceği beklentisi olan bir tahta ufaktan almaya başladı zaten.
2,25 2,26 2,27 100k lot koymus toplıyor alan satanı gorebılsek............
şu anda bu speklere yapılması gereken şu kimse aktiften almasın zaten zararda şu an.
pasta gorebılsek bugun kım almıs satmıs