Ben bu 5 bin liramı almadan cıkmam bu hisseden :) 25 bine arsa almış gibi beklerim.. Bu hisse yükselecek...
Sent from my C5503 using hisse.net mobile app
Printable View
Ben bu 5 bin liramı almadan cıkmam bu hisseden :) 25 bine arsa almış gibi beklerim.. Bu hisse yükselecek...
Sent from my C5503 using hisse.net mobile app
Bedelli haberi gelsebari bugün haftaya atraksiyonlu belki
Sent from my SM-N7500Q using hisse.net mobile app
galip para dagitiyor ben oradayim...burdaki zaten cepte aldim duruyor...bedelli icin para lazim nakit bulalim azcik :ss: :ss:
Sn özbilek haftasonuna galip kagitlariyla girmek riskli tabii karar sizin
hafta sonuna girmedik daha ikinci seans var
Anlamadigim faliyetsiz IHMAD bile yuzde 10 cikiyor...ulan bi ihlas grubu kadar olamadin
Anlaşılmıştır
kac hafta sonuyla girdim bisey olmadi...zaten az aldim aksama kaparim maliyet 1.54
Macd tarihi dibinde donunce fena bayrak diker..
Geçmişinde böyle bi maç yok dönerse harbiden fena olur dediğiniz gibi
Macd olacak
Birinde 300 lot var satamadi gitti 56 3 da 450 lot var alırsa spk iyi kapanış olur
donup donup gelmis gene 56.00...
ne var bu kadar kasmaya arkadas
Sn oralet osman acaba haberi kullanıp hisse yi yine 80 lere taşıyıp oradan bolmezlermi belkide dusurmelerinin sebebi kağıdı haberle bile 80 lerin üzerine cikaramayacaklarina mı inaniyorlardi
Oncelikle nereden boldugunun onemi yok. Bolunme sonrasi hesap degismez. Ben hem teknigi ayarlayip hemde bolunme sonrasi fiyat adimlarinin kucuk olmasini kullanarak tasiyacaklarini dusunuyorum. 100 den yada 50 den bolmesi patron icin piyasa degeri ky icin portfoy degerinden baska mana tasimiyor herhangi bir arti eksisi yok. Ama 56 tl ye kitlemek kesinlikle bir plan isi bundan eminim. Tahtaci bunu aylar evvelden biliyor.
S.a. Akidesler, cumleten hayirli ve mutlu hafta sonlari...:)
alyanak hasan, iyice şizofrene bağladı...:wu:
illa kızartacak tahtayı...ben kapanışta 1+1,,,2 lot 56,60 dan aldım.
adam uzatmada 56,25 e 1+5...6 lot vererek tahtayı kızarttı...
illa hafta sonunu kırmızı başlıklı kız, alyanak hasan olarak geçirecek.
:oleyo::oleyo::drunk::kahkah::kahkah::kahkah:
ooohh beee rahatladım vallaha...
YTD...
http://fs5.directupload.net/images/170303/8q263jrl.jpg
haftalık pasta
Pasta icin tesekkurler.
Anlasilan bir ky 31.000 lot almis.:party:
Tahtaci bir ara 31 31 31 islem yapardi ona benziyor devamli mesaj icerikli islem...
Bilanço gelmiş yine 460 küsür zarar yazmış yıllık bazda yanlış anlamadiysam
Dönem sonu bakiye 133 milyon artida geçmiş dönem kârı 600 milyon artida dönem zararı çıkınca 133 milyon artiya geçiyor yanlış yorumlamadiysam
470 trilyon zarar.. 2016 yıllık bilanço...
Ne bu be 470.mly. zarar mı olur.
Şirketi satsın bari...
Sermaye 57.700.000
Zarar nerdeyse sermayenin 9 katı.
Batacak mı bu yav.
Belki battı haberimiz yok.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
bu hisse pazartesi kızarmaya devam edecek sanırım.istikrarını kaybetmeden hergün kızaran ender kağıtlardan
ben herzaman diyorum...
bu şirketin tahtası nasıl (A) GRUBUNDA işlem görüyor diye...:rtfm:
YTD...
Defactonun ve diğer mağzaların 10 katı pahalı satıyor yine zarar ediyor. İnandık mı? Kipa da bir zamanlar böyleydi, şimdi migros aldı bakalım kar edecek mi?
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
50 ye inmeden 2. Binliği almam. İsterse uçsun...
200 lot var acaba biraz daha düşerse 200 lot daha alıp ortalamayımı düşürsem diyorum ama bu hisse hiç güven vermiyor elimize yapıştı hergün kızarmasını izliyoruz.
http://www.ziraatyatirim.com.tr/subp...stirma&SPID=25
Boyner Perakende (BOYP, Negatif): Boyner Perakende'nin 2016 yılı 4. çeyrek ana ortaklık zararı yüksek finansman gideri sebebiyle 99,9mn TL olmuştur. Brüt kar %5,2 artışla 451,7mn TL olurken, faaliyet karı %40,9 gerilemeyle 78mn TL'yi göstermiştir. 155mn TL'lik finansman gideri sonrası şirketin şirketin toplam zararı 99,9mn TL'ye yükselmiştir. 4Ç2015'teki ana ortaklık karı 77,2mn TL idi. Son çeyrek sonuçlarıyla birlikte şirketin 2016 yılı zararı 2015'teki 381,6mn TL'nin üzerinde 470,2mn TL olarak gerçekleşmiştir.
Bi dönemdi yukarı arkadaş bu ne ya aralıksız hergün düştü spk ya basvurmadılarmı spk başvuruyu mu unuttu bedelli dende ses olmayınca haso ya oyuncak çıktı
endeks 90,000 i aştı....100,000 e gidiyor...
bu lanet adamın tahtası endekse ters dibe gidiyor...
SPK...BİST...gözetliyordur umarım bu üçkağıtçıları.
bide sermaye artırımından kasasını doldurmaya çalışıyor...
yetmedi, yıllardır insanları soyduğu...neler oldu neler bişey görmedi ky...
ancak gördüğü şirketin dolar babında borç yükü...
istediği yere getirsin tahtayı...çok ta fifi...
ama olurya yukarı taşıyacağım diye bir gün gaza basarsa,
alyanak hasanada çok pis basacaklar...içime doğuyor.
hep beraber göreceğiz...
şimdi rüzgara karşı işemenin cezasını o zaman çekecek,alyanak...
YTD...
Haso yemekten geldi
insanları o kadar korkuttu ki 300 tl 500 tl lik mal almaya bile kotkuyoruz. Tahtanın dibi ne bilen yok.
bu bedelli olayi yaramadi...ozellik tansever kara kara dusunuyordur... eee o kadar lotu ( 3400.000 ucmilyon dortyuzbin lot) ne kadar para yatiracak tahmini 12 yada 13 trilyon para...off off nasil dusunuyordur simdi...ondan dolayi tahtaya agirlik veremiyordur :he: :he: :ss: :ss: