Panikçiler mallarını satışa koymuş bile 3.08 durulunca yönü belli olur
Printable View
Panikçiler mallarını satışa koymuş bile 3.08 durulunca yönü belli olur
260 bin tabanda
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban da 255 bin lot var.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b61ab5b199.jpg
210 bin kaldı
190
Hayırlı olsun taban kaltı
Gel gel olabilir dikkat
Bu saatten sonra ortalik durulana kadar yurek ister....
bazen risk alınması gerekiyor bu fiyatlardan İyi de ettim şansıma bakalım zaten yani yaklaşık % 50 düştü 2 günde
Insallah bugun tavan olur
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artik taban gormek istemiyotum mumkunse kirmizi bile olmasin.yesil yandi geeeç
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne çok bantaşçı varmış kağıt yükseltirken bu kadar yoktu
3,08 in ozel bir onemi var miydi.....
Yoo orda biraz debelendi de taban kalktiktan sonra...
Böyle şeyler de yemini sevmem ama bunların ne kadar aç olduğunu göstermek isterim. Yemin ediyorum ki tabandan sadece 7500 liralık alım girdim ki tabanda 200 bin küsür lot varken ve baktım vermemiş taban kalkmış. Hastanede oldugum icinacele giriş yaptım ama ne bileyim 7500 lirayla kaldıracaklar.bileydim çaktırmadan bin bin alırdım. Şimdi şunu görmenizi istedim güya milyonlar dönüyor ya hepsi hikaye adamlar 7000 e bile yedirmediler
Ytd
3 den aldım 3,15 den çıktım gözüm yemedi kaçan balık büyük oldu
Gececek mi arti ya
tabanda 270 bin mal oldu nasıl vermediler sen kaldıktan sonra girmiş olmalısın ben akşamdan 2,90 girdim ve geldi stoplos 3,0 ve 3,05 gibiydi tabanı gördü ve kalktı ama yinede kontrollü olmak gerek yazılanların hiç bir değeri yok son kararı alacak kişi kendi verir.
Kardes hastanedeyim cep tel islem yapıyorum. Baktım 2, 88 hemen 7550 lira nakit vardı. Ben hepsini birden alisa girdim zamanim yoktu. Baktım portfoyde yok alisa girip bntasa baktım 2, 93 olmuş inan acildeyiz doktor çağırdı. Şimdi isim bitti alış iptal ettim.istersen özel e tel numaramı atayım . Ytd
tam bir kumar kağıdı şu anda.
Bu akşam inş brüte alınmaz şu anki hareketleriyle brüt en büyük adayı.
Eder fiyatı 2 tl.üstü gereksiz bugün son mallarını da çıksınlar bakalım. sonrasında vakfn gibi olur
Çok ilginç hareket ediyor
Öğlene kadar 20 milyon hacim bugün işlem rekoru kıracak gibi duruyor böyle günlerden sonraki günlerde tüm kağıtlarda %30 daha düşüş yaşanmıştır.Resmen top çeviriyorlar.Dikkatli olmanızda fayda var ytd.
Peki boyle gunlerin sonunda nasil kapatiyolar
Kanmayın bu tabanın çözülmesineeee.... risk çok büyük
yazdığımda 3,38 di şu anda 3,05 sen yorumla kardesim
Allah razı olsun. Şimdi hasta taburcu. Benim için borsada artık 3-5 binin fazla önemi yok. Ben kaçırdığıma belki biraz üzülürüm ama yilların tecrübesi olarak şunu söylemek istiyorum. Öyle milyonların döndüğünü sananlar bilsinlerki bunlar kendi paralariyla cep to cep yaparak sağlıyorlar. Yoksa işte bir kanıt daha size ona göre yeniler için bir uyarı olsun. Paranızın kıymetini bilin. Borsadan uzak durun. Ytdir.
Yatirim tavsiyesi degildir ancak bu aksam taban kilitler ve aksam da brute alinirsa kimse kimseye kizip beddua etmesin adam mis gibi satis firsati veriyor. Bu hissede kaybedeceginiz parayla dunyaniz yikilacaksa cok dikkatli olun.