Dümen gedik temi acaba istediği yöne çeviriyor
yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Dümen gedik temi acaba istediği yöne çeviriyor
bedelsiz gelirse rekor bedelsiz gelirmi acaba mesela net karı kadar sermaye artırsa 6300 bedelsiz verse nasıl olur 3,64 e düşer fiyatımız inanılmaz talep ve derinlik oluşur hisseye :ok:
Ek 2045
04.04.2017 DOCO pastası günlük
239 üstünde yeni hedefimiz 269 dur arkadaşlar ardından da ona oralara gelirsek bakarız :yahoo:
anlık 4300 lot alıcı
2700 lot satıcı
anlık fiyat 238.20
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsizde geldide rekoru eksikti milleti galeyana getirmeyin somut olaylar uzerinden konusun varsayimlarla degil. Son bir yildir cikislar hep yuksekten mal verme oldu
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5000 lot alıcı
2700 lot satıcı
238.70 anlık fiyat direncimize geldik hadi hayırlısı bakalım
5000 lot alıcıya
2200 lot satıcı
239.20 anlık hadi hayırlısı 240 üstü kapatıp hacimli işlem lazım yeni hedeflere
süper kapanış yaptı. 239.60 tl.
Ek 2080
05.04.2017 günlük DOCO pastası .
gedik tahtayı süpürüyor günlerdir ya otel açılıyor çok yakında ya bedelsiz haberi gelecek genel kurulda yada 8 gurme mağazanın açılış haberleri düşecek bu sayıda artabilir temmuza kadar hareketli günler bizi bekliyor sanırım bu arada 239 dirençimizi kırdık bakalım bundan sonraki hedef 271 oldu burayıda kırabilecekmiyiz hep beraber görelim buranın üstünde alımlar sertleşir uzun vadeci olmayı unutmayın arkadaşlar kısa vade borsa yatırımı olmaz
y.t.d
244 oldu .maşallah
DOCO - 6.04.2017
ortada hiç bir şey yok , şirket kardan zararda , işler durgun , uçaklar eskisi gibi kalkmıyor , uçaklardaki ikramlar iyice zayıfladı,,, ters orantı...
şu anki kıpırdanma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz , ama çok dikkatli olun ,,, gün içinde müthiş keskin düşüşleri olduğu için ,,, eldeki bulgurdan da olmayı akıldan çıkarmayın
geçenlerde 2 kez atak yaptılar hisseye talep olmayınca ( başarısız oldular ) bu sefer 45.000 lotla tekrar hisseye talep yaratma derdindeler ,,,
turistler ne zaman çoğalır ,, uçaklar vızır vızır kalkar , ve Avrupa ile aramız düzelirse ,,, o zaman Doco'da canlanma olur,,,
http://i.hizliresim.com/DPYkE6.jpg
otelin açılması vb bunlar etkilemez ,,, otel inşaatına ve gurme mağazalara para akıtılıyor ,,,,yapılan bu büyük masraflar Bilançoyu negatif etkiler ,,, bilanço karını düşüren unsurlardır,,,, ve en önemlisi Otel açıldıktan sonra içine müşteri bulmak ,, Turist gelmiyor ,,, nasıl para kazanılıcak... ?!!
Ek 2101
DOCO günlükte MACD ve RSI al konumunda devam ediyor.
Dogru tespit eyvallah
Ama bazen öngörünün tam terside yasanabiliyor yani adamlar ters köşe yapabiliyor cünkü bir yilda 340lardan 200 lere geldik tamam bazı olumsuzluklar vardi ama kimse bu kadarini beklemiyordu cunku her bilanco bir oncekine gore satisda karda artmisti benim icin sirket buyudukce satis ve kar artikca sorun yok o yuzden alsat beceremedigim icin beklemeye devam
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu şirket sanki sadece türkiye ile iş yapıyor gibi yorumlamışşınız yurt dışında yeni açılan hatlar oldu kaç tane onlardan neden bahsetmiyorsunuz ?? şirket büyüyor bu yeni açılan yerlere para akıtılıyor doğru ama !! bu akıtılan paraya rağmen kar ediyor buralar bitince açılınca ne olacak bu mağazalarda otellerde kar yazacak yani beklenti var otel boğaz kenarında müşteri bulmak sorun olmaz açılsın hele orası kolay umutsuz olmayın bu kadar ben aldım unuttum almaya devam ediyorum ne zaman 2000tl olursa satarım 1 sene 3 sene fark etmez arsa aldım beklerim ben ...yeterki biz londrada pariste 8 yeni mağaza daha açalım devamı gelsin
alım satım yatırım tavsiyesi değildir
http://www.trthaber.com/haber/ekonom...ru-307957.html
THY'den 200 bin rekoru!THY Genel Müdürü Ekşi, "Maşallah! Evet bu bir rekor. Cuma günü 200 bin 61 yolcumuz THY'yi tercih etti. Konforlu ve emniyetli uçuşlar dileriz" dedi.
demekki yukardaki habere göre thy de rekorlar kırılıyor işler o kadar kötü değilmiş o zaman bu doco ya olumlu yansır :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...62ba43a0b9.jpg
4000 Lot alımı olmuş 242.85 ort ile kim almış acaba düşündürücü
Arkadaşlar !
o gördüğümüz alım satımların çoğu suni ve gerçek değildir.
şöyle açıklayayım ,,,
Borsa da hisseler ( A ) ( B ) ( C ) diye guruplandırılır,,, örneğin Doco hissesi A Gurubunda olup ,,, bu gurupta sürekli kalabilmesi için aylık bazda günlük işlemlerinden belli hacimi tutturması şarttır,, örneğin 1 aydaki sirkülasyonu : 10.000.000 tl lik işlem hacmi ,,,
eğer 9.000.000 olursa ( B ) gurubuna düşer ,,,
bu yüzden ,, bu hacmi dengelemek için her gün kendileri cepten alıp satarlar,,,
kotayı tutturmak ve bir çeşit lige kalmak amaçlanır...
kısaca o 4000 lotu almak hiç önemli değil ,,, virman yaparlar ,,, o kurumdan diğer kuruma bedavadan ( komisyon parası vermeden ) ... 4000 lotun amacı >>> hisseye talep algısı yaratılıyor ,,, ( müşteri çekme algısıdır ) derinlikten takip edenleri etkilemek ....
günümüzde gerçek alım satımı görmek çok zor ,,, üstüne hisse alım ve satımda ( emir iptali ) mevzusu var ,,, örneğin siz 1000 lot alıcam diye olmucak fiyat talimat veriyorsunuz ,,, 2 dakika sonra cayıp geri çekme hakkınız var ,,, ( bunu kötü olarak kullanan sahtekarlar var )
sırf bu emir iptalinin serbest olması yüzünden binlerce kişi büyük zararlara uğramıştır... hala uğramaya devam ediyor... Adalet bunun neresinde ?!!
durum bundan ibaret ... :yes:
çok güzel yakalamışşınız 2074 lot ve 2075 lot gerçekten ilginç düşündürücü ama olumlu gibi geldi bana demekki bir haber var düşecek
Acaba gedik kusuyorumu
[attach=confıg]2174[/attach]
06.04.2017 günü doco pastası
Ek 2176
07.04.2017 günü doco pastası
Klasik doco hareketi borsa yükselirken düşmek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...da9fba8748.jpg
Birileri paraya sıkışmış üst kademeye yığmış lotları
Ek 2246
10.04.2017 günü doco pastası
Ek 2259
11.04.2017 günü doco pastası
Bir el atsam yukarı kaldırabilirim sanırım üst kademeler boş https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2037fe1a06.jpg
Ek 2299
12.04.2017 günlük doco pastası
Gedik almaya devam ediyor bakalım hedefi nedir
Ek 2335
13.04.2017 günlük doco pastası
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c0a6de8db9.jpg
Sadece 6 Lot satsam 5 lira aşağı çekecem böyle tahta yok
bugün ve pazartesi avusturya borsası tatil olmalı paskalya diye biliyorum bu yüzden burda kumda oynayanlar var zararına mal satıyorlar bilmeden tahtanın yurtdışı fiyatı şu an itibariyle 235,50 kuruştur bunun altına satann bilmeden panikle satar zarara katlanır diyecek bişi yok onlar satar biz alırız onlar satmasa biz ucuzdan nasıl mal alacağız :whistling: :whistling: :whistling: