Forumda da kağıttada kimse kalmadı galiba.
Printable View
Forumda da kağıttada kimse kalmadı galiba.
40 dakikada bir işlem yapan kagıttan ne beklenir ki.şu kademeleri çok merak ediyorum doğrusu.
Sn leybold..beklentiniz ne ki? bu kadar olumsuz yazıyor ve kendinizi kasıyorsunuz...Benim ölçülerime göre bu fiyatta gezinmesi bile çok iyi.. Bilanço'ya kaldı bir hafta...Gelir tablosunda düzelme olmadığı sürece asansör işlemler , yatay sıkıcı seanslar normal karşılanmalı...
Ha iyi bir bilanço yada arsa değerlemesi gibi şirketin temel rasyolarına etki edecek bir durum teşkil eder yine seanslar bu denli durgun geçer o zaman hep birlikte serzenişde bulunalım...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğan istemezse ne kar olur ne hareket.kağıdın sahibi istemesi lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben esas faaliyet karı üzerinde bir güç görmedim tanımamda...Hisse 3.5 milyon zarar yazmış... Ederinin üzerinde şuan....Hisse gitmeyince doğanın istemesi lazım mazaret gerçekten uzak bir söylem...Şimdi ilk çeyrek 1.5 milyon ve üzeri bir kâr açıklasa aydın doğanın istemesi ile gidecek... Veyahutta sizin yatırım felsefeniz bumudur...Ben xxxc hissesini alayım belki Patronun canı sıkılırda yukarı taşırsa birşeyler kazanırım... Yapmayın dostum...
Hissenin fiyatını oluşturan etken arz talep olayıdır...Hisse zarar yazmişken nasıl talep olacak... Bakın kront,erbos orge ,alka vs...
Zararı gösteren kim yatırım devam ederken bile bilanço iyi gidiyordu istesinler biranda 3ml kar açıklar kağıdı kaldırırlar
Bu kağıt patron kağıdı o dediğiniz hisselere benzemez diye düşünüyorum
Birşey diyemem görüşlerine saygı duyarım sn Tezcan ama katılmam... Bilakis yatırımlar ile birlikte sektördeki daralmanın da etkisi ile ciroda yavaşlama ve geri gidiş görüldü... Makyaj lı bilanço vardır yoktur bilemem...Kâr gelişinde makyajlı olsun ona itirazım olmaz...
Şirket sermaye yapısı ve sektörü itibari ile büyüme ivmesi yakalayabilecek güçte... Eksiği ciro ve esas faaliyet karı...
Teşekkürler sn.bilselc
Estağfurullah sn Tezcan.ben teşekkür ederim.. Kâr gelsinde nasıl gelirse gelsin hemfikiriz.. Umarım yatırımlarımızın karşılığını görürüz saygılar
2017'ye hazırız. Bizi takip ... To see more from*Ditaş Doğan*Yedek Parça İmalat ve Teknik A. Ş. on Facebook, log in or create an account.
2017'ye hazırız. Bizi takip ... To see more from*Ditaş Doğan*Yedek Parça İmalat ve Teknik A. Ş. on Facebook, log in or create an account.
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm forumun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını ve Regaib Kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim. :)
Hisseyle ilgili 2012 -2013 yıllarında sabır mesajlarını forumlarda paylaşıp, özelden A.DOĞAN'ın bu hissesi seni emekli eder (yükselmez) diyenleri bir köşeye bıraktık.***** üstatını önceden tanımadığını söyleyip, sonradan - sonraya milleti yaktığını söyleyenleri de...
Tuvalet kağıdı deyip - deyip, hala forumu okumayı devam edenleri de.
Facebooktaki a şahsı şunu söylemiş,b şahsı twitterda bilmem ne demişe takılmadan...Bildiğimizi okumaya devam ediyoruz.
Bu hisse bir şekilde yükselişe eşlik edecek.Ha bu belki beklenenin çok ötesinde olacak.Ya da sınırlı kalacak.Ama çok olağan dışı bir durum olmadığı müddetçe, kademe - kademe de olsa yükselecek. Gerçek PD/DD oranı şu anda 0,6 civarında...
Bu süreçte; şirketin kar rakamı bilanço da görüldüğünde, sığ olması nedeniyle çok alım fırsatı vereceğini zannetmediğimden...
kademeli olarak bir yıldır neredeyse hisseyi topladım karınca kararınca.
* Bu saatten sonrada,hissenin bir yükseliş trendi başlatacağını düşündüğümden...
* Genelde bu tür sığ hisselerde,yükseliş trendine girilmesi durumunda satanları pişman ettiklerinden...
* Ayrıca zaten endeksle beraber hisselerde belli bir yere zaten geldiğinden,bu hisseyi kaçırdığımda başka hisse yakalama ihtimalimin zayıf olduğundan...
Trade - mrade denemiyorum.3 sene içinde 15 lira hedefi ile tutmaya devam ediyorum.Bu benim fikrim.(Becerebilen - cesareti olanda beş dakika beklemesin.)
Sadece bu yazdıklarım,kendime aldığım nottan ibarettir.Asla yatırım, al -sat - tut - turşusunu kur tavsiyesi değidir.
İyi akşamlar&Bol kazançlar...
Sayın bilselc şimdilik öyle büyük bi beklentim yok lakin endex rekorlar kırarken bizimkinin yerinde sayması beni deli eden.ama zannımca problem bende takip ettiğim diğer kağıtlardada durum aynı.usak.dzgyo.dybyo.vkgyo.sabır....
e bu tuvalet kağıdı değilde ne peki????endex yükselecekmişşşşş..onu bizde görüyoruz ditaş nerde sen ondan haber ver bence..takip ediyorum çünki bir hata aldım. zararı aza indirip kurtulmak niyetindeyim..bu kadar çok ve gereksiz yazanlar yerine gerçekci ve mantıklı yazanlar olsa bizde forumdan bir gelişmeolurmu diye bekliyoruz..ama sizden iyi pazarlamacı olurmuş valla..t.kağıdını bile altın niyetine övebiliyorsun??
Başka işim YOK...Rahatsız olduysan,ret listene al.Bak ben şöyle görüyorum,ret listeme aldıklarımı...
http://i.hizliresim.com/qbDjR3.png
Ben senin başka tipten versiyonlarını ODAŞ'ta da gördüm.Birkaç tane soru işareti vardı kafamda,o soru işaretleride kalktı.Onun için teşekkür ederim yaptığın yorumlar için.
Bugun bişeyler vadediyo
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşaAllah beklentilerimizi karşılar biz bu hisseye inandık kim ne derse desin bırakmayacağım.ditaş bir tutkudur herkes anlayamaz.15 yıldır takibimde..!
Spek isteyen herkese veriyor bilanço pek parlak gelmicek galiba yanlızca tahmin umarım yanılırım 10 senedir bekleyen arkadaşlar için kar getirmesini diliyorum . Saygılar
Valla isterse 4 liranın altına sarkıtsın...
Bu saaten sonra bilançoyu görmeden , şu Trump - ERDOĞAN görüşmesinin sonuçlarını ölçmeden satmaz uzun vadeli yatırımcı.Ayrıca kimsenin babasının şirketi değil DİTAŞ.Dünde almış olsa ,1 yıl öncede almış olsa da ne farkederki? Herkesin para kazanmaya ve hayallerini gerçekleştirmeye hakkı var.
[emoji106]
Dolarda normalde pek 3,60 altında bu kadar kalmazdı yukarı yönlü hareketine devam edecek olsa...Her şey 2017 - 2021 arası ,bistte başlayacak olan boğa piyasasını destekler yönde.Doların 2,80'e kadar bu süreçte sarkması muhtemel.Hatta bu seneyi 3 liranın altında dahi kapatabilir.
Celha nın gazı olsa gerek.darısı bizim başımıza.
Sadece azda olsa bir kar rakamı görelim esas faaliyet karlılığında...Bu seneyi, yatırımlarını tamamladıktan sonraki yılın iyi geçeceğine dair. 2. ve 3. çeyrekte karlılık artacaktır bu durumda bir şekilde zaten.
Bilançoyu da hep erken açıklarlardı, geç açıklanması lehimizedir diye umalım.
Ayrıca da 4,35'e falan verenler...Şimdi de 4,50 üzerinden alıveriyorlar. Gıcık olan yazdıklarıma, ret listesine alıversin.
Milliyet Pazarlama dan sonra ,CELHA'nın da arsası olduğu konuşulmaya başlandı ...Bakalım bizimki ne zaman gündeme ayrıca getirilecek?
Bilanço için ön sıralardan yerimizi alalım :oleyo:
Olumlu bir bilanço ile 5 üzerine atması muhtemeldir.
Bugünkü hareketler az çok belli eder bilançonun durumunu.
Bilanço hayırlı olsun