Bu kağıdın speginin ciğerini bilirim.bugün inatla tuttu kagidi. Grubun bence en iyi kağıdı eninde sonunda değerini bulacaktir
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu kağıdın speginin ciğerini bilirim.bugün inatla tuttu kagidi. Grubun bence en iyi kağıdı eninde sonunda değerini bulacaktir
Tesekkur ederim çok sagol
Bugun Spek kimse gitmesin diye sadece 3 tl kademesine 40 bin lot koydu. Kesinlikle hisse nin gitmesini istemiyor. Başka kurumdan sağlam alım geldiğinde ise mutlaka aşağıya basiyor. Sonuç olarak birinin sağlam alması gerek.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hürriyetteki artış doğru orantılı olarak buraya yansamalıdır zira birleşme eninde sonunda olacaksa 5 hürriyete 1 DGZTE vereceklerdi en son birleşme başvurusuna göre yani buda yaklaşık 4.5 TL.ye denk gelir.
Özkaynak ve kardaki artışı koyarsanız 6 dan aşağı olmaması gerek. Üstüne hürriyetini devam eden zararına ve haftalik trajlara bakarsak posta ve fanatik toplamı hürriyetini trajindan fazla. Kısa ve uzun borç yükümlülüğü olmaması ve gayrimenkul gelirleri , faiz gelirleri döviz stok miktarı bakımından da Hürriyet e tur bindirir. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb188e1df0.jpg
Hürriyet sebepsiz yükselirken bu tahta çakallara kaldı.
Temel tekniği gayet iyi kafasını yukarı kaldırınca spek 4 5 kademe üstüne yığıyor lotlari.anlaşılan yeteri kadar toplayamamis
Hergun ayni sey. Bugunde gitmesin diye 4 5 kademe ustune lotu yigdilar. Bu isin sonu iyi biticek. Minumum 6-7 arasi beklentisindeyim. Aynisini kutpo da yaptilar 2.80 den 9 gitmisti kagit 6 ayda. Spek ekibiyle calisiyor. Son kagitlarida dokunce vericek coskuyu. Zaten grupta son harekete gecen kagit en iyi gidecek kagit olur. 2004 7.85gordu bu kagit. Gerisini siz dusunun.
3 duvarından döndü hadi spek dansözlük yapma götüreceksin elin mahkum.aşağı basma numaralarını bırak vermem
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cca2d343a0.jpg
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garanti is yatirim calisiyor. bugun blok satislara devam. diger kurumlar 2 gun girip cikiyorlar amac ne cozemedim.
Beni dökmeden götürmeyecek gibi.94 den başlayarak 86 ya kadar düşüşte her kademeden 2500 lotaldim.Kağıt sığ olunca adam akşam tek tek sayıyor lotları.
haftaya bizim gunumuz. dgzte sira sende. tweterda herkes hedef fiyat vermeye baslamis.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4a0e465cce.jpg
spegin kendi lotlari al gülüm ver gülüm .3.30 spek aşağısı kurtarmıyor
Onu bunu bilmem. Havim ve kademeler guzel. Hareket varsa bereket te vardir. Sona yaklasiyoruz. :)
Yatırım fonları dandik hisse almazlar.Şu anda tebden sonra hisseyi en çok elinde bulunduran kurumsal yatırımcılar olmuştur.Fiyata bu gelişmeyi s.s.(Seve seve)yansıtacaklar.Ey spekülatör mızrak çuvala sığmıyor bırak önünü kesmeyide 4x lü fiyatlara gitsin.Bu kadar güzel bilançolu hisseyi zor tutarsın.Kurduğun barajın altında kalırsın.
(Yatırım tavsiyesi olamaz)
Elimdeki tüm hisseleri sattım en kötüsü % 10 bıraktı bana . 2.90 maliyetle bayağı yuklendik bu eşeğe.spek gitmesin diye yırtıyor bir yerini .su akar yolunu bulur ne kadar tutabile cen etek giymiş spek
Spek ecel teri döküyorsun.tutamıyorsun dimi etek giymiş bizdeki 25000 lota göz diktin ama sana tersten giydiriyorlar her gün
Grubun kâğıtlarından her gün biri gidiyor. Sıra sende artik nazlanma fulledik bak bugün yarin sıra sende
önce bunun gitmesi lazımdı zaten.ama tık yok
Cokmu reklam yaptik ky cogaldi hissede gitmemesi norma. Buyuk planlar var. Birde nerden geldigi belli olmayan 1.5mil lot cikti piyasaya. Neyse 9 da hareket etmezse beklemeye devam.
Bilanço ne zaman
9999999999999999999999999.8.2017 da heryil k.olmayan
Doholu aldilar diye aldilar acikcasi 30 a kadar hareket bekliyordum olmadi yarin 3.10 ustunde kalmaya devam ederse devam
çelha nın herzaman % 10-15 üzerinde fiyatta olurdu bu...şimdi çelha nerde bu nerde
Bilanço kaldı artık tek umut
Bu dgzte nin uzerine arsa falan varmi. Satabilecegi bir mal varligi. Yada insaat icin. Milpa yi arsa soylentisi nerelere tasidi. Hurriyeti de. Herangibi bir hisseyide
çelhada bilanço geldi...bizimki de yakındır
https://i.hizliresim.com/1goNX5.png
Uzak çekim.
https://i.hizliresim.com/7NLAjl.png
Yakın çekim.
(Dünya gazetesi hariç sanıyorum)
https://i.hizliresim.com/RPvQao.png
Kanal D binası bu şirkete ait olduğunu zannediyorum,her yıl kira geliri bu binadan olmalı.(yanılabilirim sizde araştırınız)
YTD
Tesekkur. Bu bina disinda. Kanald binasini satamayiz :( millet arsa satisi duyunca para etmeyen hisselere saldiriyor. Dgzte de kasada nakit yillik kar artisi hisse bazli ucuzluk ,0 borc. Kira geliri. Marka degeri. Ustune sektor liderligi oldugu halde hissemiz surunuyor. Min 6tl hisse 3.10 asamadi.
Bu kâğıtta bizden başka kimse yok sanirim.
Bizim lotlari tek tek günlük sayıyor malum spek. Bence yeteri kadar toplayamadı.ama bilanço ile güzel yerlere gidecek bence
Bizdeki lot bir bardak sudaki bir su damlasi gibi:) zaten param olsa kesin bu hisseyi yapardim. Su anda 7 den asagi olmazdi:)
Ozbal pazarlamacisini buraya almak gerek. Hangi ky gorsem ozbali var. Hepside 8 olacak erciyesle birlesse diyor. Saka gibi bizim yatirimcimiz.
Ülke insaninin sorunu degersiz ne varsa bize ne pazarlaniyorsa ona yonelmemiz. Buda hala yatirimcinin nekadar bilgisiz oldugunu gosteriyor. Hos programlar ortalamayi hesaplamasa onuda hesaplayamayan yatirimci kitlemiz var. Bilanco okumalarini iyi hisseyle kotu hisseyi ayirt etmemeleri sasirtmiyor beni.
Iyi bir yonu var hisse ucuz hala uygun fiyattan alima devam edebiliyorum. En kotu ihtimal 3000 -5000 fazla hissem olur yil sonu:)
Bilançoda bir hinlik yapmazlarsa iyi olacağını düşünüyorum