ben tahville flan ilgilenmediğim için yapmacıktan ooo.. süper veya kötü de diyemeyecem. evet tahvile göre oynayan büyük oyuncular var ama ilgi alanım dışında olduğu için yorum yapamıyorum..
Printable View
evet GARAN ı iyi tanırım. ama tek başına güvenip karar almam. başka sigortalarımda var. yaa bu oyun çok farklı bişey. ben iki tane borsacının aynı noktada buluşacağını zannetmiyorum. herkesin doğruları önemli ama neticeye göre doğrular önemli olmalı bahanesiz.iyi geceler..
hayırlı olsun.
kağıtları izliyomusunuz bilmiyorum ama oyun oynamaaçısndan ben iki örnek verecem..
krdmd.. kağıt 55 direncini geçti ve hemen aşağı saldı tekrar yukarı yapıp 58 dirence takıldı..
ıpeke.. kağıt 70 desteği kırdıktan sonra tekrar yukarı yaptı ama bu son çırpınıştı..
burdan ne anlıyoruz? desteği kıran kağıt tekrar bi yukarı, direnci geçen kağıt ise tekrar aşağı yaparak alım fırsatı veriyor.bu kurala çok dikkat etmek lazım..
hadi bakalım çalışın biraz ben uykuyu aldım. biraz spor yapalım:)
evet kağıt ta güzel hareket olmuş. arkada baya boşluk bırakmış. bu düzeltme gelebilir demektir.nereye kadar derseniz onu bilemem ama 104.40 baba desteği var burasının üzerinde sat al yapıp devam edeceksiniz. bu şekilde daha yukarılara gidebilirmi derseniz borsada olmaz diye bişey yok. ama 109.40 geçilmesi lazım. bol şanslar..