Spek emmi bi yurutmedin 6 lara endeks nerse sen nerde.....icbc 2.10 dan 2.75 e yurudu kisa zamanda sen yatiyon
Printable View
Spek emmi bi yurutmedin 6 lara endeks nerse sen nerde.....icbc 2.10 dan 2.75 e yurudu kisa zamanda sen yatiyon
arkadas gozaltı pazarı hissesimisin banka hissesimisin belli degil kurtuldum senden sendende adam olcakta millet te gorucek bi halt olmaz terane seni
Uzun süre 5.40 seviyelerinde kalır bu uyuz eşek
ben bu kadar uyuz eşşek görmedim...
hic bulasmayın ben zar zor dun 5.63 ten sattım geri bundan adam olmaz borsa 95 000 ken 5.78 gordu borsa 97200 oldu bu 5.43 ...borsa yukseldikce geriliyor...borsanın yuz karası tuvalet pecetesi banka kagıdı bunun borsadan atılması lazım kaybettirmekten baska soymaktan baska isi yok
borsa 100 000 i gecebilir bu 5 liraya duser 2 gundur gordugunuz gibi borsa 1500 puan yukseldi bu 5.43 e dustu uzak durulmalı borsa yukseldikce dusen hisse borsa dusunce ne hale gelir siz hesap edin paranızı kaptırmayın bu soyguncu banka hissesine
daha 2 ay once 93000 endekste 6.40 goren hisse bugun 97300 endkste 5.43 lira ele veriyor kucaga bırakıyor surekli bu endekste 7 liraya yakın olmalıydı soygunculara birdaha kanmam zor kutuldum birdaha yanından gecmem bu hissenin
alıs kademelerini doldurduguna bakmayın alıcı gelse silip silip ele veriyor biri 500 lot alsa anında asagılara veriyor gecen cuma 5.78 den beri aynı seyi yapa yapa buraya indi hemde borsa rekora kosarken...butun numaralarını yazdık bu adi kagıdın hadi eyvellah