Yazmak isteyen yok galiba. Neyse, ayağınız uğurlu gelir umarım.
Printable View
Yazmak isteyen yok galiba. Neyse, ayağınız uğurlu gelir umarım.
kimsenin tadı tuzu kalmadı. bütün dandik hisseler aldı başını gitti, bizimkisi hâlâ sürünüyor.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazılacak birşeyler kalmadı herhalde sayın karaşın, muco keyfi ve kahyasını bekliyoruz.sadece burada değil holding ve yayın da aynı şekilde anlık izlemeyi ve yorumlamayı bırakma zamanı.tahtalar da her türlü fırıldak dönüyor hata yaptırmak için tüm çakallık lar mevcut.cok sabır ettik ama bu dönem sinir harbi ve sabrın sınırlarını zorlama dönemi olduğu ve olacağı kesin.onun için anlık günlük haftalık fiyat hareketlerine aldanmadan sonucu görmeye odaklandık.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel olacak.
Sizce Muco ihlasın elindeki diğer ihlgm hisselerini tahtadan vermeyecek mi? Bu kalan hisseleri İhlasholding bünyesinde tutup, iştirak şirketi olarak mi tutacak?
Kısa dönemli hareketler için bu önemli
Yabancı payı sene başından bu yana anormal artmış.
İhlasın zirvesine gitmeyen tek sağlam(en azından şimdilik risksiz) kağıdı.
Bedelli ile durumu düzeltmiş gibi...
Mali Tablo
Özkaynaklar 2019/9 552 Mio
2018/12 111 Mio
Ödenmiş Sermaye 2019/9 665,5 Mio
2018/12 140 Mio
Net Kâr 2019/9 27,3 Mio
2018/12 -2 Mio
Satış Gelirleri 2019/9 91.421.955 2018/12 17.859.678
TOPLAM VARLIKLAR 2019/9 1.319.327.189 2018/12 252.536.760
NOT: Normalde hep takibimde oldukları halde İhlasın hiçbir kağıdını sevmem çünkü sömürü zihniyeti var. YTD.
imzalar atıldı diyor
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/b...amasi-41392333
Kanal istanbul bos muhabbetiyle sirket ky uzerinden iyi para kaldirdi ve kaldirmaya devam ediyor. Ben anladim artik sizler de anlayin borsadaki vurguncularin fikrini: sirket super kar aciklasa da biraz artirir sonra asagi basar, patron ne zaman mali toplarsa o zaman goturur. 2 senedir takip ederim ihglm yi hala kanal istanbul:) , sessiz olun izleyin hisseyi, derin devlet tarafindan korunan 1.60'lik patron ne yapacak. Ytd
Artik kaybedecek birseyim kalmadı.Bir canım var oda Allaha,dediğim noktada aşağı asla olmaz.Ama bugün ama iki yıl..ytd.Beklentim olmasa burada ne isim var..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.