Yeni virüsün adı kod 1929 mu
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni virüsün adı kod 1929 mu
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komşularda, özellikle iranda virus yayılırken bizde de ortaya çıkması an meselesi, sağlık bakanı da önceki gün birkaç güne bize de gelebilir diyerek bunun yolunu yaptı. Cuma piyasalar kapandıktan sonra ilk vakaların haberi düşebilir, akıllı bir virüs olduğundan cuma akşamını bekler :)
O kadar beklemezse de açıklandığında yine borsada bir satış dalgası yeriz, özellikle turizm hisseleri etkilenir.
Yeterince bela yok ya başımızda o nedenle yazdım bunu da aklımızda tutalım.
Piyasalar süper dalgalı, alsat işleri için çok uygun. Dün dow yemiş kafaya tersköşe yaptı herkesi bugün bizde de çarparlar.
Herkese iyi kazançlar.
Sayın Pilavlı ya katılıyorum. ama 25 bin puan iki günde mal satan adam bu haberi seans içi kullanır. Gürcü ve Azeri kapıları açık, kuyruk rizeye kadar devam ediyor, her gün 2 tır malım gidiyor, azerbaycan'a, türkmen tırlarıda irandan gidemiyor, hopaya yöneliyor. oradan bir haber gelirse kötü, gürcü ve azeri kapılarının kapanması bize çok zarar verir, umarım böyle sacma bir iş yapılmaz. irana uçak kalkmaması önemli değil. onun etkisinin 3000 çarpan katı bu kapıdaki ticarette var. yinede iran virüsü ilginç oldu, halk yerine burjuva denilen kesim virüsü kaptı. 23 vekil ciddi bir rakam, parlemento düşecek kadar ciddi.
Şahna, galatasarayın falcao için güzel videolar vardı, onlardan birinde falcao için gizli santrafor deniyordu, maclara çıkmadığı için gizli. Bu bizim virüsde gizli olandan, evet 1929 gizli bir virüs. Cafede vob topiği gibi dedikodu yerine biraz tarih, biraz çoğrafya gidiyoruz işde, önümüzde bunları tamamlayacak felsefe ve psikoloji alanlarına gireceğiz. amaç dedikodudan uzak kalmak.
111 bin diyoruz, endeks 110,959 açıyor, mutlak saadet yok. diken üstünde değilde kazık üstünde durmak gibi bir şey bu.
Pegasus dün konsolide kar açıkladı 1,3 milyar tl, eski para ile 1 katrilyon. 54 lira ile %2 eksi gördü, param yok olsaydı alırmıydın, valla az az alırdım. adamın dün defter değeri 1,20, bugün 1,06 oldu.