acemi spekler. forumda sikayet ederiz yaziliyor adam tabana mal koyuyor sinirinden 😂 kesin vedattir o. kizdin mi spek ? hadi bir taban daha koy sabaha. cok korktuk.
acemi spekler. forumda sikayet ederiz yaziliyor adam tabana mal koyuyor sinirinden 😂 kesin vedattir o. kizdin mi spek ? hadi bir taban daha koy sabaha. cok korktuk.
Hyundai kardes fonu burada inceleyebilirsin.
http://turkiyevarlikfonu.com.tr/
Ekteki yasada haklisin korona sonrasi batik duruma dusen firmalara devlet ortak olabilir. Bizim hisseler dava sonucunu bekliyor, zaten devlete gececek her hangi bir nakit cikisina gerek yok. Fonun amaci bu sirketleri portfoye katip uluslararasi fonlardan borclanmak. Ya da fona ortak edip nakit ve sermaye girisi saglamak. Su an merkez bankasinda 90 milyar dolar var, 170 milyar dolar ozel sektorun borcu var sene sonuna kadar odemesi gereken. Dun Imf rapor yayinladi ulke risklerini gostermisler. En riskli ulkelerden birisi de maalesef Turkiye. Doviz girdisi lazim borclari cevirebilmesi icin. Bu sirketler fon icin bicilmez kaftan. Devlet geregini yapacaktir.
Royalin Varlık Fonuna geçmesini en çok ben isterim çünkü ciddi lotum var. Keşke olsa, ben ihtimal vermiyorum. Haziranda ki ilk bilanço da herşey belli olur. 45 gün daha sabredeceğiz.
Uzun zamandır bu kağıtta bekleyen Royalzedelerdenim😢forumda yazılanları da yaklaşık 1 senedir takip ediyorum 2 gündür sisteme giremediğim ve yazılanları okuyamadığım için mecburen üye oldum olmuşken de yazayım dedim .İnşallah tüm bekleyenler için mutlu son olur 👍