uzatıp, uzatıp, çekerek vermeden gittiler:) artık yarınki mb faiz kararı sonrası ya fren diye gaz"a basarız, yada gaz diye fren"e.. yada bu adamlar nereye bakıyor gibi, saat 16.00 ya kadar ağzımızı açarız:)
Printable View
uzatıp, uzatıp, çekerek vermeden gittiler:) artık yarınki mb faiz kararı sonrası ya fren diye gaz"a basarız, yada gaz diye fren"e.. yada bu adamlar nereye bakıyor gibi, saat 16.00 ya kadar ağzımızı açarız:)
orasını burasını okuyorumda, hala daha nereye kadar satarlar, nereden çıkayım gibi sızlanmalar var. bizde burda tabeladaki yükselenleri görünce herkesin işi kaymak sanıyoruz.. valla ben öyle sanıyordum. borsa nerelerden nerelere geldi çünkü. ufak tefek çizikler sorun olmaz diyordum adamlar ağlıyor.. siz çıkarda borsa yatırım der adama kazancı gördüğü yerde satmasına engel olursanız ağlar tabii. takip ettiğim bir kağıt vardı dün yukarı fişekliyordu baktım bugün yerlerde sürünüyor.. halbuki o kadar hisse var koy cebine kazancı varsa becerin yenisinde şansını ara.. ama şansına güvenerek değil. şans bir yere kadar. ondan sonra kaderinle baş başa kalırsın. bu şekilde sabancının oğluda olsan bu oyuna para yetiştiremezsin. bak yine aynı yere geldim:) ama ne yapayım yatırımdır diyene muhalifim, teknik fasa fiso diyene muhalifim. okuyup okuyup yazıyorum burdan kim duyacaksa:)
Yaz yaz benim gibi ehtiyar bunaklar okuyordur. Sankim tanıdık gibi geliyor tarzın catalkaram çingenem eşkiyam.
xu100 endeksi yazmak yerine takip eden olabilir diye xu030 yazmayı uygun gördüm. ciddiye almak şart değil akşamları zaman ölsün vakit geçsin diye ölçüp biçer eğlenirsiniz. emekliler zaten oyuncak ettiler borsayı ortama uyalım dedim... gününde emekli olanlara sözüm yok. ben malulen emekli olanları kasdettim:)
kitap, artı açılırsa direnç takip edilip buna göre pozisyon alınır diyor
xu030 endeks dirençler
134.529
134.877
sabah, sabah, çok sert aldılar bana göre boş değil. ama mb faiz kararı öncesi aldıklarından satarak alıcıları korkutmak isteyebilirler. yani otobüss bekleyerek oynanacak bir oyun değil. bende bekliyorum bazen ama yerim gölge olacak:)