Printable View
O bir fenomen... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Tbey35 Web olmadığ zaman burası çok sesiz ve ıssız oluyor Tsklr ustadim lakin bu aralar ciddi moralim bozuk. Parayla pulla alakasi yok Hanimla aramiz kotu Sanirim beni kapiya koyacak az kaldi 🤨🤨🤨 Alıntı: Originally Posted by jmk99 O bir fenomen... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Tevehcuhunuz hocam Beni siz yarattiniz
Tüpraş ay sonu hedefi 185 TL Ytd
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Tüpraş ay sonu hedefi 185 TL Ytd Yani diyorsun abi cak bir 500k Oylemi
Alıntı: Originally Posted by Webster Tsklr ustadim lakin bu aralar ciddi moralim bozuk. Parayla pulla alakasi yok Hanimla aramiz kotu Sanirim beni kapiya koyacak az kaldi Ciddi birşey değildir, umarım, aes'emi kızdı.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ciddi birşey değildir, umarım, aes'emi kızdı. Yok ustadim aesin kizilacak neyi varki masallahi var simdilik Petrol artmasada dolarin artmasi sebebiyle iyi arti getiriyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok ustadim aesin kizilacak neyi varki masallahi var simdilik Petrol artmasada dolarin artmasi sebebiyle iyi arti getiriyor Yarın faiz indiriminden vazgeçtim pas geçsin yeter. Kötü bir sürpriz ile karşılaşmak istemiyoruz. Yoksa yabancı fonlar yerlerde sürünür.
Alıntı: Originally Posted by Tbey35 Yarın faiz indiriminden vazgeçtim pas geçsin yeter. Kötü bir sürpriz ile karşılaşmak istemiyoruz. Yoksa yabancı fonlar yerlerde sürünür. Ustad asil faiz indirilirse yabanci fonlar canlanmazmi dolar bazli oldugu icin