aynı Anadolu yatırım glyho için nötr vermiş. :))) ordan anlayın adamların elinde mal olduğunda dandik kağıda bile negatif kalamadığını ahhh ahhh el vicdan
Printable View
aynı Anadolu yatırım glyho için nötr vermiş. :))) ordan anlayın adamların elinde mal olduğunda dandik kağıda bile negatif kalamadığını ahhh ahhh el vicdan
vayy be bildiğin kamera sakası bu ya :)))) bir beni cimdiklesin
İyi ki kâr etmiş.. etmese ne olacaktı halimiz
Ah be tarman dede nasıl bir kurtsun varya sibiryada bile yok senin turunden % 50 kar yap bide dus hadi desenki zaten cok primliydi oda yok 5 dakkada 100 bin lot al sat hesaplarda ayarlama çekiliyor belli ama böyle hinlik en ktipyoz kağıtta görmedim be buyuk senaryo tebrik ederim
tarıman ın olduğu yerde ot mu biter, ********in kime faydası olmuş kan icici soysuz.
Borsa boyle bişey işte akenerjı sermayesi kadar zarar yazmış bugun %1 artıda
onu bunu bilmem hin cin ne olursa olsun o fincan dan kahve içilecekkkk o kaaaa yahu bakıyorum ekrana gözüme inanamıyorum günlük yaptığı işlemi 20 dakkada yapıyor,(yani hadi deki biri satıyor ama demekki biride alıyor) ustune bide % 2 düşüyor ama kar % 50 artmış euronews da NOCOMMENT diye 1 dakikalık program var ona benzedi bu iş iyice :)))