http://i.hizliresim.com/O0d13n.jpg
Roma Imparatorlugunda tecavuzculer icin uygulanan ceza.
Printable View
http://i.hizliresim.com/O0d13n.jpg
Roma Imparatorlugunda tecavuzculer icin uygulanan ceza.
General Votel'in dünkü açıklamalarına karşı hodri meydan...:cool:Alıntı:
Suriye'nin kuzeyindeki Mare ve Minaz bölgesinde YPG ile ÖSO arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.Türk topçuları da ÖSO'ya destek oluyor.
Devlet Bahçeli†@dbdevletbahceli
Derler ki, tazının topal olduğu tavşanın kulağına gidince tavşanı gülme almış. Bu tazının meselesidir. Bozkurt ise alayının ensesindedir.
Himmmmmm....Alıntı:
Cem Küçük†@cemkucuk55
5- TSK'da sadece FETÖ'cüler darbeci değildir.TSK'da binlerce Talat Aydemir vardır. Bunların hepsi tutuklanacak.
Alıntı:
inancin sebebiyle, aslinda bildigin halde gercegi gormek istemiyorsun.
MOKŞA'ya ulaşmış biri olarak inancımla alakası yok yazdıklarımın...:)Alıntı:
Bizim dostumuzun idaresinde dili bir, inancı bir, özü bir kardeşlerimiz vardır. Onlara sahip çıkmaya hazır olmalıyız. Hazır olmak yalnız o günü susup beklemek değildir. Hazırlanmak lazımdır. Milletler buna nasıl hazırlanır? Manevi köprüleri sağlam tutarak. Dil bir köprüdür... İnanç bir köprüdür... Tarih bir köprüdür... Köklerimize inmeli ve olayların böldüğü tarihimiz içinde bütünleşmeliyiz. Onların bize yaklaşmasını beklememeliyiz. Bizim onlara yaklaşmamız gerekir.â€
29 Ekim 1933, Çankaya Köşkü, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Merkezi Tebriz olan federatif bir yapı ulusal çıkarlarımıza en uygun seçenektir ... Kim neyi nasıl yönetirse yönetsin ...Bizim derdimiz, rahmetli Atatürk'ün vasiyetini yerine getirmek...
Alıntı:
Ahmet Çığşar†@ahmetcigsar
Instagram'da bir hesap DM gönderdi. Hesabı inceledim Umman'dan çok güzel fotoğraflar çekmiş. 10 dk kadar sohbet ettik, verdiği cevaplardan +
Alıntı:
Yaşının küçük olduğunu tahmin ettim. Yaşını sordum 10 dedi üstelik kız çocuğu o kadar temiz ve saf ki bana çektiği diğer fotoları gönderiyo+
Alıntı:
Ailesine ulaşmam gerektiğini hissettim, minik bir yalanla babasını tanıdığımı ve mail adresimi verip buraya babasının ulaşmasını söyledim+
Alıntı:
1 sa
Dün oluyordu bu olay bugün sabah babası mail atmış şaşkınlıkla. Bende uyardım çocuğu için tehlikeli olabilir dikkat edin falan dedim +
Istihbarat calismasi. Adami sazan gibi tuzaga dusururler...Alıntı:
Babasının cevabı "Türkiye'den olduğunuz için size güvenmiş yoksa yazmaz herkese, herkese cevap da vermez, fotoğraf dersleri alıyor" dedi +