Marj bak 12.66 nerele re gel
Printable View
Marj bak 12.66 nerele re gel
Bende bugün çocuklarla alış verişe çıktım.Avm de baktım derimod var.Gezdik.Mallar kaliteli.Fiyatlar bana göre pahalı geldi.Ama begendigim montu nasip olursa alacagım.
Bu kadar da oyun olmaz.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
[emoji1] hocam kırdırırmı kırdırır 15.70 i
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 lirada iken 12 den mal aldiracagim demistim ona...
aldi..
simdi ise rakama zam geldi..
kahramanbeye ozel 16 dan mal almak zorunda birakacagim onu...:)!
dedigim gibi traderlerin kaca aldigi degil kaca sattigi onemli .. traderler 17 den de alir 20 den de...:)
İnşallah hocam ALLAH razı olsun
Is bana kalsa ....:)
Asuzu direkt 100
Derimod 50...
elimi öpene oda... yoksa 1 lot bile yok...!:)
beni degil parayi takip etmelisiniz..!
Koskoca sabanci holding : Ayakkabi zincir magaxalari markalar satin alaxagim diyorsa bu sektorde ışik ve para gordukleri icindir.. sabancinin bir suru yatirim danismani var oxforud mezunu ultra ust duzey ekonomistler harvird mezunu abiler... Paranin kokusunu 2500 km uzaktan alabilecek kadar hassas burun sahibi okumus cocuklar bunlar..
bunlarki ayakkabi zincir marka satin alacagiz diyorlarsa para oradadir..
şimdi buyuk ustad Alpayin "sen ask nedir bilmezsin"
hic kırmizi ayakkabi almadin ki sarkisi aklima geldi...
nerede kalmistik?...
neyse
bugun yazdigim 12 den sonraki 2-3 yazi blogumda yayimladigim yazilardan ve bu gozlemlere gore piyasa yogunlasmasi ayakkabi sektorunde bazi sirketleri otomotiv kadar degerli yapiyor..!
Sabirli olan kazansin...:)!
10.80 den sattığım malı 11.90 dan yerine koydum. Günün zararı. Demek ki hiç kıpırdamamak lazımmış :)
Naptın,dün nereye gittin dedim arkadaşa demez mi hava bozuktu ben de avm ye takildim falan..çok hoşuma gitti iki tane derimod ayakkabi aldim dedi..beni bi gulme tuttu..niye güluyorsun deyince; hiç ortagimda derimoda ayiptir soylemesi bilseydim alacagini ortak indirimi yaptirirdik vs dedim gulüstuk..cok surmedi yesillendi ortalik...derimodda gunluk hayatla borsa eşgudum halindeydi bugün benim icin..umarim devam eder o muhtesem vitrin ve urunlerin hakkı gercek degerine ulasir ne diyeyim..
[QUOTE=a_ozdemir34;1596838]10.80 den sattığım malı 11.90 dan yerine koydum. Günün zararı. Demek ki hiç kıpırdamamak lazımmış :)[/QUOTE yazıyı okuyunca nokta atısını bir ben yapmamısım yani benim 10.82 satıs 11.90 seans durdurmadan sonraki alıs.200 lotum gitti
Benim için fiyat önemli değil iztar 1.80 den 2.80 _ glyho 3 TL den 4.90 hala elimde _derimod 7.80 den aldım 7.80 verdim .9.20 den aldım .al satla 5 TL maliyet hala duruyor.cmbton 42 TL den 52 TL - safkar 1.96 dan 3.10 a asuzu 11 TL 13 TL ye daha bunlar nazar boncuğu .Benim için fiyat önemli değil ben trend yolcusu .Derim benim için bitmedi ...12.70 den aliciyim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trader adam %80 hareket için satar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok buyuk isi bilen traderler var derimodda... film izlemekten daha keyifli... bakalim hangi trader digerlerini alt edecek...:)!
valla yapabilene helal olsun ama gordugum kadariyla traderler derimodda cok tokat yediler.. tokat manyagi yaptilar adamlari cogu %100 zararda hisse %60 yukarda olmasina ragmen... Resmen sanat isliyorlar...
Bu tokat yiyen traderler kızip 16 ya 17 ye surerlerse hic şasirmam...
ben bu isleri bilmedgim icin simdilik nacizane %60 kar ile oturuyom ve muthis zevkli bir kapismaca var...
Kızgın tokat yiyen traderlerin artik galip gelmeleri icin 17 lere vurdurmalarini bekliyorum..!:)
9'lardayken sırf yüksek lisansı bedavaya getirmek için alıp kısa vadede alıp satmak için girmiştim hatta ödeme günü de geldi çattı ama kemerleri bağlasak daha iyi olacak galiba :)
Yatırım tavsiyesi değildir
Bilanço 1.3, geleceğe dair önemli kararlar mart ve genel kurul toplantı nisan
sonrası temmuz tahvil ödemesi,,,,,,,,,,,
hepside kısa zaman içinde,,,
borcu borçla ödeme devri kapatmasını,,, kazancın faize gidişi engellenir,,,,, yüksek getirili firma özelliğine kavuşur,,,,
günümüzde aranan özellik bunlardır,,,
faiz kötü bir şey,,,,
ytd değildir,,,,
1318 destekli kapanırsa,,,,,,,,,,,,, vitesi geri takmaz ise 20 yıllık dirençleri gündemde,,,
Gbpusd 1,40 kırdı,,,, üzeri roket demiştim. 1,42 oldu.. Eurusd 1,24 süper kazanç
Altın ve gümüş de roketlenebilir.
Hissede yabancı oranı sıfır.Şöyle birileri bir haberle beraber (yabancı veya bıyıklı farketmez) 100-150 bin lot alsa hisse nerelere gider.Tam götürmelik hisse.Her şeye gebe.
Böyle ortamda 1540 - 1580 bantlarını düşünmeden roketlese,,,,,
hisse 91 yılında 16000 den halka açılıyor....
3,82 USD CİVARI,,,,,DEGERLER YAKLAŞIKTIR. 17 YILDIR AYNI YERDE BİLE DEĞİL:))))
YTD DEĞİLDİR.
Dgate 1 yılda 4 katı, 4 yılda 32 katı,,,
değerler makas çok büyük,,,,
https://m.sabah.com.tr/teknoloji/201...-e-vone-akilli
Giyilebilir teknoloji hızlı şekilde büyümeye devam ediyor. Fransız bir şirket olan E-vone, yetişkinler, işçiler ve sehayat edenler için akıllı ayakkabısını duyurdu.
Kapanır makaslar gelecegimiz dgateimsi :) :)
Heyecansiz gibi bugun trader kardeslerim... bir 13.200 uzerine atsalarda az heyecanlansak..:)?!
Hocam sizi kırmazlar siz isteyin yeterki
dün eksiden giriş oldu. şimdi artıdan giriş olursa kopuk uçurtma tavana gider.
Ne hisseler nerelere gitti ..
orta ve uzun vadede parekende ayakkabi deri bir otomotiv sektoru kadar degerli... insallah yillarin acisini cikartir..
traderler al sat yapsalarda hisselerin degerine ulasmasinda buyuk katki yaparlar... Traderci kardesler ederine degerine yaklastirirlar umarim..
Bugün acilis islemlerinden sonra güc kaybi yasadigini gözlemliyorum tribünden 😬 Sayin acemsah dan bugünlük fikir bazinda ayriliyorum ve dünün yüksegi üstüne cikamaz savindayim.umarim yanilirim
Ne oynak bir kağıt bu
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Oynaması lazım yoksa flama nasıl çizilecek
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
b hissesi oynar
Bir stanfordlu olarak her ne kadar sayin acemsah dün harward ve oxford dan örnek verip stanfordun esamesi gecmesede 😬 Cizgilerimiz ekonomideki canliligini halihazirda koruyor sanki.dünün altinda olmamak üzere kapanisi kafi görecegim ama sayin acemsahin zikrettigi rakamlar bugünlük rafa kalkmis görünmekte
Biz universiteyi okuyamadik... bilmeyiz oyle universite isimlerini o sebeple kusura kalmayin .. Stanfordlu kardes..
biz okumamis alaylı bir kisi olarak piyasa yogunlasmasinin ayakkabiyi otomotiv kadar degerli gordugumuz fikrine katıliyor musunuz?