Attılar yazık
Printable View
Attılar yazık
Ersunla 6 maç tek galibiyet oda giresun maci
Basket acımı azaltıyor dindiremiyor.
Böyle rezillik olmaz.Söylenecek çok şey varda...:vk:
Ali KOÇ hayalimdeki başkan hayallerimi yıktı
Önümüzdeki 2 maç çok önemli 6 puan almalıyız.
Sahiden Başkan niye değişti ki.
Çok pişmanım sonuna kadarda destekledik.ama şu halimize bak ali koç bizim şanlı tarihimizi rezil rüsva etti. Yeter artık bırak git senden hiçbirşey olmaz futboldan başkanlıktan hiçbirşeyden anlamıyorsun....
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjk ve 6S en az bizim kadar borç içindeyken şuanki tabloda içinde olduğumuz durum kabul edilemez kimse hikaye yazmasın!!!!!!Adam olan anlar edepliyse susar...
Hadi sen git comoli ile büyük Fenerbahce rüyası kur , Volkan’a suna buna laf edeceğine git Alı Koc’a milyon Euro alan bu Comoli ne yapıyor sen nasıl başkansın o adamı hala bu kulüpten tutabiliyorsun de , sen boyle mi vizyon getirdin benim takımına de de bizde seni Fenerbahçeli sanalım .. Amaaaaaa tek bir gerçek var senin gibi Fenerbahçeli olduğunu sananlardan kurtulduğumuz gün bu takım düze çıkacak .. Hadi sezon sonuna kadar gelmeyecekmişsin yavaş yavas sağdan kaybol .. Seni gidi Fenerbahçeliyim diye gezinip Fenerbahçe’ye en büyük dusmanlik yapan insanlar grubu üyesi .. (Burayı kibarca yazdım sen doğrusunu anlarsın )
Sizde gercekten bazı şeyler eksik...
Adam kulübü enkaz haline getirirken alkıştan elleriniz patlıyordu...
Ali koç başarısız ama daha iyisi yok bunu bile görmek istemiyorsunuz...
Cocu kötüydü ama ersundan kötü bir hoca değildi, ersun cocunun ne futbol bilgisinin ne de kariyerinin yanından geçemez bunu bile kavrama kapasiteniz yok...
Yanıldıkça, battıkça ali koca suc bul, hakeme suç bul, ona camur at buna çamur at....
BU ENKAZİN SEBEBİ AZİZ YILDIRIM dır, evlatları aykuttur, volkandır,topaldır ve bunların şakşakçılarıdır...
KABULLENİN, TÖVBE EDİP BUNLARA SÖVÜN...
Futbol cahili tam köstekciler...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senden öğrenecek birsey yok seer , diğer başlıkta yazdığın gibi sezon sonu lifden düşmezsek o zaman geri gelirsin hadi simdi git artık .. Senin Fenerbahceliligin yazdığın bu cümlenden belli zaten .. Benim gözümde bir Galatasaraylıdan farklı değilsin sen .. Hadi simdi sen Comoli, Slimani , Frey ile vizyonu yakalamaya çalış ..
Moses i almışız
yarın bir galibiyet güzel günlerin habercisi olacaktır.
biz yener ankaragücüde yenilirse 14 üncü kadar çıkarız nelere bakar hale getirdiler bizi
daha mac kadrosu belli degil.
umarim icerde kavga dovus bisiler olmuyordur.
Totem ici ankaragücü maçını izliyorum
Ankaragücü yenilirse biz yeneceğiz.
Ankaragücü onde
Kenan özer atılır
Cafede reha gaya denen mirik totemimi sakatladı. Fener gol atmış
reha gaya sopa istiyor
Tůh totemden vazgeçtim maçı açtım gölü yedik
Muhtemelen Kırmızı kartlar geliyor ikinci yarı,inşallah sakin kalır onlardan birisini attırırız...Skirtel olmadan defans hiç güven vermiyor
Yazık ya bu defanstaki roman a kaç senedir mecbur bırakılıyoruz.adamın şeyinde değil.ya benzia ya ayew bunlarda karşıki takıma çalışıyorlar resmen...
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Penaltı bu ******** hakem gözünde ne var
Vara gitseydin bunuda vermezdin
Kos vara koş
Yemedi verdi
Oteki bundan ala penalti idi
Olacak is degil mehmet
O frikiği at bunu kacır
Ben toteme dönerim
Gooollllll