2aydır yazan yok bizde gittik dardanel aldık :bravo: ton ton ton yarın tavana kon
Printable View
2aydır yazan yok bizde gittik dardanel aldık :bravo: ton ton ton yarın tavana kon
Verdi dairesine sundugu tabloda 39.849.116 tl kar.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1057302
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...82b6dd9b7e4177
Net Dönem Karı veya Zararı : (2022 6 aylık ) 33.579.670 - (2021 yıllık ) -22.602.702
Dardanel unutulmuş gitmiş. Yazan yok bakan yok. Son 2 aylık takas değişimi dikkat çekici..
İzleyelim bakalım ne olacak..
Haftalık BİST kapanış 4.216.
Dardanel haftalık kapanış 4,91.
Not olarak yazalım buraya.
2022/9 aylık kar: 35.869.451
Satışlar yükseliyor. Esas faaliyet karı iyi. Borçları ödeme, finansal giderler nedeniyle net kar düşük. Üçüncü çeyrek bilançosunda beklenen bir sonuç. F/ K bu sonuçlara göre 407 oldu. Pd/dd 3,20 oldu.
Üç ay bekleyenler için yıl sonu bilançosu bakalım nasıl gelecek…
Çok sabır gerektireceği belli…
Yatırımcılar eskiden bir hisse alınca en az 1 yıl beklerdi.
Şimdi 3 ay bekleyebilen az kişi var.
Bu haftanın kapanış rakamı olarak 4,74 ü not edelim.. hisse fiyatını hiç yükseltmeden citi nin bu kadar lot toplayabilmesi takdire şayan. Sakince orta uzun vade olarak izlemeye devam edelim…
Oltaya balık mi yoksa ky mi gelmiyor bı turlu 5 i deviremedik.ytd
Yakinda gelirler...
2021 bilanço:-22.602.702
2022 bilanço: 75.175.761
Şirketimiz , NATO Tedarik Ajansı NSPA tarafından düzenlenen Rasyon Paket ihalesinde Teknik ve Ticari şartları karşılayarak 3+2 yıl süresince NATO'nun onaylı tedarikçisi olma hakkı kazanmıştır.Konu ile ilgili sözleşme süreci başlamıştır. "
10 tl hedef ile kagida 6 tl civarindan giris yaptim bakalim.
Dardanel zarar etmiş!
Dardanel (DARDL) 2023 2. Çeyrek Bilançosu! Net Zarar 133,8 Milyon TL
https://parafesor.net/dardanel-dardl...1338-milyon-tl
Eski firmalardan, zor tahtalardan. Abartmadan, göz ucuyla bakılacaklardan.
Esen kalın.
Gecen hafta 5 kusurlerden topa girdim. Bakalim mahcup olmayiz ins. Orta uzun vade tasiyacagim.
Ytd
iskontolu geldi yerimi aldım. YTD
tarihe not: 4,98 TL
Dardanel, bir dış ticaret şirketi kurulmasına karar verdi
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Şirketimizin 05.01.2024 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında;
Şirketimizin kısa sürede hızla artırmayı hedef aldığı ihracatına odaklanmak ve bu hedef doğrultusunda faaliyetlerde bulunmak üzere hisselerinin %100'ü şirketimize ait 1.000.000 TL kuruluş sermayeli Dardanel Dış Ticaret A.Ş. unvanı ile bir şirket kurulmasına,
Kuruluşunu müteakip mevcut ihracat organizasyonumuzun bu şirkete aktarılmasına,
Karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1233...ldirim/1233370
Dardanel, MSB'nin düzenlediği konserve ve hazır yemek ihalesinde toplam bedeli 513,7 milyon TL tutarlı ihale kazandı
Şirket bugün bono çıkartarak 175 milyon tl borçlandı.....
geçmiş döneme ait 184 milyon tl borç ödedi....
sadece Milli Savunma Bakanlığından aldığı ihale geçen yılın 9 aylık satışının %15 i kadar. yıllık satışının ise tahminene %10 u kadar...
Nato sertifikası aldı oradanda yeni ihaleler alabilir...
ayrıca ramazana giriyoruz
bunun dşında çok çeşitli yatırımları var devame den ve planlanan. orta ve uzun vadede hala potansiyel taşıdıüını düşünüyoum
ne mal bırakması? Bilanço geldiğinde 2023 hedefi tutarsa görün siz şenliği... Enflasyon muhasebesinden pozitif çıkabilir.
nasıl bir tufaya şirkete düştük arkadaş ..endex 10 bin olsa tepki vermeyecek..
bu sene balık sektörü pek bereketli geçmiyor. Balık boyları belli bir oranı geçmediği için balık rekoltesi çok az...
buda Dardanel ürünlerine ilgiyi artıracaktır
msb ihalesinin getirisinide ilk 2 çeyrekte göreceğiz diye düşünüyorum
az buz değil 500-600 milyon tl civarı bir paradan bahsediyoruz
dardanelin yılsonu bilançosu hala açıklanmadı.
en son 20 mayıs tarihine kadar süre vermiştiler. Onunla birlikte şirket için potansiyelinin başlayacağı yeni bir dönem gelecektir diye düşünüyorum...
yıl sonu bilançosuna göre zaten düşen hisse fiyatı ile birlite hissenin artma potansiyelide yükselecektir diye düşünüyorum
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin BildirimA+ A-
Özet Bilgi
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Genel Kurul Sonucu Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
10.11.2023
İlgili İşlem
Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
1.200.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
5.000.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2027
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
8
SPK Başvuru Tarihi
23.11.2023
SPK Başvuru Sonucu
ONAY
SPK Onay Tarihi
08.12.2023
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
29.04.2024
Genel Kurul‘da Kayıtlı Sermaye Tavanı Konusu Görüşüldü mü? Kabul edildi mi?
Kabul edildi
Ek Açıklamalar
Şirketimizin Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Genel Kurul gündem maddesi, Genel Kurulda görüşülüp kabul edilmiştir.
Kamuoyumuza saygı ile duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
neden taban çekti bilen var mı?
vuk'a göre gelir tablosundan kaynaklı olabilir.
https://twitter.com/kafeborsakafe/st...25854115516591
NATO Tedarik Ajansı NSPA ile şirketimiz arasında imzalanmış bulunan sözleşme kapsamında ilk sipariş alınmıştır.