ben yazimda boyle bir kiyaslama yapmiyorum.sizin anlatmak istediginiz nedir?muhabbet uzamasin.
Printable View
"Çünkü milletseçecek atanmayacaklar" ne demek?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçilmişler atanmışlardan iyidir demek değil mi?
Bu soru da cevap bekliyor...
gorusinuzu detayli yazin.suan nasil ve nasil olacak.siz ikisi arasinda ne fark goruyorsunuz?
ben de daha sonra ne denek istedigimi yazarim.
Sorularım gayet basit ve açık. Cevap vermekten korkmayın.
1) Sizi seçilmişlerin mi atanmışların mi yönetmesini istersiniz?
2) Son seçimde oy verdiğiniz partinin istanbul 5. ya da 6. ya da 3. Mv. sıra adayını biliyor musunuz? İstanbul'da yaşadığınızı söylediniz diye İstanbulu sordum.
"Dünya 5'ten büyüktür" söz inanır mısınız? Bu söz ne anlama gelir?
siz hangi okul mezunusunuz? ben itu de okudum ve suan da yanlis bir yola sapmak uzeresiniz.ben bu sekilde sizinle muahttap olamam.soru sordunuz ben de cevabini vereyim ondan sonra ne yazacaksaniz yazin.referandum disinda size ayiracak bos zamanim yok.
ozurlu degiliz herhalde anliyoruz kimbilir siz ne anliyorsunuzdur?
Bence Barzani de foruma üye olup neden "evet" i desteklediğini açıklamalı.
1.farkini yazin ben size neyin ne oldugunu soylerim.hala cevap yazmadiniz.
2.evet biliyorum.bilmeyenler de ogrencek eger ki daha bilincli bir toplu istiyorsak.eskiden semtine gelen yabanci biri senden riza almadan orda kalamazdi yani sen onu iyi tanimaliydin.simdi de toplum siyasileri daha iyi tanima firsati bulacak aksi halde o kisi secilemeyecek.terorirst ise ben teroru sectim diyecek ve sonuclarina katlanacak.
Anaokulu terk....
😂😂😂😂😂
Sorularımın hiç birine cevap vermediniz. Neden?
Vermek zorunda değilsiniz tabi ama neden veremediniz?
Çok basit iki soru sordum.
1) seçilmiş atanmış farkı nedir bilmiyorsanız tartışmayalim. 2 biliyorum diyorsunuz ama bilseniz bir saat lafı çevirmez direkt isim söylerdiniz. Siz itu mezunu olduğunuz için okumuş olduğunuz için öyle olduğunu iddia ettiğiniz için bildiğinizi varsayıyorum. Peki oy kullanan milyonlar biliyor mu? Veya yeni sistemde bunu bilmesini ne sağlayacak?
yazdıklarınıza bakınca itu'ye acıdım ne hale gelmiş eğitim seviyesi.
soruuy kaynattin.chp simit dagitiyormus git al.bana da al bir tane hayir diyecegim.:):)
Siz demişsiniz ki "başarılı kişiler aday gösterilecek ve seçilecek anayasa değişikliği sayesinde" ben de soruyorum işte bunu hangi madde sağlayacak?
Parası olan harvardda da okur.
Ben yöneticilerin atanmış değil seçilmiş kişilerden olmasını tercih ederim. Neden? Atanmış yöneticiye hesap soramam. Ama seçilmiş birgun mutlaka oy istemek için gelecek karşıma.
O zaman neden misal Milli Eğitim yada başka bir Bakanın atanmış bir kişi olmasını düzenleyen sisteme evet diyeyim.
bunun icin duzenleme var yoksa dahi siyaseten silinmemek icin partiler kendini otomatik olarak buna yonlendirecekler.bundan sonra armut pis agzima dus yok.siyaseten er meydani kurulacak.fransa bunun bir ornegi abd de ayni.neden trump goldmann sachs in kapisini caldi cunku basarili adamlari kadrosuna almazsa birsey yapamaz.bu sadece basit bir ornek.
Hangi madde?
Abi siz de başörtüsü sorunu nedeniyle mi Zürih de okudunuz?😁😁😁
Sadece boş hamaset kokan laflar bunlar.
Ayrıca bu başkanlık sistemi falan değil. Bak başkanlık olan yerde Trump meclisin çoğunluğu kendi partisinden Olmasına rağmen istediği yasayı geçiremedi.
Başkanlık öyle olur.
Başkanlık sistemi benim desteklediğim bir sistem ancak bu başkanlık değil.
Ben de tam diyecektim ki Zürih de nasıl okudunuz. Demek aktrollukte üst yönetici falansiniz...
p...c lafı en çok size yakışır sanırım. İtu'ye de fetö'nun çaldığı sorular ile girmişsinizdir. Doğru söylüyorsaniz tabi...
baska tokatlanmak isteyen.siraya girsin bugun hayirci teroristleri tokatlayacagim.merak etmeyin idmanliyim hepinize samarim yeter.:kahkah:
Osman Baydemir'in bi lafı vardı. Onu gönderiyorum size...yazsam ceza alırim.
😂😂😂
Lütfen arkadaşlar biraz daha saygı. Ben krepiyi tanıyan biri olarak iyi bir insan. Ama krepi kardeşim Türkiye'de gerçekten aksayan sorunlar var. Ben chp nin bunları çözeceği nede inanmıyorum. Amma yanlışa da yanlış denilsin.