Bugün 6.426 ortalama ile 131748 lot, işlem hacmi 846575.9.
Printable View
Afyonun arsa satışına hiç tepki vereceğini zannetmiyorum.nezamanki afyon çimento ya satılık tabelası asılır ise ozaman hareket başlar .ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabahtan itibaren olacaklarısöykeuim buralar ky ile dolacak birikeri ki burda adı sanı bilinmedik insanlar pazarlamaya başlayacak arada 10–20–30 lafları gezmeye başlayacak ky de inanıp girecek sonra elinde patlayacak aglamalar sızlamalar bura kan gölü olacak geçenki satısıda kimseye söylememişlerdi sabah yüzde yirmi gitti ertesi gün ele verdiler sanırım buda aynı olacak ikinci bir ihtimal hissryi pazarlayacaklar kendilerinin elinde 51 milyon kalacak şekilde sonrada patlatacaklar bedelliyi yani borcu ky ye ödetecekler 125 ordan gelir 80 elde var geçen senedende 50 var al sana 250 milyon para bu para borcun ana parasını neredeyse ödeyecek bu arada ky ye ne mi olacak yine zarar yıne zarar yani işin özü sabancı adama para yedirmez siz siz olun bu yazdıklarımı iyi okuyun iyi analiz edin sakın gaza gelip 20 kere 30 lara kanmayın bunlar adama teneke bağlayıp gezdirir
Günaydın.SEvgili TOPRAK71 soın derece güzel özetlemişsiniz olanlarla olacakları.Yazdıklarınıza aynen katılmakla beraber yinede bu sefer seans ve seansların farklı olmasını diliyorum.Mahcup olmaya hazırım çünkü dahada batmak istemiyorum hepimiz adına.Kolay gelsin.
Bu kadar adam kağıda kimse gelmesin diye yazı yazmış ya la. Elinizde bu kağıt var ve bu kadar düşmüş ama siz kendinizi feda ederek kimse kağıdı almasın diye yalvarıyorsunuz öyle mi? Ne değişik ve alışmadığımız bir tavır. Hani kağıt tepede olsa ve haber düşse coşkuda satmak için haberi verdiler deseniz inanacağım da kağıt 10 liraya dayandıktan sonra buralara kadar düşmüş. Dur bakalım yarın ola hayrola. Ne açacak ne kapayacak görürüz yarın
kardesim oncelikle hic kimse, bu kagida kimse gelmesin demiyor, sadece kirk kez dusunsun diyor. cunku biz biliriz bu hissede neler yasadigimizi ve malesef zarar buyuk oldugu icin satip cikamadik. Inan benim canima minnet, herkes baliklama atlasin alsin, 1-2 tavan yapsin , biz de zararimizi kurtaririz.
%13 yukarda acilis yapti
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afyon analizime gore milletin eline 7.50 -8.50 arasindan verdi.9.80 den 9 lardan alanlari solemiorum bile..tahminimce tekrar 7.50 -8 e oturur bugunda gapli acar ama afyonun sagi solu belli olmaz kagit cikarken biyerde tutunamio huyunda var karlar hemen alinio hayirlisi
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım nasıl bir seyir izleyecek bizimki
Bu kağıt bu habere de tepki vermeyecek ise zaten kimse kalmasın hissede.
kac ile açıyor görebilen varsa paylaşsın lütfen!
yatırım tavsiyesi değildir
6.72 açtık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yıne fos cıktı baska haber kaldımı beklenecek
Geçmiş olsun terse düşürdü yine
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
söylemek istedigim tamds buydu buyrun afyon ********inin cenaze namazına
Afyon hikayesi bitmiştir. Gerçi biraz önce bir arkadaş uyardı beni. arazinin 65 dönümü geçen sene satılmış. 2018 içinde ise sadece 20 küsür dönümü satılmış ama şirketi açıklamasını kümülatif yapmış durumda. Yani hala arazini n bir kısmı duruyor demek bu. ama insanları yanılttı.
6.7 e yapışıp kaldı sabır
evet evet. hatta şimdi yatırımcı ilişkilier ile ilgilenen çocuğu aradım. kümülatif açıklama yapıyoruz SPK zorunluluğu sebebi ile dedi.
Ama buda bir avunma sebebi olabilir. Arsanın yarısı duruyor demek ki. :) çok kötü zamanda kötü hissede yakalnadık. bugün negatif kapatabilir.
o hoo o buralar böyle şenlikli olmaz dı büssürü yeni arkadaşlar gelmiş aramıza gelin kardeşim hoşgeldiniz aramızı hepiniz
Ne karaktersiz çıktı, sağlam dedik aylar önde 9,xx aldık, endeks ralli yaptı sen düştün, arsa haberleri geldi, KY eline vermek için kullandın, Bu BIST denen YASAL KUMARHANE'de bir elin parmaklarını geçmez mi KY DÜDÜKLEMEDEN şirketine sahip çıkan adiL olan.
Yazıklar olsun. Hisse 10'lardan 6,xx'lere geldi ne bir tepki ne gelen haberler hissenin düşmesine engeL olamadı. Kazanan açığa satanlar, kaybeden gerçek yatırımcı KY...:shh:
Minareyi çalan, kılıfını hazırlıyor, SPK başta olmak üzere buna çanak tutan hep kodamanlar için çıkartılmış yasalar oldukça biz KY hep kaybetmeye mahkumuz.
Artık ne cenabet hisse olmuş ise Twitter'a girip #afyon yazıyorum, teknik, temel bilgisi için karşıma travestiler veya mutlu son! arayanlar çıkıyor, her türlü zarardayız.
yine avladılar. sıkıntı paranın ky y değil şirketin kasasına aktarılacak olması. dahası arsanın yarısını satabilmişler. ytd
Bu satış 3 aylık bilançoya yansıyacak mı duyar gibiyim amca yansısa ne olur diye küfür ediyorsundur . Ama bir umut işte.
Vay vay k8mse birşey yazmiyor olacak olanı bekliyor sanirim olacak olanda belli yaa
[QUOTE=ahmet504;2100348]Vay vay k8mse birşey yazmiyor olacak olanı bekliyor sanirim olacak olanda belli yaayaz
yazalım bakalım herkeşin malumu olanını arsa satışı bu kadar fiyatlandı olan bu şimdi kaldıgımız yerden devam ediyoruz arkadaşlar ha bu arada küçüklerden aşagıdan alıp da bu gün en tepeden sata bilen ortaklarımı tebrik ediyorum ben her zaman ki gibi gene geç kaldım biraz postaladım ama gene aramıza katılan bütün yeni arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz biraz misafirimiz olacaksınız hepsi bu :) y.d
Küfüre devam Biran küfürü durdurmuştum ama şimdi daha katmerlilerini sayın(!)mirasyediler için döktürü
yorum ve rahatlıyorum kendimce
Haydi yavrum, ayrıl da gel!
Akşama tavan, yarın sabah tavan.
Arkadaşlar KAP'a düşen haber ADANA ilemi ilgili yoksa(!) Bizim rezil geriye ADANA yine yukarı saymaya başladı.
Bunun başka bir izahı yok gerçekten.Tam bir rezalet.Hale bakarmısınız nerdeyse ekside kapatacak günü.Bilmediğimiz hangi oyunlar oynanıyor bu şirkette ve bu kağıtta anlayan varmı dostlar.Küfür etmede bela okumada ne yap .....Yuhki yuh.Allah topunuzun.....nı versin ne diyeyim.
garan 9,15 ol muş borsadan bi cacık olmaz bunu sormaya gerekbile yok başka bahara kaldı işler
Cus yani bune ,,ayıp kardeşim ne oldu da aşağı salıyorsun,,,
Eksi ile bitirde bizde rahatlayalım, ,,