Hepimiz için hayırlısı olsun kardeşim benim10500 lot oldu 14 e gelirse yani spek eğilirse 9000 daha alıcam yemin ederim 20’den aşağıda satmayacağım ben zararına mal satmadı satmamda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hepimiz için hayırlısı olsun kardeşim benim10500 lot oldu 14 e gelirse yani spek eğilirse 9000 daha alıcam yemin ederim 20’den aşağıda satmayacağım ben zararına mal satmadı satmamda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 benim ona göre sıraya girin
genel evdeki kadın ne bekler aynen buda onu bekliyor
fişinizi almayı unutmayın cavbella
Parmaklar ,çomaklar kalaslar havada uçuşuyor
speğimiz değişime uğramasa bari :p
spek efendi 15.31 de sana girecek 10.191 lot koydum istersen onları alıp bir tarafına sokabilirsin
az işim var...müsait olunca "tahta nasıl pi. edilir"sana gösterecem.belli ki sen yeni kümes için çalışıyorsun.üyelerimiz de yazıyor bol sıfırlı lot filan sağolsunlar.bu da seni iştahlandırıyor di mi ?peki şu işlerimi halledeyim geliyorum iyi izle bundan sonra her gün yaşayacağın bir filmde oynatacam seni.
şimdi serbersten 10.191 lotu satışa koyacam tekrar alttan alacam *****nkini görecen spek akıllı ol
daha bu koyduğuö birşey değil sana koyacaklarım yanında ona göre
bak sildim izle şimdi şimdi 14.70 e koyacam
gördünmü onlar sana kat kat girecek ona göre
arkadaşlar bu baskı hayra alamet değil kesin birşeyler dönüyor bunlar alışmış o r p ç yapmaya
bu endexe göre buralar bence bedava dahada düşer düşmesine ben alıp en az 6 ay beklerim bekleme güçü olan kacırmasın
150 bimer arayın
sayın göçbeyi bence silin sizi zor duruma sokabilir.yazdıklarınız az bu şerrrreflilere ancak malumunuz bu şerrrreflilere hiç bir şey olmaz ama bizim küçücük bir yazımızla ne çorap örerler belli değil.yine de doğrusunu siz bilirsiniz.
haddim değil ama "kontrol"mühim bu peçetede.bu şerrrreflilerin ayarlarınızla oynamasına izin vermeyin.ben onun ayarlarını sevecem zaten az işim var
bizim hocaya diyimde şunun selasını okusun
tez zamanda tıpanı tıkarlar emi gerçi artık bant yapıştırıyorlar ama sana kıyak tıpa
şimdi dahada düşürmessen sülalene taksınlar ............
hadi şimdi bana cavbella
arkadaşlar koymaktan ben yoruldum yeter size bırakıyom birazda siz koyun ben bir kaç gün kaçar cavbella
Cuma günleri çıkışları oluyor hissenin
Cuma ola hayrola
bugün şeklini belli etti gibi
https://www.yenisafak.com/ekonomi/ba...urgusu-3036714 bunu yollamanız ve şuanki fiyatı ekonomimize güveni cok belli ediyor demeniz yeterli
geldim bebişim.açtım kolllarımı gel şimdi kucak dansı yapalım senle
buyur şimdi oynat gözzzzünü
bi daha bi daha:party:
kendine bunu yakıştırdın...bir şey diyeyim mi,çokkk güzel duruyor üzerinde hiç çıkarma tamam mı şekerim
sayın ruyaminruyasi yönünün benim için önemi cidden yok.her iki halde de çomaklar hazır.hangileri bunlar derseniz,sokulup çıkarılanlar,çıkarılıp sokulanlar ve de sokulmaya hazır olanlar.üzücü yanı şu ne bu ya ???bizi getirdiği hale bak şerrrreflilerin...yok sok yok çıkar yok çomak yok kalas v.b.emin ol hiç hoş değil.amma gel görelim ki şerrrrefliler kafadan biz ırz maksatlıyız dediler
42 ve 40 muhtemeldir ki kendilerinin