son dk 22.56 fiyatı bir iki defa yoklayınca bu hisseden -10 alacagım var diyerek son dakika 22.56 yazdım bir tıkla yok ikinçi tıkla geldigini gördüm bir baktım devre kesmiş bu gün şanslı günümmüş p. tesi ne olaçak .............
Printable View
son dk 22.56 fiyatı bir iki defa yoklayınca bu hisseden -10 alacagım var diyerek son dakika 22.56 yazdım bir tıkla yok ikinçi tıkla geldigini gördüm bir baktım devre kesmiş bu gün şanslı günümmüş p. tesi ne olaçak .............
çok can yaktı sütten agzı yanan yoğurtu üfleyerek yer misalı şimdilik millet çok mesafeli bende ara sıra yokluyordum +15 görünce çıkmak varmış tavan olur diyerek yapamadık teselli bu defa o zarar ettiğim hissenin 2 katı almam.hissede para girişi mi var çıkışımı,
bazı sitelerde bedelli ile ilğili bir çok soru soruluyor. bedelli hissede istediğin kadar al sat yap önemli degil bedelliye katılmak istiyorsan hisse bölünecegi gün bölünmeden önce hissen sahibi olman gerekir hisse bölündügü gün hisse alırsan seni ilgilendirmez ançak ruçan alırsan ilğilendirir. bedelliden fiyat düşmez tabi katılmayaçak olanlar kaçarken birilerinide bu kaçışa eklerlerse o zaman hisse düşer bedelliye katıldın son güne kadar ruçanları elinde tutmaz satarsan yine bedeli ile işin yok örnek 400 lotun var hisse 0/0.70 bedelli veriyorsa 280 hisse daha alaçaksın bedeli ise 280 .tl onuda son günü hesabına yatırırsan otomatik olarak bedelli parası olarak alınır ve hisse sahibi olursun yatırmazsan o hisse alınmıyan hisse olarak yönetime kalır not bedelsiz bölünmede hisse düşer.5 tl olan hisse 0/0.100 verirse bölündügü gün 2.50 olarak
açılır tek degişen lotun 2 katı fazla olur para aynı kalır tabi yükselmez
ve ya düşmezse hissede r kaç lira bilmiyorum bazı yorumlarda 1.tl olarak okudum dogru ise bu fiyattan hesap yapalım 1 lota 0.7 rveriyor 24.70 hisseye 1 tl ruçana verirsen 25.70 tl ödedin elinde 1.7 lot var o da 41.99 yapar aradaki kar 16.29 deli para tabi r 1 tl ise.
3 sene önce varlık fonlarının gücüyle alakalı devlet kalkınma ile ilgili bir hedef belirlemişti... hedef fiyatla 18,52 dolar acaba bankayla ilgili mi idi, yoksa varlık fon hedef indeksi miydi çözememiştim... o zaman kalkınma bankası 4,24 idi... şimdi dolar kuru; 5,30 desek, fiyat müthiş olur... 18,52*5,30=98,15 ediyor. ben mi yanılıyorum... bu yorum sadece beni bağlar...
Berat Albayrak, ta Türkiye Kalkınma Bankasına çok büyük destek verecegiz diyor... acaba neden...
Geçen bir şov yapmıştı halbuki şöyle tavan yapsa kim ne diyecekse yapsa şöyle 100 lotu yapıştırsam kafana
3.5 ay önce hissede baya bir macera yaşadın eskiye kıyasla 100 lot çok az 25 gördü oradan çaksan şimdik alırdın o zamanlar ben çıkar diye satmadım sanki nikahlıyız. sonra bugünki gibi ufak işlemlere gibi al satlara ayak uydurdum ve kalan son zararıda cuma günü almıştım bu gün sattım şükür az da olsa karla ayrıldık deli bir hisse sineklenince artı ve eksı hızına kavuşulmuyor
24.70 hisseye 1 tl ruçana verirsen 25.70 tl ödedin elinde 1.7 lot var o da 41.99 yapar aradaki kar 16.29 deli para tabi r 1 tl ise
burada deli para ne anlamda
şimdi hisse 24 TL + 1 RÜÇHAN desek = 25 25/1,70= hisse fiyatı 14,70 açar burada bir kazanç yoktur 1 hissen 1,70 olur o oranda hisse fiyatı düşer.
sy .kaynakç bedelli hisseyi mi hesapladın bedelsizi mi tspor ayın 15 inde 1.06 fiyatla kapadı 18.02.2019 p.tesi 0/0.200 bedelli ile bölündü borsa - açıldığından hisse 1.04 açıldı. bedelli bölünenleri iyi takip et hesaba bedelsizi karıştırma ...................
hisse 23.00 bölünürse ruçanda 22.00 fiyatla açar. ister 1 tl öde hisseyi al istersen r sat
haber geldi hisse ufak bir çıkıştan sonra eski bu gün ki bandına oturdu. bedelli ile ilğili yorumları okuyunça kendi kendime acaba iğde agacı altında uyuyamu kaldım ki milletin ucuk fikirlerinden etkileniyorum diye çok bedelliye katıldım örnek gsrayın 3 bedellisine katıldım bedelli tarihlerine bakın orada benimde yorumlarımı bulursunuz bedelli açıklanınca hisse genelde düşer bölunecegi güne kadar hisse -1 ile -30 düşmüştür. önemli olan bölündügü gün ki fiyattır. örnek klnma o güne kadar düştü veya çıktı fiyat 23.72 tl sabah açılış fiyatı 23.72 olur r ise 15.604 olur 1 tl de katılma parası ödersin sana 16.604 mal olur.elinde 1 lot 1.7. olur ana lot fiyatı 23.72 r ise 15.60 tl dir bedelsiz olsa idi son gün yine 23.72 fiyatsa bölündüğü gün 13.952 fiyatla açardı çünkü 1 lotun 1.7 lot oldugundan kar zarar yok hisse artı ve eksi olmazsa
beyaz hissesinin bedelsizine de katıldım hala küsüratlı 1 lot altı hissem var.1 lot altı oldugundan satamıyorum ve 1 lota yapamıyorum bölünmede bedelsiz bölünmeyi yazdığım gibi oldu o gun şu fiyattan açarsa kar zarar yok diye o siteyede yazmıştım ve o fiyattan açmıştı. burada ruçanın 1 tl olması çok güzel 12. 13 14 olabilirdi olsaydı tam kaçmak zamanıydı 1 tl çok güzel burada baskı ve oyun var hissesi olanlar hissesine sahip çıksın fiyatıda fazla düşürmezlerse yinede karlı olur .örnek 23.72 1000 lot var.700 lotda geleçek 1700 lot oldu 1000 lot 23.700 700 lot 700 tl toplam 24400 tl ödedin 1700 lotun varher gün ufak ufak düşse bile 14.35 tl kadar yolu var
Bedelli sermaye artışında da bedelsizde de arttırılan oranda fiyat düşer.
Hisse 24 TL + 1 rüçhan =25
25/1.70= 14.70 yapar.
Tspor için ise fiyat yakın olduğu için karıştırdınız galiba.
1.06 +2= 3.06
3.06/3 = 1.02 Yani benim hesap doğru. İsterseniz araştırın.
Neden 3’e bölünüyor elindeki bir hisse ve bedelli verilen 2 hisseyi topluyoruz.
bu gidişle hisse iğdiş olmuş galiba diyeçegiz.........
hisseye iğdiş olmuş diyoruz o ise hala yatırımcıyı öpmeye devam ediyor bu nasıl bir iş............
Bedelli tarih ne olur?
Hacim geberik
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim gibi küçük yatırımcının bu hissede çok büyük bir beklentisi var hisse ise o beklentiyi yansıtmıyor her yukarı yönün sonu hüsran oluyor tek şans 3 .5 gün az da olsa yukarılardan kapaması cuma günü yükseliş canıma tak dedi 23.44 den satarak 2 bine yakın zararla çıktım p.tesi 22 .50 22.80 arası gelirse tekrar alacagım yoksa artık işim olmaz 4.5 ay öncede zararla ayrılmıştım hisse 40,00-45.00 fiyatlardan zararla ayrılıp 22 -23 fiyattan tekrar alım yapmam sattıgım hissenin iki katı hisse almama yaradı böylece 3.5 günlük yükseliş eski zararın çogunu karşıladı 22 il3 23 fiyat aralıgı yeni zararımıda rahat karşılar düşüncesi ile zararda olan arkadaşlara ALLAH gönüllerine göre versin.......
Marbaş aldığı hisseyi bir kaç gün içerisinde günün ortalamasından atta hatta alış fiyatının altında zararla satmayı seven bir bir aracı kurum olarak gözlemliyorum. Günlükte ve haftalıkta alıcı sanki tahtayı yükseltmemek için hazırlık yapıyor.
Citi tuhaf hareketler yapıyor genelde belli hedefle hareket ederken KLMNA'da alıyor ertesi gün satıyor tekrar alıyor dolayısıyla haftalıkta aylıkta ortada yok.
Tahta iyice hassaslaştı en ufak gelişmelerde ani tepkiler veriyor ve küçük yatırımcının artık çokta ilgilenmediğini düşünüyorum. Yukarıdan alıp da zararını kapatmak isteyenler hariç.
Kanaatimce teknik / bilanço değil KAP'a düşecek haberleri bekleyen bir görünüme sahip ve güzel şeyler yapabilmek için alıp kenara koymaktan ziyade takip edilmesi gerekiyor. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi düşüncem yukarılarda iş yapacak gibi.
nasıl bir hisse bu ne zaman alsam mutlaka aldıgım yerin altına düşüyor pamuk ipliği ile baglı sanki.ufak bir esintide fırtına gibi işlem yapıyor. oynak balina sözü gibi her saniye de bir tıkla her defa degişik fiyat çıkıyor
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık. (Son güncellenmiş hali)
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
Bölünme ne oldu arkadaşlar, ses seda varmı?
bakalım 100 lot aldım 21,70 den buğün ekonomi haberleri buna olumlu bir katkısı olacaktır.
24 gördü armut hisse ama başladığı yere geri geldi
Bölünme onaylanmiş,spk bultende.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissenin bedelli açıklaması hisse fiyatına etkisi ne olur
Bakalım buğün spek yine bir aksiyon yapacak 24 görürmü acaba
Haydi klnma bu kadar hareket yetmez bari 23 yap
23 yaptı sağolsun bakalım ne olacak 1 tl bedelli
23 dedik oldu artık karışmam
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Arkadaşlar bölünme tarihi belli olmuş mu?
Nisan 22 den 6mayıs kadar
Ana hisse ve Rüçhandan ptesi aldım Rüçhan sanki varant gibi
Tavanda 197K
Arkadaşlar! Rüchan KLNMR ne demek,ne zaman kapanıyor,bilgisi olan var mı ?