25 dk var hala 1 milyon üstü açıktalar
Printable View
25 dk var hala 1 milyon üstü açıktalar
Ne Kadar açıkcı var acaba halen
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
marbaş kapattı ,info 350 bin eksi oda eşleşme de kapattı
Arkadaslar arka sayfalarda birileri ne kadar mal biriktirdiklerini hesapliyordu. Durum nedir?
borsa ogrencisiyim ogreniyorum
http://www.hisse.net/topluluk/showth...d=1#post674276
Haftalık hisse yarışmamızda dereceye girenler belli oldu
önümüzdeki hafta ki tahminlerinizi alalım.
Arkadaslar burasinin kaynamasi lazim ama sessiz ya herkes kagidi verdi cikti yada pusuya yatti bekliyor
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.cisi
Forumdaşlarım kipa hisselerini kaçtan aşağı vermem diyorsunuz.kaça kadar yükselmesi beklenmeli yada ne olursa olsun migros hissesi alacağım mı demeli
Böyle bir şeyi sana kimse söylemez söylememeli de bence en iyisi kendin karar verip arkana bakma bence.ben devam etmeyi düşünüyorum çok düşündüm bu karara vardım boğulacaksam büyük denizde boğulayım.böyle bir fırsatı herzaman yakalayamam.herkes için hayırlısı olur inş kazanan ky olsun hepinize bol kazançlar dilerim YTD
Güzel kardeşim benim beklediğim bir fiyat yok benim hedefim migros hisseleri hedef büyük bende anlayacağın senin burda bi kaç yazını gördüm ben kimseye tavsiye yada fikir vermem vebalin altına girmek istemem sen burda diğer yatırımcılardan fikir almaya çalışıyosun anladığım kadarıyla ama sana bunu tavsiye etmem borsada başkalarına bakarak hareket etmek seni her zaman doğruya götürmez burda iyi niyetli insanlar kadar art niyetli insanlarda var eğer bi yanlışa düşeceksen bu kendi yanlışın olsun herkese kulak ver ama son kararı kendin ver tecrübe hata yaparak kazanılır başkalarının hataları sana tecrübe kazandırmaz pişmanlık yaratır inşallah umduğunu bulursun kazanan hep ky olsun bol şanslar kesinlikle ytd
halka açık sadece 3.75 kalmış Migros ne kadara düşürecek bilgisi olan var mı .. 3. 6 üzerinde günlük kapanış yaparsa ve 3 gün bu seviyenin üstünde kalırsa o zaman tarihi zirvesini deneyebilir ytd
Bi hissenin alıcıları açığa satış yapanlara yükseklerden mal iteliyorlar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asagi dusuyor
Yıldırma operasyonu kalan gün sayısı 2
Kim satıyor görebilen var mı
kim satıyor ? Kim alıyor ?
En dusuk 3.21 i gordu
Sabah biraz dusunce 3.42 den biraz daha aldim. Ele verme op?
resmen son perdeyi oynuyorlar, son gün öncesi sert düşüş yapıp milleti panikletip elindeki kağıtları almaya çalışıyorlar
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu anda - 3,79 ve fiyat 3,30 ama adamlar 420,000 lot alıştalar..bu durunda paniğe hiç gerek yok..yatırım tavsiyesi değildir
3.48 açılış yaparak millete gel gel yaptılar ve sonrasında 3.21'e kadar basıp aşağıdan mal topladılar. Bakalım bekleyip göreceğiz, neler olacak. YTD
Migros ile birleştirmeyip Kipa'yı aynen borsada devam ettirme gibi bir durum yapabilirlermi?Konu hakkında bilgisi olna varmı?
Tabii ki hayır
Zaten migros bakarsanız 1 çeyrek bilançosunda kipa yı konsolide etti
Birleşme öncesi son kozlarını oynuyorlar al gülüm ver gülüm yaparak panik havası yaratmak istiyorlar ama lotların çoğu ky de değil ki neyin peşindeler çok direndik direniyoruz da son 2 gün inş sevinen biz oluruz YTD
şahsen 26 temmuz dan sonra birleşme bekliyorum
http://fs5.directupload.net/images/170725/y3kie62q.jpg
dünya borsaları.
Hemen birleşme olmaz, bir sürü prasüdür var, yine 1 ayı bulur ve kipa işlem görür son güne kadar
Kipirdama basladi sanki
Da dur 3,22 den ben alıcam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi