Ibereta nerde bana iberetayi bulun.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ibereta nerde bana iberetayi bulun.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buranın zararının cıkacagı tek adres srvgy almanya iştiraki satılıyo kar rakamı mükemmel gelecek 120 milyon euro ya almanyadaki iştiraki satıyormuş bu hafta d*****n kuyrugu kopar 13 lira gibi defter degerinden söz ediliyo yatırım tavsiyesi degildir arastırın
76 orda duruyor matematiksel olarak görme şansı var
Almaya devam edin adamda mal var sürekli veriyor verecek te burdan dönecek surdan dönecek diyenler kendini kurtarma derdinde bu kağıt ancak alıcı gelmediğinde yukarı çıkacak
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradakiler kıskaca alındı birde ordamı kıstırsınlar milleti yapmayın böyle
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galip uykuda işetme şakası yapıyor :) suyu bi bardaktan diğerine aktar dönder yapıyor, keklikler altına kaçırıyor.
Herkese geçmiş olsun şimdi vangd, mepet, avgyo, metro hisselerinin grafiklerini incelemeye başlayın zarari ne zaman kurtaracaginizi orada bulabilirsiniz Allahtan şirket boş değil üzüntü büyük olurdu en azından paranizin karşılığı bir mal var ortada masa sandalye bir şirket olsaydı kafa sıyrıldı tekrardan geçmiş olsun artik uzun vadeli yatirimcisiniz
Yanlış anlaşılmasın bende geleceğim yaniniza
bir anda 90-91 e hazırlıklı olun,fiyat 85 şuan
İnadı bırakın srvtgy a gelin
Habire millete gaz veriyorsunuz galip ne kadar sevse az alın alın galipe para lazım elinde 50 m lot var hepinize yeter.ytd
82 geri fitese devam
anlaşılan yeni bir devre kesici daha geliyor gibi
Aslanım benim be cemaşı yakaladın mk evladı 82 de
Dibi yok kuyu misali attıgını yutuyot
76 geliyorrrr
79-80 bastır mk ****si
0.76 ya hazır olmakta fayda var ters de yapabilir bilemem. Amaç korkutup sattırmakmı veya başka bir şeymi..
Bugün üşenmedim Maltepe Dragos Tugay Yolundaki Nuvo Dragos projesini görmeye gittim. Gerçekten görkemli ve güzel proje Ekspertiz değerleme raporlarına ikna oldum. Lakin dairelerin çoğu boş, site o büyüklüğe göre hareketsiz! Hemen girişte solda satış ofisleri var çok erken gittiğim için açılmamıştı. Maliyeti çok yüksek arkadaşlara uzun vadede zarar kurtarılabilir diyorum sadece! Ancak konut kredi faizlerinin genele yayılarak düşmesi ve ardından açıklanan ilk üç aylık bilançoya bakılmalı.
böyle bir harekette tabanı göstermesi lazım, yazıldık bekliyoruz. vermezse ayıp eder. hatırım kalır.
Tek emir şart bugün gelir spk izin verirse
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kemerleri bağlayalım
Trene binin binin kaçta ineceğiniz belli olmaz 0.35 lere hazIr olun
Arkadaşlar tabana vermezse bir umut son 5 dk alınabilir aşağıda 0.65 lerden tepki gelebilir
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
79 dan verırmı acep:)...
hissenin aşağılara gelmesini arzu eden arkadaşlar geldi işte hadi bir görelim planınız ne istemiyerekde olsa düşerse düşsün bakalım neriye kadar düşeçek hangi seviyeye gelirse gelsin alsın satsın bir cepten diğer cepe aktarsın ilgilenmiyorum maliyetimin 20 kademe üstünde olmazsa agzıyla kuş tutsa ilğimi çekmiyeçek maliyet düşürmek için de şimdilik bir ortamım yok yolun açık olsun özgyo nereye gidersen git.
Tabanda nekadar var bizde galipzedemi olduk ne...