Bilanco süper esas faaliyet karının artması olumlu
Printable View
Bilanco süper esas faaliyet karının artması olumlu
Bir iki aracı kurum veya bunlarda işlem yapanların oyuncağı oldu tahta, adamlar her gün bir kademeye oynayarak zaman geçiriyor, anlamıyorum ben bunları. Adam/kurum 100.000 lot işlem yapsa 1000 tl. Kazanır, yuh artık.
Bir zamanlar (geçen sene) burada işlem aynı şekilde olurken metro ve şeker girince herşey değişti. Daha sonra biraz ince bir çalışma yaparak bu iki kurum/şahıslar çok çok güzel paralar kazanarak kaçtı gittiler.
Bizler kaldık 😂😂😂
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post3459253
saygılar/başarılar
Hayret, hâlâ kimseler yok 🤔🤔🤔🧐🧐🧐🙄🙄
Bu hisseye Galip bulaşmadan önce fiyatı 1 TL.lerin üzerinde seyrediyordu. Ne zaman ki Galip in hisseye eli deydi sonuç 0,62 TL. ler..Özgyo da da ve daha pek çok hissede durum ayni. Adam , girdiği hisseyi kurutuyor.... Neyse 0,62 TL. den cuma günü bir miktar aldım. Fiyatı çok düşürdü diye aldım. Nasıl olsa bir ara yukarılara sürer, o zaman da , aldığım malı Galip in kucağına bırakırım diye, düşündüm. Yoksa Galip in bulaştığı kağıtlara girilmez. Ancak , şu andaki gibi ölü fiyattan alanlar, belki kar edebilir. Yeterince mal topladığında, yukarıdan millete itelemek için, fiyatını yükseltir diye ummaktayım. Ayrıca, topikte kimsenin yazmamasını , ky. nin elini boşalttığına yorumladım. Herkez hisseden çıktıysa, mal Galip in eline geçmiş demektir. O da, bin bir zorlukla topladığı malları, öyle çok ucuza vermez herhalde.
Bugün , hisse 0,65 TL. oldu. Yazan çizen yok. Bu da, benim , hissede ky. çok az kaldı , tezimi destekliyor. Demek ki , Galip hisselerin büyük bölümünü topladı. Şimdi de kalanları topluyor. Bakalım bu sefer hisseyi hangi fiyatlara çıkaracak.
0.62 ye cıkardı ;)
Patrona 0 TL maliyeti olan bedelliden gelen 27 milyon hisse ile güzel adam sevdiler 1 TL den 27 milyon koymuş olsa değerini elbette 0.60 a düsüremezdi burdaki insanlar ahlâksız malesef tamamen manüplatif batma riski olan boktan bir şirket,patronuda gördük babadan miras bulan iş bilmez züppenin teki Yunanlılarla memleketin ekmeğini yiyip vergi, katma değer, hissedara, ülkeye bir getirisi olmayan paravan bir şirket bulaşmayın YT bu dünya onlarada kalmayacak Allah ıslah etsin inş....
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salı günü öğleden sonra YTD.
Bugün için , 0,62 TL. den 5000 adet alım talimatım vardı. Gün boyunca vermedi.
Konfurt gıda, Merko nun iştirakiydi ve 1,60 TL lik fiyatlardaydı. Konfurt gıdayı, Merko dan satın alanlar, onu güzel yönettiler. Kar a geçirdiler. Şirketi büyüttüler. Şimdi fiyatı 30 TL. lerde. Bu ise 0,63 TL. lerde sürünüyor. Demek ki şirketler ehil ellere geçince ihya oluyor. Bunu da keşke iş bilen , dürüst birine satsalar da, hem şirket, hem de biz kazansak. Şirketin sahipleri , Galip, falan ,,,,,,bunlardan hiç bir şey olmaz.
Ne yazan kalmış ne de okuyan.Bir sessizlik var. Hisse ufak ufak yükselmeye çalışmasına rağmen , bu sessizlik nedendir.
Bedelli katakullesi öncesi insanların maliyeti 1-1.5 bedelli ile 0 maliyetli hisseleri gidecekmiş gibi 0.8 den 1.70 e çıkarıp 3 günde Allah ne verdiyse millete çakıp 0.60 dan toplama operasyonu başladı milletin nasıl sesi çıksın kazık kol gibi çıkmazda hisse değişen kurtardı biraz penguen 1 di 1.40 oldu bu hala 0.6 larda spek tam bir iyi aile çocuğu ....
Salı , öğleden sonra oldu ve geçti. Bir şey olmadı. Tesadüfen olsaydı , ben bilmiştim mi diyecektiniz.Bu ; Salı öğleden sonra ; yazmakla ne demek istediğinizi açarsanız iyi olur.Bir de , bu hissede çok paralar kaybetmiş , sıkıntıya düşmüş bir çok küçük yatırımcı var. Bu nedenle daha dikkatli ve gerçekçi paylaşımlarda bulunmak daha uygun olur düşüncesindeyim.
bu akşam onay gelecekse eger ogleden sonra alım istahlı olması gerekir
Şirket Yönetim Kurulu 02.05.2019 tarih ve 2019/18 sayılı karar ile Şirket ortaklarından Aetna SA ve Merko Holding AŞ'nin şirketimizden olan 6.608.700 TL alacağına mahsuben tahsisli sermaye artışı yapılmasına karar vermiş olup anılan karar aşağıdaki gibidir,
1- Şirketimizin 100.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 54.300.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 60.908.700 TL'ye artırılmasına,
2- Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 13'üncü maddesi çerçevesinde, artırılan sermayeyi temsil eden toplam 6.608.700 TL nominal değere sahip 6.608.700 adet imtiyazsız paylarının, Şirketimiz ortaklarından Merko Holding A.Ş ve Aetna S.A'ya toplam alacak tutarları olan 6.608.700 TL'nin sermaye ilavesi ile ve pay başına 1 TL nominal bedelli pay için 1 TL pay bedeli üzerinden, Merko Holding A.Ş.'ye 3.139.132,50 adet Aetna S.A.'ya 3.469.567,50 adet olmak üzere halka arz edilmeksizin tahsisli olarak yapılmasına,
3-Şirketimizin diğer pay sahiplerinin rüçhan haklarının, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 10uncu maddesi ile Şirket Yönetim Kurulu'na verilen yetki uyarınca tamamen kısıtlanmasına,
4-İhraç edilecek payların "borsada işlem gören" nitelikte oluşturulmasına,
5-Bu çerçevede gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş. ve Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde gerekli başvuruların ve işlemlerin tamamlanmasına
karar verilmiştir. .................KAP tan araştırdım ve bu eski tarihli yazıyı bularak kopyaladım.Büyük miktarda bir artırım isteği değil. SPK , bu artırıma izin verirse ne gibi bir etki yaratacağını bekleyip göreceğiz.
Bugün 68 69 kapatalım yeter yarın 70 kapar Perşembe günü 73 u geçeriz gibime geliyor. Ytd
Bizim menkul geçen hafta 3 gün topladığını aynı fiyattan geri verdi tek kalemde...
Yarın yada cuma günü gelsin artık onay hareketten dolayı değil yön belli olsun bu kadar sıkışma normal değil
Hadi bakalım tünelin ucunda ne var görelim
BORU[emoji33]
Perşembe günü olay netlesir
https://i.postimg.cc/V6Kq4c1Q/Screen...er-android.png
Buralar önceden iidi
Bugün bakalım gelecek mi onay... Gelmezse bilancoyla birlikte gelirse ve iyi bilanço ve onay biri birini hiç edecek.. biri önce gelse keşke
Ne gelmez habermiş mübarek ,ver gazı,gelsin kefaller [emoji6] ...
Yarın öğleden sonra inşallah 75 i geçer. Ytd
Ne çektin be cardia....[emoji851]
https://i.postimg.cc/mDwm965Y/IMG-20190724-WA0005.jpg
Siz bur da nerdesiniz sn cardia?
He en ufağında 150 bin var,Murat ta 1 milyon yapmış maşallah, ver se götürecekler ama Murat ta inat adam bastıkça alıyor.Mal paket tahta tamamen patron kontrolünde onunda duyguları malum Murat a kazandırmak istemiyor bu arada bir de sayın kardiolog var,show time yaklaşıyor ...YTD
Tahsisli onaylanmış şart surt birşeyler var lucky 1.41 filan diyor ne olur sence :)
Birileri paket halinde alım yapıyor gibi.
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunların alayı mazoşist önce seviyor gibi yapıp sonra Allah ne verdiyse tarzında adamı dövüyor fena ....YTD Zevk almaya bakacaz...
Bize zaten alışkanlık yaptı patronun bu seviş tarzı,bırakıp gidemedik başka şirkete...[emoji1787][emoji1787]
https://i.postimg.cc/QxpbR6YT/Screen...mci-mobile.png
eee noldu simdi?